Duschkabinen jag köpte var av ett bra kvalitet. Leveransen var snabb från Danmark till Sverige. Installationen av kabinen gjordes av en behörig firma.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpt duschdörrar som sÃ¥g jÀtte fina ut, packade upp de sÃ¥g hela och jag sjÀlv sÃ¥g inte problemet, nÀr jag kom frÃ¥n jobbet skulle det redan vara klara med att sÀtta upp, dÃ¥ har jag fÃ¥tt 2x vÀnster dö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ExtrastjÀrna till kundtjÀnst! Jag mailade Hometomato sent fredag nÀr jag upptÀckt att jag missat att ange gatunr. i bestÀllningen. Schenker som skulle köra ut bestÀllningen pÃ¥ MÃ¥ndagen hade jag fö... ãã£ãšèŠã
Jag var nöjd med hur smidigt köpet gick och hur produkten sÃ¥g ut nÀr den anlÀnde. Det visade sig dock vara svÃ¥rt att montera duschhörnet dÃ¥ manualen saknade vital information, vilket ledde till att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¹ã«ãŒã çšååº
- 济宀ãªãã©ãŒã æ¥
- å®¶å ·åº
- é¢šåæ¡¶åº
- ã·ã£ã¯ãŒã«ãŒã ã®ãã¢å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HomeTomato Àr en ambitiös ny badrumsförsÀljare med huvudkontor i Danmark. Vi grundades 2019 men har över 20 års branscherfarenhet. Vårt företag började med drömmen om att förse våra kunder med personliga badrumslösningar - i hög kvalitet och till ett rimligt pris.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duschkabinen jag köpte var av ett braâŠ
Installationen av kabinen gjordes av en behörig firma.
Snabb leverans och rÀtt varor.
Fick en skadad del och kvalitet varâŠ
Fick en skadad del och kvalitet var kass för priset!
Rekommenderar inte denna hemsidan.

Hometomato.se ããã®åç
Snabb och smidig leverans.
Snabb leverans inga problem.
Snabb leverans och bra pris.
Nice products
Snabb leverans.
snabb leveransð

Hometomato.se ããã®åç
Mycket bra kundtjÀnst och snabbâŠ
Mycket bra kundtjÀnst och snabb leverans. Bra emballage dessutom.
Enda problemet Àr att kundtjÀnsten pratade Danska som jag har lite svårt att förstå.
Mycket bra
Mycket bra kampanjpris och vara.
Lång leveranstid tyvÀrr men mest pga massa helger och kampanjen.
Bra emballage och frakt.
Köpte fel och krÃ¥ngligt att lÀmnaâŠ
Köpte fel och krångligt att lÀmna tillbaks. Levererades också till stÀlle lÀngre bort.
Glad att jag inte gav fullt pris förâŠ
Glad att jag inte gav fullt pris för denna. För det hade den absolut inte varit vÀrd.
Funkade och smidig att sÀtta ihop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ