Efter 7 Ã¥rs anvÀndande sprack ett plastfÀste till vÃ¥ran duschvÀgg. Efter nÃ¥gon veckas funderingar om jag mÃ¥ste köpa ny duschvÀgg eller hur jag ska laga denna, sÃ¥ mailade jag supporten med lite fo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick besked om att det skulle komma på torsdagen. Sedan måndagen. Sedan försvann leveransen. Antar att det Àr PostNords problem egentligen.
Köpte akustikpanel och Àr mycket nöjd! Fick snabbt svar frÃ¥n kundtjÀnst dÃ¥ jag hade lite frÃ¥gor kring fÀrgen och fick fler bilder skickade. Mycket trevligt bemötande och snabb leverans. Kan rekommende... ãã£ãšèŠã
BestÀllde via telefon och fick kanonservice. Bytte ut slangarna och kopplingarna som var i plast till stål. Leverans på tre dagar. Otroligt nöjd och vÀrdefullt med en pågående badrumsrenovering.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick besked om att det skulle komma pÃ¥âŠ
Snabbt svar och hjÀlp vid kontakt dÃ¥âŠ
Snabbt svar och hjÀlp vid kontakt då det blev lite strul med fraktbolaget. Mycket nöjd.
Bra leverans
Bra leverans. Spegeln som förvÀntat. Dock var belysningen i spegeln svår att tÀnda. KrÀvde att man tryckte på touchkontrollen på spegeln på exakt och vÀldigt hårt sÀtt.
bra förpakad
Mycket fin bra kvalitet och fungerarâŠ
Mycket fint Takdushset och bra kvalitet, fungerar utmÀrkt ððŸððŸ
Snabb leverans och allt verkar vara med, har inte monterat kabinen Àn då vi inte Àr klara med vÀggar mm
Fint badkar som hade skadats vidâŠ
Fint badkar som hade skadats vid leverans, de var behjÀlpliga och fixade Àrendet på ett bra sÀtt.
Jag Àr otroligt imponerad pÃ¥ hur fortâŠ
Jag Àr otroligt imponerad på hur fort ni levererade mitt badkar hem till dörren. Sen var priset otroligt bra om man jÀmför med andra företag. Super nöjd med allt.
Grym à terkoppling o snabb leverans ð¯
Bra kvalité till bra pris,jÀtte finâŠ
Bra kvalité till bra pris,jÀtte fin badrumsinredning
Efter 7 Ã¥rs anvÀndande sprack ettâŠ
Efter 7 års anvÀndande sprack ett plastfÀste till våran duschvÀgg.
Efter någon veckas funderingar om jag måste köpa ny duschvÀgg eller hur jag ska laga denna, så mailade jag supporten med lite foton.
De visste direkt vilken del det var och skickde den mitt under brinnande blackweek! Ca 2 veckor senare har jag en fungerande duschvÀgg.
Detta Àr service och nÀsta gång jag ska renovera badrummet så vet jag var jag ska titta först!!
Tack för hjÀlpen!
Ãr jÀtte nöjd
Köpte akustikpanel och Àr mycket nöjd
Köpte akustikpanel och Àr mycket nöjd! Fick snabbt svar från kundtjÀnst då jag hade lite frågor kring fÀrgen och fick fler bilder skickade. Mycket trevligt bemötande och snabb leverans. Kan rekommendera starkt.
Snabbt handlÀggande av reklamation samtâŠ
Snabbt handlÀggande av reklamation samt ersÀttning. Bra kundsupport med vÀnligt bemötande .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ