レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har tidligere kÞbt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste kÞb oplevet super rÃ¥dgivning, via mail, sÃ¥ sender de bedste anbefalinger bÃ¥de i forhold til produkter og ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fulgt lidt med pÃ¥ Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god mÃ¥de at komme igang pÃ¥, og isÊr Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glÊde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra sÃ¥ effektivt som der vises pÃ¥ videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, bÞrste mv. Jeg har vÊret SÅ glad! IsÊr for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Basic Clean er leverandÞr af hÞjkoncentrerede rengÞringsmidler til det professionelle marked. Vores rengÞringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengÞringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengÞringsmidler gÞr rengÞringen let og lige til. RengÞringsmidler er ikke bare rengÞringsmidler, men med Basic Cleans rengÞringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengÞringsmidler, og vi er altid behjÊlpelige hvis du har spÞrgsmål angående vores rengÞringsmidler eller rengÞringsudstyr...

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

781件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

KÆMPE KÆMPE ANBEFALING 🀩

Jeg laver aldrig anmeldelser, men disse produkter er så gode, at jeg blev nÞdt til at dele!

Jeg bor i et Êldre hus, hvor silikonefugen i alle vinduer bliver ramt af sort skimmelsvamp. Jeg har prÞvet skimmel/mug produkter fra diverse andre mÊrker, klor og endda en dampmaskine. De mÞrke belÊgninger har jeg aldrig kunne fjerne, indtil jeg prÞvede basic clean’s mug og skimmelrens. Efter 5 minutter var de lysegrÃ¥ silikonefuger som nye! Det var virkelig som MAGI!

Ovnrensen er virkelig ogsÃ¥ effektiv og deres poleringspasta er seriÞs ogsÃ¥ genial til at fjerne f.eks. mÞrke streger pÃ¥ paneler fra stÞvsugeren, eller hvis bÞrnene fÃ¥r tegnet pÃ¥ andet end papiret 😅

KÊmpe kÊmpe anbefaling herfra!! 🫶

2025幎7月18日

Hej Trine :)
tak for dine flotte anmeldelse og sÞde ord
det betyder mega meget for os :)
må du få en dejlig sommer

KÊmpe anbefaling her fra

KÊmpe anbefaling her fra. Quick fix spray er en life saver. Vi brugte den ved flytterengÞring og den tog stort set alt. Jeg havde glemt at bestille kalkfjerner og skyndte mig nÊste morgen at sende mail, og Dorte ringede nogle timer senere hvor vi fik lavet aftale. Ordren kom 1-2 dage efter bestilling sÞndag aften.
Og så er tingene ikke dyre.
Jeg skal i hvert fald handle her mange gange fremadrettet! 🀩

2025幎7月15日

Hej Maria
1000 tak for din sÞde og flotte anbefaling,
Må du få en dejlig dag
Kh Dorte

UtilstrÊkkelig tilbagebetaling og manglende respekt for forbrugerloven

Jeg har kÞbt to vÊghÊngte tÞrrestativer hos Basic Clean, og min oplevelse har vÊret skuffende pÃ¥ flere niveauer – bÃ¥de hvad angÃ¥r produkternes kvalitet og virksomhedens hÃ¥ndtering af reklamation og fortrydelsesret.

Efter ophÊngning af det fÞrste stativ konstaterede jeg hurtigt, at kvaliteten var langt under forventet. Konstruktionen virker skrÞbelig og ustabil, og materialevalget svarer ikke til den pris, der er betalt. På baggrund af dette besluttede jeg ikke at pakke det andet stativ ud og kontaktede derefter Basic Clean med henblik på returnering.

Virksomhedens svar var dog bÃ¥de skuffende og juridisk problematisk. De tilbÞd mig kun 70 % tilbagebetaling for det stativ, der aldrig er blevet Ã¥bnet eller taget i brug, og blot 30 % tilbage for det ophÊngte stativ – med henvisning til, at det har vÊret monteret og derfor ikke lÊngere kan returneres til fuld pris.

Det er vigtigt at understrege, at man som forbruger ved fjernsalg har 14 dages fortrydelsesret (jf. forbrugeraftaleloven), sÃ¥ lÊnge varen ikke er taget i egentlig brug. En simpel montering med henblik pÃ¥ at vurdere produktets egenskaber falder inden for den rimelige afprÞvning, som loven tillader. Endvidere har forbrugeren 2 Ã¥rs reklamationsret (jf. kÞbeloven), hvis en vare ikke lever op til det, man med rimelighed kan forvente – hvilket i dette tilfÊlde er tilfÊldet.

Det er uacceptabelt, at en virksomhed forsÞger at omgå forbrugerbeskyttelse ved at udbetale en vilkårlig lav procentsats for en uåbnet og ubrugt vare, og samtidig nÊgter at anerkende en reklamation for et produkt, der tydeligvis ikke lever op til forventningerne. Det virker som et forsÞg på at udhule gÊldende forbrugerrettigheder.

Jeg kan derfor ikke anbefale at handle hos Basic Clean og vil opfordre andre til at vÊre yderst opmÊrksomme, hvis de vÊlger at gÞre det. Kundeservice og returpolitik lever slet ikke op til, hvad man kan forvente af en seriÞs virksomhed.

2025幎7月22日

Hej Signe
Hvor er vi ked af du laver sådan en anmeldelse af os.
vi er endnu mere ked af du tÊnker at det er her du skal ytre dig når vi er i dialog pr mail med dig,
hvor vi også har forklaret dig grunden til det er sådan.

Produktet er nÞjagtig som du ser og er beskrevet på produktsiden.

om du har set produkt videoen eller ej kan vi desvÊrre ikke sige, men der ville du opleve nÞjagtig det du sender os på din video.

Vi har kreditere noget af vÊrdien på det produkt som har vÊre anvendt og returneret med brugs mÊrker, og du har fået 100 % tilbage på den som var delvis ud pakket.

Derfor synes vi ikke det var rimeligt at du lavede denne anmeldelse

Video misvisende

Jeg kÞbte tidligere pÃ¥ Ã¥ret ‘startpakken’. SÃ¥ vidt jeg kan gennemskue hedder den nu ‘Intropakken’. I den forbindelse vises en video om anvendelse af Toiletrens kombineret med Kalkrens. PÃ¥ denne video bruges ikke ansigtskÊrm - og statisten ligger endda ret tÊt pÃ¥ toilettet - uanset ar dette er foreskrevet pÃ¥ den nr. 6 (kalkrens) jeg har modtaget. I Þvrigt er der en smart ‘spraytud’ pÃ¥ flasken, hvilket der jo ikke er i ver. 6 i start-/intropakken:-(

2025幎7月12日

Hej Blume
Hvor er jeg ked af din anmeldelse , i stedet for du havde kontakte kundeservice og vi kunne have talt om de ting, som undre dig :)
jeg vil Þnske dig en fantastisk dag og god sommer
Kh Dorte

PrÞvede deres nye produkt til terrazzo

PrÞvede deres nye produkt til terrazzo bordplader og det er jeg glad for.
Allerede efter fÞrste behandling kunne man se en kÊmpe effekt
Dejligt jeg endelig har fundet et produkt der virker på min bordplade - og generelt virker alle deres produkter rigtig godt

2025幎7月7日

Hej
1000 tak for dine sÞde ord og flotte anbefaling, det betyder enormt meget for os.
Må du få en dejlig sommer

hurtig virkning

Simpelt, nemt af bruge og hurtig virkning produkter og god kunde service

2025幎6月24日

Hej Stian
1000 tak for dine sÞde ord, det betyder enormt meget for os.
rigtig god sommer :)
Kh Dorte

Mug og skimmelrens virker ikke

Mug og skimmelrens virker ikke, som i overhovedet ikke

2025幎6月4日

Hej Michael

Hvis du ikke har succes med Mug og skimmelrens, kan det vÊre fordi duber hårdt ramt.

Men bare rolig du skal ikke opgive, for der er råd herfor, Þg virketiden til 30-60 minutter og lad vÊre med at fugte området fÞrst.

Jeg beder en medarbejder kontakte dig og hjÊlpe dig helt i mål...

Ps. Du må gerne sende nogle billeder til info@basicclean.dk

Fantastisk produkter de har

Fantastisk produkter de har! Kan kun anbefaler og kÞbe ved Basicclean. Troede ikke på det virket, men tog fejl.
Har kÞbt et par gange ved Basicclean nu og kommer til det igen!
God service også.

Stort ros til dem herfra.

2025幎6月3日

Hej Karina
1000 tak for din flotte anmeldelse.

GlasbrusevÊg med kalkpletter

Jeg har en glasbrusevÊg med kalkpletter som jeg ikke kunne fjerne.
Jag har prÞvet nÊsten alt - intet kunne fjerne kalkpletterne
Jeg tÊnkte en sidste forsÞg med SHINE UP POLERINGSSÆT - og med lidt knofedt er alle kalkpletter vÊk
Kan virkeligt anbefales
Tak for det

2025幎5月20日

Hej Helle
1000 tak for din flotte anmeldelse

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som med hver deres egne virkning nÊste selv lÞser opgaverne 👏 super vejledning og videoer som viser hvordan hvis man er i tvivl

2025幎3月20日

Hej Dorte
tak for din sÞde og flotte anmeldelse

Kalkrens Basic 6 virker

Kalkrens Basic 6 virker. Endelig et produkt jeg kan bruge og som fjerner kalken. tusind tak og en rigtig flot service 🙏😊

2025幎5月23日

Hej Anita
Tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord
det sÊtter vi enormt stor pris på :)

Fup og svindel

Fup og svindel, kÞbte 10 Mug flasken, det er direkte klorin de har brugt intet andet, smut i butikken og snup det for 20kr hvis det er klorin i vil bruge!

2025幎5月20日

KÊre Kursat

det er på ingen måde, udelukkende klorin, der er i dog en af de aktive ingredienser, og du kan heller ikke opnå de samme resultater.

Hav en dejlig dag!

kh Ricco

Jeg handler lÞbende hos Basicclean

Jeg handler lÞbende hos Basicclean - i dag oplevede jeg yderligere fantastisk service, hvor jeg fik opkald i stedet for mail i forbindelse med min ordre. Det var sådan en positiv oplevelse. Varerne er virkelig også gode og stabile.

2025幎5月19日

Hej Dorthe
tak for din flotte anmeldelse og sÞde ord,
det betyder enormt meget for os. :)
Kh Dorte

Rigtig gode produkter de har.

Jeg har altid haft god erfaring med Basic clean, deres produkter er rigtige gode, og en rigtig god service når man henvender sig,hvis noget er galt,de er hurtige til at svare på mail. Handler gerne igen.

2025幎5月9日

Hej Johna :)
tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.
Kh Dorte

Spild af penge - ingen effekt

Jeg bestilte Mug- og skimmelrensepakken fra basicclean.dk og anvendte produktet som foreskrevet. Produktet havde desvÊrre slet ingen effekt på de sorte pletter på mine fuger, selvom jeg behandlede tre gange. DesvÊrre spild af penge.

2025幎5月4日

Hej AG
tak for din anmeldelse
jeg beklager din oplevelse
nogen gange skal processen gentages flere gange, det kommer jo meget an på hvor lÊnge det har vÊret og hvor meget det er.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。