レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, BÀlle
 Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der VerkÀu... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De tar orimligt höga fraktavgifter Àven om du köper ngt som knappt vÀger ngt eller Àr skrymmande som ex en T-shirt, shorts el likn. (Att ex betala 89 kr i frakt för ett par shorts för 250 kr Àr v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De Àr vÀldigt trevliga och servicemindad. Jag hade bestÀllt tvÃ¥ , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade bestÀllt tvÃ¥. Fick hjÀlp av en jag pratade i telefon sÃ¥ hjÀlpte mig av... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ni har övertrÀffat mina förvÀntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmÀrkt service med kunnig personal som har hjÀlpt mitt barn/ungdom att hitta rÀtt skor anpassad till hennes kropp... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. ブヌツ店
  3. 靎屋
  4. スポヌツりェア店
  5. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rÀtt sko till rÀtt spelare. - Fysiska butiken Àr öppen 7 dagar i veckan.

4.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

2025幎5月7日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få serva dig igen i framtiden!

Behövde skor till volleyboll

Behövde skor till volleyboll. Fantastiskt bra service och kloka råd med hÀnsyn både till funktion och utseende. Stort tack!!

2025幎5月17日
自発的なレビュヌ

Basketshop.se からの回答

Tack för det fina omdömet! Vi strÀvar alltid att hitta den bÀsta produkten för kunden, oavsett ambitionsnivå! Sen om vi Àven kan tillgodose "rÀtt fÀrg" så Àr det förstås extra kul! Varmt vÀlkomna tillbaka nÀsta gång ni behöver skor! Mvh Niklas m. crew

Perfekt

Bra kundservice i affÀren sist jag var dÀr,Min paket var levererad perfekt ingen problem. Att betala var lÀtt

2025幎5月2日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme och vi ser fram emot ditt nÀsta besök i butiken och att få serva dig igen!

Superbra

Superbra! Snabb Leverans.

2025幎4月9日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få skicka flera snabba och superbra leveranser till dig igen i framtiden!

5぀星のうち4の評䟡

Det var lÀtt att bestÀlla men

Det var lÀtt att bestÀlla men leveransen Àr sen och kan bli bÀttre

2025幎4月1日

Basketshop.se からの回答

Hej Adriel och stort tack för svart! Din order lÀmnade vårt lager dagen efter att du lagt din order, men olyckligt fastande din leverans på DHLs lager på vÀgen till dig och det tog lÀngre tid för DHLlatt leverera Àn normalt. Vi har tagit upp det med DHL och de jobbar dagligen med att minimera att paket fastnar på vÀgen till våra kunder.

Ein super Laden

Ein super Laden! Tolle Menschen und guter Service.

2025幎3月5日

Basketshop.se からの回答

Hallo Thilo, vielen Dank fÌr die nette Bewertung und ein herzliches Willkommen, wenn du das nÀchste Mal in Stockholm bist!

Snabb och korrekt leverans

Snabb och korrekt leverans. Bra vÀgledning per telefon.
Nöjda kunder klagar inte.
Jag kommer garanterat att vÀnda mig till denna firma vid framtida behov!

2025幎3月11日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme! Ber om ursÀkt att vi skickar ut dessa, men då vi som liten butik slåss med giganterna gör vi allt vi kan för att synas och du gör skillnad för oss nÀr du svarar på den. Vi uppskattar verkligen att du, trots att du verkar ogilla konceptet, lÀmnade ett omdöme. Ser fram emot att få assistera dig i framtiden online eller i vår fysiska butik! Mvh Niklas med crew

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans.

2025幎3月3日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få skicka flera snabba leveranser till dig i framtiden!

Snabb

Snabb, bra service.

2025幎3月6日

Skön service sköna grejer

2025幎2月26日

Basketshop.se からの回答

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi strÀvar hela tiden efter att kunna erbjuda bÀsta möjliga sortiment, både nÀr det gÀller funktionella och bra skor och andra sköna grejer, så vi tycker verkligen att det Àr kul att du uppskattar både sortimentet och vår service.

5぀星のうち5の評䟡

Så sjukt bra och rymlig ryggsÀck

Så sjukt bra och rymlig ryggsÀck! Gammal basketspelare som aldrig kommer byta från basketryggor nÀr jag behöver ny :D får plats med boll, skor, vattenflaska, packning inför helglÀger!

2025幎1月31日

Basketshop.se からの回答

Hej Mimmi och tack för den fina recensionen gÀllande ryggsÀcken! Ja det Àr en riktigt bra basketryggsÀck dÀr man får plats med allt!

Bra produkt

Bra produkt.
NÀr det gÀller sportklÀder borde det vara något billigare om man måste byta storlek.

2025幎1月28日

Basketshop.se からの回答

Hej Lena och tack för ditt fina omdöme!
Vi jobbar stÀndigt med att utveckla oss med att ha så bra och flexibla lösningar för byten och returer som möjligt. Uppskattar din feedback!

MUY BUEN SERVICIO

MUY BUEN SERVICIO!
Excelente trabajadores, explicó súper bien la forma de elegir zapatillas, me dio consejos y como basquetbolista en el país de Perú me ayudo muchísimo en las compras. Recomendado totalmente

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

Basketshop.se からの回答

Olá Jenifer e obrigada pela avaliação positiva!
Daremos boas-vindas a você na próxima vez que visitar Estocolmo e estaremos prontos para atendê-lo da melhor maneira possível novamente!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。