Alle burde give sigselv en gravid-massage fra Sasha i gave. Man bliver mÞdt med dejlig omsorg, ro og nÊrvÊr, den perfekte ramme til afslapning, og sÃ¥ er hun derudover super dygtig til at give massage.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er simpelthen dejligste atmosfÊre i Barselsrummets lokaler. Havde en virkelig god oplevelse med varm velkomst, dejligt fodbad omgivet af puder og lÊkker te og snacks. Derefter en vidunderlig, afsl... ãã£ãšèŠã
Har bÃ¥de deltaget i gravid i vand og haft besÞg af Sasha til at hjÊlpe med amning. Begge dele var en stor fornÞjelse. Gravid i vand var super afslappende og ammevejledningen hjalp meget - isÊr med at... ãã£ãšèŠã
Har flere gange under min graviditet vÊret forbi Sasha til en omgang gravid massage. Hun fÃ¥r min varmeste anbefaling! Det er en helhedsoplevelse at komme i barselsrummet - et smukt og sanseligt rum me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âšHjÊlp og stÞtte til den gode ammeetablering âš Hos BarselsRummet brÊnder vi for at hjÊlpe mÞdre og familier til en tryg start pÃ¥ livet efter fÞdslen - og her spiller ammeetableringen en stor og afgÞrende rolle. Vi har arbejdet indenfor dette felt i 9 Ã¥r. StÞrstedelen af nybagte mÞdre Þnsker at amme deres barn. Men desvÊrre kommer mange skÊvt fra start med amningen, fordi de ikke oplever at fÃ¥ den hjÊlp, vejledning og omsorg, som de har brug for, i den fÞrste spÊde tid efter fÞdslen. NÃ¥r amningen kÞrer skÊvt fra en start, kan det have en enorm betydning for familiens trivsel og velvÊre. Og det kan bogstaveligt talt resultere i alt for meget blod, sved og tÃ¥rer. Derfor er det sÃ¥ vigtigt for os, at kunne sÊtte ind i den helt spÊde start - der hvor amningen skal etableres. For kommer du godt fra start, er der rigtig gode chancer for, at du kan opnÃ¥ det ammeforlÞb, som du drÞmmer om. Vi ved ogsÃ¥, hvor vigtigt det er, at du er godt forberedt pÃ¥ det du mÞder, pÃ¥ den anden side af fÞdslen. Derfor tilbyder vi amme -og efterfÞdselsforberedelse, hvor vi klÊder dig pÃ¥ til at gÃ¥ amningen i mÞde med ro og tryghed - hvad end det er dit fÞrste, andet eller femte barn. Og vi rykker akut ud for at hjÊlpe, hvis din amning er kÞrt af sporet og du har brug for hjÊlp til fx sutteteknik, ammestillinger, Þge mÊlkeproduktion, sÃ¥r og smerter, trivsel osv. Vi tilbyder ogsÃ¥ den ultimative tryghedspakke, hvor vi sammensÊtter et forlÞb efter dine behov og Þnsker. Her bliver du bÃ¥de forberedt inden fÞdslen og vi rykker ud umiddelbart efter fÞdslen, sÃ¥ amningen fÃ¥r de bedste forudsÊtninger for at komme godt fra start. Vi vil elske at hjÊlpe dig til en tryg og rolig start pÃ¥ din ammerejse ð§¡
é£çµ¡å
Vesterbrogade 180, 1800, Frederiksberg C, ãã³ããŒã¯
- sasha@barselsrummet.dk
- barselsrummet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk stÞtte i en svÊr tid
Sashas akutte besÞg ovenpå en lang indlÊggelse ifm. fÞdslen var guld vÊrd. Jeg fik hjÊlp til ammestillinger og ikke mindst sparring ovenpå en meget kaotisk opstart på barselslivet. Det har vÊret helt afgÞrende med den stÞtte!
Sasha er helt exceptionel â€ïž
Sasha er helt exceptionel og har vÊret en uvurderlig stÞtte gennem mit ammeforlÞb. Hun har ikke kun delt sin vidunderlige energi, men ogsÃ¥ givet mig de bedste og mest hjÊlpsomme tips til min hjemmefÞdsel. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale hende til alle, der sÞger stÞtte og rÃ¥dgivning â hendes viden og nÊrvÊr har gjort en verden til forskel for mig. Tusind tak Sasha â€ïž
Barselsrummet var en KÃMPE stÞtte
Jeg kontaktede Barselsrummet kort efter fÞdslen af mit 3. barn og indenfor fÃ¥ timer stod Nina i min stue og var klar til at vejlede og give stÞtte. Hun tog sig god tid til at lytte og forstÃ¥ min historik og udfordringer. Hun var meget grundig og tÃ¥lmodig og sikrede sig at vi fÞlte os trygge med hendes vejledning inden hun tog hjem. Da jeg havde et kompliceret ammeforlÞb, grundet brystbetÊndelse, kontaktede jeg Nina mange gange efterfÞlgende pÃ¥ mobilen og hver gang tog hun sig god tid til at lytte, give sparring, byde ind med nye gode rÃ¥d og i det hele taget vÊre en KÃMPE stÞtte i mit forlÞb, som virkelig trak tÊnder ud. Uden Nina er jeg ikke sikker pÃ¥ at jeg havde formÃ¥et at holde fast i min amning, som var et kÊmpe Þnske for mig. Min varmeste anbefaling til Nina og Barselsrummet!
Meget tryg og god oplevelse
Meget tryg og god oplevelse!
Var til kursus i fÞdselsangst, og fik en god snak og nogle fine redskaber med til fÞdslen.
Ammeforberedelse
Jeg var til ammeforberedelse hos Sasha i samarbejde med Smertefri fÞdsel. Et rigtig hyggeligt og meget informativt kursus. Stor anbefaling herfra.
Online ammekursus med Barselsrummet
Jeg deltog online i Barselsrummets ammekursus i samarbejde med Smertefri FÞdsel i januar 2025. Det var et kursus, hvor super relevant information og rådgivning blev formidlet og delt, så det også var håndgribeligt og forståeligt online og dermed på den anden side af skÊrmen. Det var et trygt forum og jeg gik derfra med en masse ny og vigtig viden, som glÊder mig til at praktisere og teste af inden lÊnge.
Meget anbefalelsesvÊrdig
Jeg deltog i Ammekursus afholdt i samarbejde med Smertefri FÞdsel. Det var et super godt event, som gjorde at jeg fÞler mig godt klÊdt på til forhåbentlig at skulle amme om ikke så lÊnge. Der var fokus på både mor og barn, teknikker og partneres rolle under amning. Stemningen var behagelig og afslappet, og der var god tid til spÞrgsmål. Stor anbefaling herfra :-)
Har vÊret til de dejligste gravidâŠ
Jeg har vÊret til de dejligste gravid massager hos Sasha i begge mine graviditeter. Det er en fantastisk afslappende oplevelse og jeg kan varmt anbefale 90 min massage âºïž
Stor anbefaling herfra
Vi havde store problemer med at få amningen til at fungere. Vi havde fået hjÊlp på hospitalet og sundhedsplejersken, men det virkede ikke.
Jeg var blevet håndsky af for mange velmenende hÊnder, der havde rÞrt og håndteret mine bryster.
Så kom Sasha. Og jeg ved ikke om Sasha kan trylle, eller om det er hendes ro og venlige vÊsen, men efter en god snak og gennemgang af to ammestillinger kom amningen op og kÞre og vi er i skrivende stund nede på at give med via flaske to dagen.
Sasha har har mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse med virkeligâŠ
Fantastisk oplevelse med virkelig kompetent rådgivning!
Min datter havde stramt tungebånd og vi fik bare den bedste hjÊlp med fokus på teknikken med også (MEGET vigtigt) på mennesker (både mig som fÞrstegangsmor og min datter.
Jeg vil bare gerne sige tak!
Meget lÊrerigt ammekursus
Har netop vÊret til et meget lÊrerigt ammekursus afholdt af jordemoder og ammerådgiver Sasha. Sasha er meget rar og kompetent og jeg blev som fÞrstegangsfÞdende virkelig godt forberedt. Mange tak!
HÞj ekspertise
HÞj ekspertise hos Sasha! Jeg deltog i et amme-foredrag via Momkind hvor jeg virkelig lÊrte meget. Hvis jeg får behov for ammehjÊlp vil jeg helt sikkert kontakte barselsrummet.
LÊrerigt foredrag om ammeopstart
Var til et super lÊrerigt foredrag om ammeopstart hos momkind, hvor Sasha bl.a. gav gode tips til, hvordan man kunne forberede sig pÃ¥ sin ammerejse, og understregede hvor vigtigt det er at passe pÃ¥ sig selv i tiden efter fÞdslen. Sasha formÃ¥ede at skabe et virkelig trygt miljÞ. Skulle der blive behov for det, kan jeg absolut forestille mig at jeg ville booke ammehjÊlp igennem Barselsrummet ð
Fantastisk kompetent hjÊlp og rådgivning
FANTASTISK oplevelse af få ammehjÊlp af Sasha - det har fuldstÊndig Êndret min amning. Sasha er utrolig kompetent og hendes input har hjulpet fra dag 1. Kan kun sende mine varmeste anbefalinger.
Super oplevelse
Super oplevelse
Det var (igen) en super oplevelse og jeg vil alle dage anbafale dette.
NÊrvÊrende, kompentent og meget engageret
Havde fornÞjelsen af Sasha til et event omkring ammeopstart, hvilket var super givende.
Man kan virkelig mÊrke at Sasha brÊnder for det her, og er ikke bange for at leve sig ind i og vise forskellige ammestillinger.
Meget nÊrvÊrende og helt klart en fagperson med styr på sit håndvÊrk. Jeg vil helt klart gÞre brug af hende til ammekonsultationer, hvis der er behov for det.
Meget givende og jordnÊrt oplÊg om ammeopstart
Jeg deltog i Sashas ammeopstartsoplÊg i IKEA (i samarbejde med heybuddies) her tre uger fÞr min termin, og det var en virkelig positiv oplevelse. Kurset var afslappet og meget jordnÊrt, hvilket gjorde det nemt at tage imod al den nyttige information. Sasha var utroligt nÊrvÊrende og formåede at skabe en tryg atmosfÊre, hvor der var plads til spÞrgsmål. Hun delte både sin egen erfaring og konkrete råd, som har givet mig stÞrre ro og forberedelse til ammeforlÞbet. Kan varmt anbefales til andre kommende mÞdre.
Vil anbefale Sasha varmt til alle
Sasha kom hjem til mig, og gav mig prÊcis den tryghed og omsorg, som jeg havde behov for i en sårbar situation. Jeg vil anbefale Sasha til alle. Hun er tilstedevÊrende og man fÞler sig set og hÞrt både under og efter forlÞbet.
Tips til en god ammeopstart
Jeg har vÊret med til Sashas foredrag om amning og ammeopstart et par dage inden fÞdslen.
Det var rigtig hyggeligt og betryggende og hjalp mig meget med at forberede mig mentalt på, hvad der ventede på den anden side af graviditeten.
Under foredraget delte Sasha sin personlige historie som mor og kom med en del praktiske tips og tricks, der kan give fÞrstegangforÊldre en god ammeopstart og ro i maven. Og det virker! :)
Meget dygtig og nÊrvÊrende jordemoder
Jeg har haft nogle virkelig gode oplevelser med gravidmassage og modningsakupunktur hos Sasha. Hun har en fantastisk udstråling der gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig tryg og tilpas. Hun er lyttende og tilstede og jeg fÞler mig virkelig heldig at have mÞdt hende op til min fÞdsel, da jeg også fik nogle brugbare perspektiver og råd med.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ