Mega fedt sted. Nice hotel med lÊkker buffet, kÞrer italiensk, asiatisk, spansk, amerikansk mad pÃ¥ skift fra uge til uge. LÊge lige foran hotellet. Alle er professionelle og man bliver taget godt imod... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
At vÊre pÃ¥ UTOPIA bartenderskole har vÊret de mest lÊrerige 3 uger i mit 20 Ã¥r lange liv. jeg har lÊrt sÃ¥ mange fantastiske mennesker at kende som fik det bedste frem i mig. jeg har lÊrt en masse inde... ãã£ãšèŠã
Utrolig fed oplevelse med masser af sol, dejlige mennesker og dygtige instruktÞrer. Man lÊrer utrolig meget, pÃ¥ hvad der fÞles som kort tid, og der er rig mulighed for unikke oplevelser samt uforgle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Barschool ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forestil dig en hverdag, der er et mix af bartenderfaget, fede oplevelser og nye venskaber. Dét er opskriften på Barschool!
Bliv bartender, alt imens du oplever verden og får minder for livet!
De bliver en af de mest eftertragtede bartendere. Vores bartenderskole giver dig praktisk erfaring, der gÞr dig til en både hurtig, effektiv og underholdende bartender bag baren.
Vi lever af kvaliteten
For os er bartenderjobbet ikke bare et studiejob, men nÊrmere en livsstil. Med vores store passion og viden inden for faget, vil vi gÞre vores ypperste for at viderebringe den viden til dig, der har det samme store Þnske om at blive bartender, som vi havde, da vi startede i barbranchen. Og med brands i rykken som f.eks. ZubarDubar, Lej en Bartender, DUF rejser, Uptours og mange flere, så står vi 100% bag kvaliteten på alle områder!
é£çµ¡å
Bredgade 36E, 1260, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 71 74 84 64
- info@barschool.dk
- barschool.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe kÊmpe anbefaling!
KÊmpe kÊmpe anbefaling!
Jeg var sÃ¥ heldig at modtage et legat pÃ¥ 5.000 kr., og allerede derfra har oplevelsen vÊret super professionel og imÞdekommende. SÊrligt Frederik fortjener stor ros â han har leveret 10/10 service hele vejen igennem. Hurtig respons, god service og en virkelig fleksibel tilgang til problemer ð
Selvom det desvÊrre endte med, at jeg ikke kunne tage afsted alligevel grundet personlige årsager, har Frederik gjort alt for at hjÊlpe til det bedst mulige udfald. Man kan virkelig mÊrke, at de går op i deres kursister og gerne vil finde lÞsninger.
KÊmpe anbefaling herfra! ð
En glÊde der smitter
Jeg tog afsted for oplevelsen, og uden et mål om et job som bartender, men blot med interesse for at lÊre. Nu er jeg hjemme igen, har et job som bartender gennem barskolen, og den vildeste lyst til at gÞre brug af alt det jeg har lÊrt. Det er helt tydeligt at instruktÞrerne har en kÊmpe glÊde i bartending, men også i at lÊre fra sig - så det er umuligt ikke at blive smittet af den glÊde. Jeg fik hvad jeg kom for - en kÊmpe oplevelse for livet - men jeg fik så meget mere også<3
Bedste oplevelse!
Hold nu shakeren, hvor har vi haft det fedt! Stemningen er hÞj, lÊringen er seriÞs, og instruktÞrerne â Mikkel, Kasper, Germer, Fili og Cobi â de er bare pÃ¥!
Ps. Hvis du vil score din lÊrer så er det her du skal tage en
Fantastisk oplevelse hos Barschool!
Jeg kan varmt anbefale Barschool til alle, der gerne vil lÊre mere om bartending â uanset om du drÞmmer om at arbejde bag en bar, eller bare vil blive bedre derhjemme. Undervisningen er bÃ¥de professionel og super sjov! InstruktÞrerne er dygtige, engagerede og gode til at gÞre lÊringen praktisk og underholdende pÃ¥ samme tid.
Man lÊrer alt fra de grundlÊggende teknikker og klassiske cocktails til mere avancerede tricks og god kundeservice. Det bedste er, at man fÃ¥r masser af praktisk erfaring â det er virkelig learning by doing!
Stemningen på skolen er også helt fantastisk. Alle er imÞdekommende og hjÊlpsomme, og det er nemt at få nye venner blandt de andre deltagere. Jeg gik derfra med både nye fÊrdigheder og gode minder.
Alt i alt en utrolig lÊrerig, social og inspirerende oplevelse. Jeg kan kun anbefale Barschool pÃ¥ det varmeste! ðžð
Fantastisk oplevelse hos Barschool!
Jeg kan varmt anbefale Barschool til alle, der gerne vil lÊre bartending på en sjov, professionel og inspirerende måde. Underviserne er superdygtige, engagerede og virkelig gode til at skabe en hyggelig stemning, hvor man både lÊrer en masse og har det sjovt undervejs.
Kurset var velstruktureret med en god balance mellem teori og praktiske Þvelser, og jeg fÞler virkelig, at jeg har fÃ¥et nogle solide fÊrdigheder med mig â ikke bare i at lave drinks, men ogsÃ¥ i service, tempo og teamwork.
Lokalerne og faciliteterne var i top, og det sociale sammenhold blandt deltagerne gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg gik derfra med nye venner, masser af selvtillid bag baren og en stor lyst til at arbejde videre i branchen.
Tak til hele Barschool-teamet for en uforglemmelig oplevelse ððž
Jeg havde en super fed oplevelse hosâŠ
Jeg havde en super fed oplevelse hos Barschool.dk â bÃ¥de undervisningen, atmosfÊren og instruktÞrerne var i topklasse! Man mÊrker virkelig, at underviserne brÊnder for faget og har masser af erfaring fra branchen. Undervisningen var bÃ¥de sjov og lÊrerig, og jeg gik derfra med en masse ny viden, selvtillid bag baren og nogle fede tricks i Êrmet.
Det bedste var den praktiske tilgang â man lÊrer alt fra klassiske cocktails til moderne teknikker, og der er plads til at stille spÞrgsmÃ¥l og prÞve sig frem. Stemningen var afslappet, men stadig professionel, og man fÞlte sig hurtigt som en del af et hold.
Kun to ugerâŠ
Kun to ugerâŠ
Var afsted pÃ¥ lynkursus om sommeren pÃ¥ kun to uger, og nÃ¥r jeg siger âkunâ, sÃ¥ mener jeg virkelig kun!
Hvis det var muligt havde jeg sku blevet med alle de dejlige mennesker jeg mÞdte (inklusiv Casper og Mikkel ofc!) i månededer hvis jeg kunne.
10/10, tag afsted
Savner detâŠ
Nu er jeg hjemme og jeg savner det allerede helt vildt meget, massere gode nye venskaber og massere af ny lÊring. Har klart fået venskaber der holder og en masse nye minder.
Vores lÊrere fortjener også at få lidt gredit, de sku nogle gode og friske drenge de to;)
- Sille
Dansk smil ved velkomst
Altid godt at blive taget imod med et stort dansk smil ved velkomst - kÊmpe tryghed. Ikke nok med, at man fÃ¥r en masse viden enden for bartender verden, med i kufferten, sÃ¥ er der ogsÃ¥ personlig udvikling og ikke mindst en nogle dejlige mennesker⊠man mÃ¥ heller ikke glemme Casper og Mikkel, som altid er klar pÃ¥ en omgang sjovð€ª
Ingen tvivl om en kÊmpe anbefaling herfra
Jeg kan kun give de varmesteâŠ
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til barskolen. Udover professionel og passioneret undervisning, mÞdte jeg et fÊllesskab fyldt med sjov og spas.
KÊmpe tak til Mikkel og Casperâ€ïž
SÞdeste lÊrer og mega fedt kursusð
Mega fed oplevelse med god lÊring indenâŠ
Mega fed oplevelse med god lÊring inden for bartender-verdenen. Både Casper og Mikkel har strålende personligheder, og sÞrger for, at hver enkelt elev har en god oplevelse. Kan varmt anbefales herfra!
Feeedeste kursus/oplevelse
Mikkel og Casper styrer kurset og opholdet super godt! Go stemning, fest og energi. Man kommer meget tÊt på dem man er på hold med. Mikkel og Casper er mega chill og har en fed indstilling til hvordan man hygger sig imens man lÊrer.
Vaaarm anbefaling!
KÊmpe anbefaling
Super fed oplevelse. Har mÞdt de dejligste mennesker og lÊrt en masse om både drinks og mig selv. Kunne ikke have vÊret denne oplevelse foruden.
Just do it
Hvis du har én forventning om barschool, og du sÃ¥ tager afsted. SÃ¥ bare vent og se!!! Det var det mest overdrevet for fedeste jeg nogensinde kunne havde valgt at gÞreð€¯
Aldrig havde jeg troet at noget kunne vÊre så sjovt! Og jeg vil gerne sige skud ud til alle der sÞrger for at undervis og arrangere! Bliv ved med det.
Når du fÞrst er taget afsted og har vÊret der et par dage, har du aldrig lyst til at tage hjem igen.
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Jeg lÊrte mega meget og fik de fedeste bekendtskaber. LÊrerne er mega nice og sjove. Der er også fin med fritid.
Aktivitetspakken er også et kÊmpe must, der virkelig nogle fede ture
Det har vÊret mit livs piña colada
Det er den perfekte mix af faglighed, ferie og fÊllesskab - jeg kan virkelig anbefale det. InstruktÞrerne er en vibe og har en god dynamik, og det med at lÊre folk at kende gennem et fÊlles formål er bare noget sÊrligt. Der er go variation af mere rolig teori og så praktisk free pour, drinks og flair, hvor man griner med hinanden (og til tider af hinanden). De planlagte aktiviteter er et sjovt break fra undervisningen, og det er ret grineren at se hinanden i en ny kontekst.
Det har vÊret mit livs piña colada indtil videre - tropisk vibe med et godt spark alkohol;) VARME anbefalinger herfra
Bedste beslutning!
Bedste beslutning jeg har taget! Jeg tog egentlig bare kursuset for at komme ud og lave noget nyt og spÊndende - en lÊrerig ferie om man vil - men er endt med fantastiske venskaber, de bedste oplevelser og en uddannelse jeg kan bruge til noget!
Mega fedt kursus
Mega fedt kursus
Jeg var lige blevet fÊrdig med gymnasie, da jeg pludselig stÞdte på en barschool reklame.
Det lÞd rigtig spÊndende, og jeg så et stort potentiale i at kombinere lÊring af cocktail med en ferie i det varme spanske.
Til at starte med havde jeg dannet nogle fordomme om de andre deltagere, isÊr også fordi jeg rejste alene. Men jeg blev virkelig positiv overrasket da jeg ankom og mÞdte de andre deltagere. 3,5 uge er gået virkelig stÊrkt, og vi har braget igennem både socialt men også lÊringsmÊssigt. Stor ros til både Mikkel Germer for en god velkomst og professionelle billeder og videoer, samt til instruktÞrerne Casper Keller Og Mikkel Ehlers for god og spÊndende undervisning. Jeg kan klart anbefale bar school, og Þnsker selv at tage turen igen.
Nok det bedste jeg nogensinde harâŠ
Nok det bedste jeg nogensinde har gjort!
Mega fed oplevelse og meget lÊrerigt. Jeg har fået venner og minder for livet! Geniale instruktÞrer som gÞr undervisningen sjov og komfortabel.
10/10 would recommend til ALLE
Bedre end vÊrnepligt!!!