Båtførerappen レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... もっと見る

企業情報

1. ボート インストラクター
  2. ソフトウェア企業
  3. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 40

レビューを書く

Veldig bra

Veldig bra. Kursene er kortet ned og veldig godt forklart slik at alle forstår. Og den har bestått garanti. Jeg besto

2026年7月1日

Båtførerappen からの回答

Herlig å høre at appen her hjulpet deg! Gratulerer så mye med båtførerbeviset 🥳

Og tusen takk for anmeldelsen!

- Kristian

Veldig gode forklaringer

Veldig gode forklaringer, forståelig språk og ein får moglegheiten til å læra i eiga tempo. Spørsmål undervegs, som understøtter at ein er på rett veg og bidrar til å kartlegge kva ein ikkje har forstått, og hjelper ein å rette opp feil.
Anbefales.

2026年6月30日

Båtførerappen からの回答

Der er skikkelig stas å kunne være til hjelp! Tusen takk for tilliten, og at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️🤝
- Kristian

Anbefaler på sterkeste

Anbefaler på sterkeste. Veldig bra hjelpemiddel før båtførerprøven.

2026年6月26日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for din anbefaling. Det setter vi skikkelig pris på ☺️

Svært god opplæring

Veldig gode og grundige opplæringsvideoer. Pensum blir så nøye gjennomgått og forklart, gjør det superenkelt å forstå pensum!

2026年6月9日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for en superfin anmeldelse 🥰

Det er akkurat denne opplevelsen vi ønsker å gi brukerne våre - grundig opplæring som samtidig er enkel å forstå.

Takk for tilliten, og for at du valgte Båtførerappen!

Anbefaling

Bestod med 100%, samme spørsmål som båtførerprøven

2026年4月25日

Båtførerappen からの回答

Gratulerer så mye med et perfekt resultat på båtførerprøven! ⛵️💯

Målet vårt er å forberede dere så godt som mulig før prøven avlegges, det er derfor skikkelig stats å høre at du opplevde appen som svært lik Båtførerprøven ☺️

5つ星のうち4の評価

Var veldig godt forklart og gav mye…God læringsverdi

Var veldig godt forklart og gav mye læring.
Tok hurtigbåtserifikat i Danmark uken etter. Den norske app var mye mer lærerik, og god for å forbedre det en ikke var god på.

2025年11月3日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for din fine anmeldelse - det setter vi stor pris på ☺️

Siden du ga oss 4 av 5 stjerner, blir vi også veldig nysgjerrige på hva som manglet for å få den siste stjernen?
Vi jobber hele tiden med å forbedre appen, så all feedback som kan hjelpe oss å gjøre produktet enda bedre er virkelig gull verdt.

Du må gjerne sende oss en melding på Messenger eller en mail til post@batforerappen.no

5つ星のうち5の評価

Anbefales på det sterkeste hvis du skal…

Anbefales på det sterkeste hvis du skal ta båtførerprøven. Fikk bestått med 96%

2026年5月5日

Takk for din anbefaling 🌟

Gratulerer også så mye med båtførerbeviset og et fantastisk resultat!

Båtførerappen からの回答

Takk for din tilbakemelding!

På vår nettside kjøper man kun tilgang til selve Båtførerappen.

Det kan hende du mener bestilling av time for å avlegge båtførerprøven? Selve prøven bookes nemlig via et godkjent testsenter.

Du finner oversikt over alle godkjente testsentre på www.båtførerregisteret.no 🚤

Ta gjerne kontakt med oss på Messenger eller e-post (post@batforerappen.no) dersom vi har misforstått tilbakemeldingen din, eller dersom det er noe vi kan hjelpe deg med 😊

5つ星のうち5の評価

Fin løsning når man sliter med å sitte over lang tid

Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykdom. Lett å kunne ta litt hver dag, istedenfor alt på en dag. Fikk 48/50 riktige, så pensum stemmer bra med prøven.

2026年4月15日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for en god og utdypende tilbakemelding. Dette tar vi med oss videre! ☺️

Gratulerer så mye med båtførerbeviset, og ikke minst et sterkt resultat 🚤

5つ星のうち5の評価

Tok en dag før pakken ankommet

Tok en dag før pakken ankommet, utmerket.

2026年4月8日

Båtførerappen からの回答

Takk for din tilbakemelding, og ikke minst for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi er glad du er fornøyd med kjøpet! ☺️

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for din anmeldelse ☺️

Vi er selvfølgelig også nysgjerrige på hva som skal til for å nå helt opp til 5 stjerner. Har du noen konkrete tilbakemeldinger, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss via Messenger eller på mail: post@batforerappen.no 🚤

Enkelt og lærerikt oppsett

Enkelt og lærerikt oppsett. Jeg valgte båtførerappen slik at jeg kunne øve når det passet for meg. Anbefales!

2026年3月22日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for din anbefaling 🤩

Så godt å høre at du opplever appen som både enkel, lærerik og fleksibel. Det er akkurat det vi ønsker å tilby!

5つ星のうち4の評価

Jeg synes det er en veldig bra app

Jeg synes det er en veldig bra app. Det er lett å forstå seg på hjelper veldig med prøven. Forhåpentligvis består jeg!

2026年2月25日

Båtførerappen からの回答

Tusen takk for din tilbakemelding ☺️

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre appen, og setter derfor stor pris på innspill. Dersom du har noen tanker om hva som manglet for at opplevelsen skulle blitt en 5-stjerners, hører vi veldig gjerne fra deg. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på Messenger eller på post@batforerappen.no.

Masse lykke til med prøven! 🤞

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。