レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har tidligere kÞbt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste kÞb oplevet super rÃ¥dgivning, via mail, sÃ¥ sender de bedste anbefalinger bÃ¥de i forhold til produkter og ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fulgt lidt med pÃ¥ Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god mÃ¥de at komme igang pÃ¥, og isÊr Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glÊde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra sÃ¥ effektivt som der vises pÃ¥ videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, bÞrste mv. Jeg har vÊret SÅ glad! IsÊr for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Basic Clean er leverandÞr af hÞjkoncentrerede rengÞringsmidler til det professionelle marked. Vores rengÞringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengÞringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengÞringsmidler gÞr rengÞringen let og lige til. RengÞringsmidler er ikke bare rengÞringsmidler, men med Basic Cleans rengÞringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengÞringsmidler, og vi er altid behjÊlpelige hvis du har spÞrgsmål angående vores rengÞringsmidler eller rengÞringsudstyr...

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

781件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

En regn af spam mails uden at have handlet der

Jeg blev fristet til at prÞve et produkt men gennemfÞrte ikke bestillingen alligevel, så har aldrig handlet hos dem, men de har alligevel snuppet min mailadresse og spammer mig nu med mails konstant.
Det er ikke i orden.
____________________________________________________________
Svar til basicclean: Jeg har aldrig handlet hos jer, og derfor er jeg ikke kunde hos jer. I har ingen ret til mine oplysninger, da jeg ifÞle GDPR lovgivningen skal samtykke til at I opbevarer og bruger min mailadresse, og dette har jeg ikke gjort, da jeg ikke har gennemfÞrt kÞbet. Du har således ikke en gyldig grund til at opbevare mine informationer eller kontakte mig.
Jeg har aldrig oplevet det hos andre webshops, som jeg ikke allerede var kunde hos.

2025幎10月31日

Hej Tina
Hvor er jeg ked af du er hoppet direkte her ind, da du havde skrevet mail til os også,
det er mail der fortÊller dig du har efterladt noget i din kurv, og for at du kan få dem, har du skrevet din mailadresse ind ved kurven.
Og det er blot en venlig påmindelse, sammen med en rabatkode, til din kurv,
Det er vores system, som gÞr det automatisk.
Da det ikke kan se om du fortrÞd, blev forhindret, eller noget helt 3.

Kh Dorte

Et produkt, der holder, hvad det lover

Har lige ordnet brusekabinen med nr. 6, og det virker FANTASTISK. Jeg plejer at bruge hele dage, hvor jeg dÊkker sf med plast af flere omgange imens kalkfjerneren virker. Med nr. 6 sprÞjtede jeg en gang, ventede 10-15 min. og kunne tÞrre al kalken vÊk. Det var SÅ satisfying. At ordne badevÊrelser var mit hadejob nr. 1
.tror det bliver en af mine favoritter nu. HÃ¥ber ikke, at der ryger alt for mange kemikalier ud i kloaken

2025幎11月7日

Hej Janne
Tak for din flotte og fantastiske anmeldelse
Den sÊtter vi stor pris på
Må du få en fantastisk dag

Jeg bestilte forskellige produkterun

Jeg bestilte forskellige produkter, deri blandt Mug og skimmelens. DesvÊrre var der hul pÃ¥ posen inde i kassen ved levering, hvilket gik ud over min kjole, som fik “klorinpletter” og blev Þdelagt. Jeg skrev en mail og dagen efter fik jeg svar, hvor de undskyldte og sendte straks en ny flaske. Da jeg ikke havde kvitteringen pÃ¥ kjolen kunne de ikke erstatte den, men i stedet kunne jeg fÃ¥ kompensation i form af valgfrie varer. Flot service og virkelige effektive produkter. Jeg kommer til at handle her fremover.

2025幎10月21日

Hej :)
tak for din flotte og sÞde anmeldelse, vi sÊtter stor pris på dig og den :)
Vi er glade for vi fik fundet en god lÞsning på de ting du skrev om :)
Må du få en fantastisk dag :)
Kh Dorte

Havde bestilt en ordre, men med mangler

Havde bestilt en ordre, som der desvÊrre var mangler i.
Jeg ringede til dem og fik fat i Dorthe.
Hun beklagede jo selvfÞlgelig fejlen og ville sende de manglende ting med det samme.
Som et plaster på såret sender hun en gave med. Det havde jeg ikke forventet og kan kun sige rosende ord om Basic Clean.
Overskuelig hjemmeside, super gode produkter, hurtig levering og en venlig betjening i telefonen. Så kan jeg da kun få en go dag😊

2025幎11月6日

Basicclean からの回答

Åhh 1000 tak for din sÃ¥ sÞde og fantastisk anmeldelse Fru S :)
Den betyder virkelig meget for os.
Må du få en fantastisk Weekend

Super skÞnne produkter

Super skÞnne produkter, der har taget mit skimmelsvamp i Brusenichen og også i toilettet..
Jeg kan kun anbefale det..
Og hurtig levering...
Jeg havde glemt at tilfÞje en vare i min bestilling og skrev en mail for at hÞre om jeg kunne nå at få den med, og der var super god service og hurtigt svar...

2025幎11月4日

Hej SÞs
Taaak for din din flotte og sÞde anmeldelse
det betyder virkelig meget for os.

Helt fantastiske produkter

Helt fantastiske produkter. Både rengÞringsmidlerne og klude mm. God kvalitet. Min granit bordplade blev reddet af shine up poleringsÊt, troede ikke jeg kunne få den kÊmpeplet af, der var forsÞgt med andre midler. *****
Den nye skumrens er super og kan bare anbefales.
Super god kundeservice. 2 dage jeg havde bestilt og varerne endnu ikke var afsendt kÞrte de en kampagnekode med 15% på mange produkter, jeg skrev en mail, da de endnu ikke var afsendt og jeg fik så 15% på nogle af de produkter jeg havde bestilt. Det er da bare GOD kundeservice.
SÃ¥ en KLAR anbefaling herfra.

2025幎10月29日

Hej Eva
Tak for din fantastisk og sÞde anmeldelse
Det betyder utrolig meget for os.
Må du få en fantastisk dag :)
Kh Dorte

Jeg troede jeg havde fundet en lÞsning

Jeg troede jeg havde fundet en lÞsning men nÊ nej jeg fik en lang nÊse og 400kr fattigere

Jeg kÞbte kalkfjerne og ovenpakken i hÃ¥b om det ville hjÊlpe mig men nÊ nej, jeg sÃ¥ videoen som der var blev vist og det eneste der efterlod mig var et krid hvidt bruseniche og en oven der ikke var i nÊrheden af ren, super skuffene😱 jeg ville ikke kÞbe der igen

2025幎10月25日

KÊre Livia

Jeg er helt uforstående overfor du ikke har forsÞgt at kontakte os inden du ytrer dig herinde for Jeg kan se du på ingen måder har forsÞgt at kontakte os for at få hjÊlp til dine problemer.

Men...

Umiddelbart lyder det til dine klinker ikke tåler syre, det betyder ikke kalkrensen ikke virker tvÊrtimod men at du bruger et forkert produkt til at gÞre rent med.

hvis du kontakter os og sender os nogle billeder kan vi bedre hjÊlpe dig og evt. få udbedret den skade du måske har lavet.

Det samme gÊlder din ovn, måske skal du give lÊngere virketid men send os et par billeder så vi kan hjÊlpe dig imål

Send til info@basicclean.dk

VH Ricco
Adm. direktÞr

Gode produkter og videoer

Gode produkter og dejligt med videoer som vejleder.

2025幎10月8日

Hej Gurli
Tak for din flotte og sÞde anmeldelse
Det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

Jeg er vild med basic clean af flere

Jeg er vild med basic clean af flere årsager:

1. produkterne lever op til det de lover.
2. kundeservice er helt i top.
3. og så er der links og videoer af udfÞrelsen af produkterne.

Fem solide stjerne fra knofedt rengÞring - en glad og tilfreds kunde

2025幎9月17日

Hej Dianna
Mega mange tak for din fantastisk og flotte anmeldelse af Os og vores produkter.
Det glÊder os virkelig meget

Super

Det virker som det skal og faktisk bedre end forventet

2025幎9月12日

Hej Simon
Tak for din flotte og rosende anmeldelse :)
Det glÊder os virkelig meget :)

Fantastiske produkter og service

Jeg kÞbte en pakke med nogle af deres udvalgte produkter herunder ovnrens, kalkrens og unirens quick fix.

Ovnen blev nÊrmest som fabriks ny efter at have brugt ovnrensen (nr 19) helt vanvittigt resultat.

Og så lavede jeg den frygtelige fejl at bruge kalkrens på mine naturfliser som absolut ikke kan tåle syre, så jeg ringede i fuld panik til kundeservice og fik fat på Dorte som - som en Êgte heltinde- beroligede mig og guidede mig igennem hvordan jeg kunne redde dem med de rigtige produkter.

Fantastiske produkter og service - kÊmpe anbefaling herfra! Det virker bare! Du er i gode hÊnder

2025幎9月9日

Hej Sabrina
1000 tak for din fantastiske og flotte anmeldelse af vores produkter :)
Det betyder mega meget for os.

Heltinden er jo dig, som udfÞre jobbet, og WAU siger vi bare til din ovn :)
Vi er glade for at vi får lov at hjÊlpe dig.
må du få en dejlig dag

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter
Men hold nu fast hun er lÊnge om at sende pk ....hver gang....denne gang bestilte jeg varerne 23 august og har endnu ikke modtaget den 2 september....sÃ¥ hav mega god tÃ¥lmodighed 😵‍💫 men som sagt fantastiske produkter...

2025幎8月23日

Hej Johnny
Tak for din flotte anmeldelse af vores produkter.
Det glÊder os meget, vi er noget uforstående over din kritik af vores leveringstid, da vi ikke har hÞrt fra dig, og kan se tidligere ordre er sendt inden for maks 4 dage gennem årene, skulle du synes vi er lÊnge om leveringen vil vi så gerne tale med dig på vores kundeservice, da der kan forekomme lidt lÊngere leveringstid i de travle perioder.
Kh Dorte

Basicclean har super gode produkter

Basicclean har super gode produkter. Deres nye Quickfix er fantastisk, både i en snÊver vending men også når der er god tid (duften er virkelig nice)
Deres levering og service er hurtig og effektiv.

2025幎8月22日

Hej Pia
Tak for din fantastisk flotte anmeldelse og rosende ord :)
Det betyder enormt meget for os.
må du få en dejlig dag
Kh Dorte

Fantastiske produkter og super kundeservice

Fantastisk kundeservice med rigtig god vejledning, hurtig levering og sidst men ikke mindst super gode, drÞje og effektive produkter. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎8月20日

Hej Tina
tak for din super flotte anmeldelse
og sÞde rosende ord
Det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

Super gode produkter med en mild duft

Super gode produkter med en mild duft. God og imÞdekomme de kundeservice.

2025幎8月19日

Hej Heidi
Virkelig 1000 tak for din flotte anmeldelse
og rosende ord,
det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

God kvalitet, men alt for langsom levering

Produkterne er fine, men servicen halter. Bestilte mandag, men intet skete fÞr jeg selv ringede fredag – fÞrst dér blev pakken sendt. Det burde fremgÃ¥ tydeligt, hvis leveringstiden er sÃ¥ lang, i stedet for at man selv skal jagte sin ordre.

2025幎8月3日

Hej Daniel
tak for din anmeldelse :)
Jeg er ked af det er din oplevelse,
vi har haft ferietid,
vi er glad for du er glad for produkterne.
Kh Dorte

Intet mindre end fantastisk :-)

Intet mindre end fantastisk :-)
Vi havde fået slemt skimmelsvamp i fugerne i vores brusekabine. Efter at have prÞvet nÊsten alt fra bagepulver, rodalon og mange andre mÊrker som påstod at kunne fjerne skimmelsvamp var jeg nÊsten parat til at få nye fuger i brusekabinen.
Så lÊste jeg om Mug og skimmelsvamp drÊber fra Basic Clean. Jeg troede ikke på det da vi havde prÞvet så meget.
Men hold da op, det virker. Vi lod det sidde lidt lÊngere tid end anbefalet og skimmelsvampen forsvandt som dug for solen og det endda uden at vi skulle skrubbe og skure.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik I det :-)

2025幎8月8日

Hej Lillian
Tak for din sÞde og flotte anmeldelse
den er vi super glad for.
og hvor er det dejlig at kunne hjÊlp dig :)
Kh Dorte

Produkter der bare virker og som gÞr

Produkter der bare virker og som gÞr din rengÞring meget nemmere, kan klart anbefales. Hvis det er plads til forbedringer kan det vÊre levering, der går gerne en lille uges tid inden man får sine varer.

2025幎7月18日

Hej Charlotte
tak for din sÞde og flotte anmeldelse :)
Den sÊtter vi stor pris på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。