spild af penge og tid
Man fÞler sig snydt når man skal til at betale 270kr for 2 skriver brandt brÞd og 3 små glass kombucha og en tjener der heller vil stå snakke med sine venner
Maden smagt godt, men en lille portion for mange penge. Varme kakao var rigtigt stÊrk og smagt ikke sÊrlig godt, da vi klagede, sagde pigen OK og virker sur. Service er rigtigt dårligt.Meget sur servitrice som virker meget arrogant. Jeg vil bestemt ikke anbefale det her sted og synes det er synd, fordi sted ser hyggeligt ud. Forstå heller ikke hvorfor ejeren ikke tager sig af da caféen har fået dårlig anmeldelser.
Al for lidt mad til pengene.3 voksne måtte dele et lille stykke fisk. Hertil halvkogte kartofler ialt 3*250kr hertil vand for 20kr flasken.
Maden smagte godt, men deres tjenere og service er så dårlig. De fleste af deres ansatte var så uhÞflige og nÊrmest arrogante over for os. Der var dog én enkelt tjener, som var rigtig sÞd og som gjorde oplevelsen derinde bedre, da han leverede god kundeservice i modsÊtning til de andre. Der var endda en af tjenerne, der kom ned med en ret, som slet ikke prÊsenterede retten, selvom vi spiste deres set menu, hvor der kommer 7 retter ind, så det var en underlig oplevelse, at vedkommende ikke en gang siger et ord om retten, han satte på bordet. Han satte vitterligt bare tallerken på bordet og gik derefter uden at fortrÊkke en mine. Der kommer jeg ikke igen.
Super lÊkker mad og hyggeligt sted, men meget hÞj musik og ofte arrogant betjening.
Meget hÞj elektronisk musik, så hÞj at man ikke samtale under et (iÞvrigt meget dyrt) glas vin.
Da vi bad tjenerens skue lidt ned, blev der lavet Þjne mellem kollegaerne. Servicen er bestemt ikke noget at råbe hurra for.
Det eneste positive ved oplevelsen - var den gode orangevin.
Noget af det bedste og anderledes mad jeg har smagt. Blev meget mÊt af de fem retter, som blev serveret i superhyggelige omgivelser. Kan VIRKELIG anbefale dette sted.
Rigtig fin oplevelse! Maden var lÊkker. Men skuffende at bestille et ekstra glas vin og få 5 dråber for 100 kr.