レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget lÊkker mad! Ser rigtig lÊkkert ud og smager rigtig godt. Alle de 5 retter jeg har smagt fÃ¥r 5/5 stjerner for sÃ¥vel smag, konsistens, udseende og stÞrrelse. Derudover er det dejligt ikke at vÊre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig imponerende! Maden er bÃ¥de sund, frisk og smukt anrettet i bakker, sÃ¥ det fÞles lÊkkert allerede inden fÞrste bid. Smagen er helt i top – fyldig, velafbalanceret og langt over forventning for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mange tak for - endnu en uge - med gode og dejlige retter i 3 af ugens travle dage - leveret lige til dÞren.

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

SimplyMeals leverer sunde, frisklavede mÃ¥ltider direkte til din dÞr, sÃ¥ du hver dag kan nyde velsmagende, ernÊringsrige retter uden besvÊret med madlavning. Vores mÃ¥ltider er tilberedt fra bunden af dygtige kokke med fokus pÃ¥ gode, friske rÃ¥varer – uden kunstige tilsÊtningsstoffer og uden kompromis pÃ¥ kvalitet eller smag. Vi startede SimplyMeals, fordi vi selv manglede en lÞsning i en travl hverdag: mad der bÃ¥de er sund, nÊrende og klar pÃ¥ fÃ¥ minutter, sÃ¥ du kan bruge din tid pÃ¥ det, der virkelig betyder noget. Hver uge sammensÊtter vi en ny, varieret menu med retter, der passer til bÃ¥de smag og ernÊring. Bestil nemt online inden onsdag kl. 23:59, og modtag dine mÃ¥ltider om sÞndagen – klar til opvarmning pÃ¥ blot 3–5 minutter. Vores retter holder sig friske i kÞleskabet i en hel uge, og kan desuden fryses, sÃ¥ du altid har et sundt mÃ¥ltid lige ved hÃ¥nden. Hos SimplyMeals fÃ¥r du: – Frisklavede, sunde mÃ¥ltider lavet af kvalitetsrÃ¥varer. – Ingen bindinger – bestil nÃ¥r det passer dig. – Nem online bestilling og hurtig levering til din adresse. – Velsmagende mad klar pÃ¥ fÃ¥ minutter, perfekt til en travl hverdag. Vores mission er at gÞre det lettere at spise godt uden stress og give dig mere overskud i hverdagen – fordi rigtig, god mad skal vÊre tilgÊngelig for alle.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

33件のレビュヌ

Rigtig lÊkker mad!

Meget lÊkker mad! Ser rigtig lÊkkert ud og smager rigtig godt. Alle de 5 retter jeg har smagt får 5/5 stjerner for såvel smag, konsistens, udseende og stÞrrelse. Derudover er det dejligt ikke at vÊre bundet af et abonnement og udbringningen var også perfekt.

2026幎3月19日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Det betyder virkelig meget at hÞre, at bÃ¥de smag, kvalitet og levering spiller – og at fleksibiliteten uden abonnement giver vÊrdi i hverdagen 💚
Vi håber, vi snart må lave mad til dig igen!

super god mad

virker og smage som hjÊmmelavet

2026幎2月18日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🀍

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at vores frisklavede mÃ¥ltider smager som hjemmelavet mad. Vores mÃ¥l er netop at levere Êrlig mad, lavet fra bunden, som giver mere overskud i hverdagen – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med smag og kvalitet.

Vi er glade for, at du oplever SimplyMeals som både lÊkkert og hjemmelavet. Det er prÊcis den standard, vi arbejder efter hver uge, når vi sammensÊtter vores menu og leverer måltider direkte til dÞren.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team SimplyMeals 💚

Dejlig og sund mad bragt til dÞren.

Dejlig og sund mad bragt til dÞren.

2026幎2月5日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💚

Hvor er det dejligt at hÞre, at du oplever vores mad som bÃ¥de lÊkker og sund – og at leveringen fungerer, som den skal. Det er prÊcis den nemme og trygge hverdag, vi gerne vil skabe med vores friske mÃ¥ltider leveret direkte til dÞren.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Team SimplyMeals

NÃ¥r man er kÞrt dÞd i de samme retter

Når man er kÞrt dÞd i de samme retter herhjemme og har en travl hverdag med to bÞrn som skal til aktiviteter.
Så er det virkelig tidsbesparende og en kÊmpe hjÊlp i hverdagen.
Derudover så smager maden virkelig godt.
KÊmpe anbefaling herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎2月11日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💚

Vi ved godt, hvor hurtigt man kan blive trÊt af de samme retter derhjemme – isÊr i en travl hverdag med bÞrn og aktiviteter. Derfor er vi ekstra glade for at hÞre, at vores friske, fÊrdigtilberedte mÃ¥ltider gÞr hverdagen nemmere hos jer.

At kunne tilbyde en sund og velsmagende aftensmad, der bare skal varmes, og som samtidig sparer tid, er prÊcis det, SimplyMeals handler om 🙌

Tak for anbefalingen – og fordi I vÊlger os som jeres hverdagslÞsning.

Team SimplyMeals 💚

SimplyMeals,tusind tak for jeres mad

SimplyMeals,tusind tak for jeres mad! Den smager fantastisk, frisk og sund. Jeg er så glÊde, at jeg har fundet jer. KÊmpe store portioner, smager er på topen, ment at opvarme den. jeres retter er virklige gode og holder hele ugen frisk. Jeg var så overresket. Jeg rekommanderer jer til mine venner. jeg kan lige at I lever maden på sÞndag, da jeg er hjemme og maden står ikke ved dÞren, så stiller jeg den direkte i kÞlleskabet.

2026幎2月1日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – det gÞr os virkelig glade at lÊse 🙏💚

Hvor er det dejligt at hÞre, at du bÃ¥de oplever smag, friskhed og gode portioner – og at maden holder sig frisk hele ugen. Det er prÊcis det, vi arbejder for hver eneste uge.

Og hvor er det skÞnt, at leveringen om sÞndagen passer sÃ¥ godt ind i din hverdag 🙌

Tak fordi du anbefaler os – vi glÊder os til at lave mange flere mÃ¥ltider til dig ⭐

Tak for god mad

Tak for god, dejlig og lÊkker mad, samt for jeres gode generelle service. Jeg kan varmt anbefale Simply meals til alle.

VÊrd at fremhÊve er madens gode smag, friskhed og kvalitet.

2026幎2月10日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏💚

Vi er sÃ¥ glade for, at du bÃ¥de oplever god smag, friskhed og kvalitet – og at servicen ogsÃ¥ lever op til forventningerne. Det er prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Tak fordi du anbefaler os ⭐
Vi glÊder os til at lave mad til dig igen.

SimplyMeals leverer kompromislÞst mad

SimplyMeals leverer kompromislÞst mad og er super nemt at tilberede! Retterne er yderst velsmagende og lÊkre og så er der levering lige til dÞren. Jeg er fan.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever SimplyMeals som den bedste lÞsning, når det kommer til sunde og velsmagende måltider.

Vi gÞr os umage hver uge for at sammensÊtte varierede menuer med masser af smag og noget for enhver – sÃ¥ det glÊder os ekstra meget, at du allerede ser frem til nÊste uges menu. Det er prÊcis den fÞlelse, vi gerne vil skabe.

Tak for din varme anbefaling og fordi du er med på rejsen 💚

Bedre bliver det ikke!

Måltiderne fra SimplyMeals er i sin helt egen liga, og de er uden tvivl den bedste lÞsning hvis man er på markedet efter sunde måltidlÞsninger!

Menuerne er fremragende, og jeg har endnu ikke oplevet at der ikke var noget til enhver smag. I har mine varmeste anbefalinger, og jeg glÊder mig allerede til nÊste uges menu.

2026幎2月6日

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder virkelig meget at hÞre, at du oplever vores mÃ¥ltider som noget helt for sig selv, og at du finder noget lÊkkert pÃ¥ menuen hver uge. Vi arbejder hÃ¥rdt pÃ¥ at sammensÊtte sunde, frisklavede retter med masser af variation og kvalitet – sÃ¥ der altid er noget at glÊde sig til.

LÊkker mad!

dejligt med lÊkker mad i den travle hverdag hvor der ikke altid er overskud til at handle eller lave mad.

Stort udvalg og lÊkre retter som smager godt!
kundeservicen er super 👍 det sku god stil.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙌
Det er dejligt at hÞre, at vores måltider gÞr hverdagen nemmere, og at du både oplever stort udvalg, god smag og en god kundeservice. Det betyder virkelig meget for hele teamet.

Team SimplyMeals

5 stjerner herfra til teamet!

Super lÊkker mad og virkelig nem lÞsning i en travl hverdag. Retterne smager godt, er friske og nemme at varme op. Man kan tydeligt mÊrke, at der er fokus på kvalitet.
Kan kun anbefales herfra! 👌🍜

Tusind tak for de 5 stjerner og rosen til hele teamet 💚
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at vores mÃ¥ltider bÃ¥de er friske, velsmagende og nemme at varme – og at de gÞr hverdagen lidt lettere. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ kvalitet i hver eneste ret.

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad, med rigtig god smag. KÊmpe anbefaling herfra

Tusind tak for de 5 stjerner og den kÊmpe anbefaling 🔥
Det glÊder os virkelig, at du nyder smagen – vi gÞr os umage for at lave frisklavede mÃ¥ltider med masser af god smag hver uge.

Team SimplyMeals

Altid frisk og velsmagende mad

Altid frisk og velsmagende mad. Interessante retter med inspiration fra forskellige verdens hjÞrner

2026幎2月6日

SimplyMeals からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌍
Det glÊder os virkelig, at du oplever vores måltider som både friske og velsmagende. Vi elsker at sammensÊtte varierede, frisklavede retter med inspiration fra hele verden, så der altid er noget nyt at glÊde sig til.

5 stjernet oplevelse

Det er nu 2. uge i trÊk, hvor jeg får mad leveret fra simple meals og der er ikke noget at sÊtte en finger på.

Retterne er sÃ¥ forskellige og i sÃ¥ hÞj kvalitet, at det er som at have en personlig kok pÃ¥ hver eneste aften 🙌🏌

Virkelig et fantastisk lÊkkert koncept.

2026幎2月8日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og 5 stjerner 🙏
Det betyder virkelig meget at hÞre, at du oplever sÃ¥ hÞj kvalitet og variation i retterne – og at det nÊsten fÞles som at have din egen personlige kok. Det er prÊcis den fÞlelse, vi Þnsker at skabe med vores frisklavede mÃ¥ltider lavet af dygtige kokke.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。