Madforgiftning ð€®
Jeg spiste hos jer i går. SÞdt personale og god betjening MEN jeg har kastet op hele natten efterfÞlgende. Måske der skal tjekkes op på noget hygiejne.
Jeg kommer aldrig igen
Jeg kommer aldrig igen
God service, god mad. Man får sin mad virkelig hurtigt og det hele kommer på en gang.
100% anbefalet
Dyrt i forhold til kvalitet.
Kedelig dressing i burgerne. De kunne godt lave en hjemmelavet dressing eller noget og kÊle lidt mere for smagen. Hvis kokken selv skulle smage min burger ville han heller ikke vÊre tilfreds
Kommer ikke igen.
De bedste burgere og god betjening.
Vi bestilte 2 steak, som skulle vÊre medium, men de var meget rÞde ingen i. Der vat ikke nok bearnaise, sovs
Middag pÃ¥ BASH Bruger Grill, ROâs torv, torsdag den 26. september 2024
Vi har gennem de sidste år besÞgt Bash mange gang, og har fået en super oplevelse og god mad.
I dag var dog meget anderledes.
Vi havde bestil Snack kurv og Chili cheddar bombs, samt burger og Ceasar salat til selskabet.
Snack kurv og Chili cheddar bombs blev bestilt og forventet som spÞdt og knasende, istedet kom blÞdt og slasket kold mad ind.
Dette blev sendt retur, og vi fik den samme ret retur i samme stand.
I mellemtiden havde to to andre spist deres mad.
Vi spiste lidt af det, men når regningen kom Þnskede vi ikke at betale for disse retter og viste at det stadig var blÞdt.
Tjener kunne ikke acceptere at vi ikke ville betale, efter at have ringet til chefen blev dette afvist, da vi havde spist noget af det.
En ny tjener kom og insisterede på at vi skulle betale, og vi ikke kunne komme til at tale med chefen.
Vi havde ikke andet valg end at betale den fulde regning.
Utrolig dårlig oplevelse og ubehÞvlet personale!