レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis man er meget nervÞs og utryk,sÃ¥ er denne ÞjenlÊge helt i top. Han er super venlig, grundig og bare super dygtig. Og du fÃ¥r den bedste behandling. Kan 100 procent anbefale Bruno Battistini og hans... もっず芋る

Havde en aftale i gÃ¥r, grundet undersÞgelse af mulig skelen. LÊgen kommenterede min krop, da jeg satte mig i stolen. UndersÞgte mig kort og sagde sÃ¥ at "smukke Þjne ikke fejler ting". Holdte dereft... もっず芋る

Efter at have ventet som nr 3 i kÞen i 40 minutter, var jeg lidt negativ. Da mit ring blev besvaret var det af en meget venlig og hjÊlpsom dame. Efter hun havde lyttet til min beskrivelse fik jeg en... もっず芋る

Jeg mÞder op i klinikken 10.30 samme tid forlader assistenten klinikken. Kl. 10.40 ringer jeg til klinikken medens jeg stÃ¥r og venter. Telefonsvarer siger der er travlt, ring senere. Kl. 10.45 kommer... もっず芋る

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

VÊrste oplevelse, aldrig igen

Havde en aftale i går, grundet undersÞgelse af mulig skelen. LÊgen kommenterede min krop, da jeg satte mig i stolen. UndersÞgte mig kort og sagde så at "smukke Þjne ikke fejler ting". Holdte derefter en 45 minutter lang monolog om brugen af Þjendråber, samtidigt med at han tre gange lagde hånden på mit knÊ og foreslog vi lagde vores nÊste konsultation om natten.
Gik afsted med Þjendråber og rådet om at dryppe 15-30 gange resten af mit liv.

Aldrig aldrig igen og håber virkelig ikke andre oplever det samme som jeg. Har selvfÞlgelig anmeldt ham til patientklagenÊvnet.

2026幎6月18日

God og grundig undersÞgelse

Fik en akuttid 30 min efter jeg kontaktede klinikken og snakkede med en sÞd sekretÊr.
Blev grundigt undersÞgt og fik af lÊgen en rigtig god forklaring på, hvad der var galt med mit Þje.

2026幎5月4日

Total “komisk”

Havde tid grundet gener med “tunge ÞjenlÃ¥g”,, jeg fik mÃ¥lt Þjnene, kigget Þjne osv. men da jeg havde siddet hos Bruno i 40 Min. Og kun hÞrt ham snakke og forklare om selve Þjet, med de fÞrste 15 eksempler pÃ¥ hvorfor Þjet bliver tÞrt eller lÞber i vand nÃ¥r man cykler om vinteren mm. forlod jeg klinikken med ÞjendrÃ¥ber?????

Øhhh hvorfor var det lige jeg kom!!

Spild af tid..

2025幎9月4日

Jeg ringede idag,til Bruno Battitini
En god og rolig behandling

Jeg ringede idag,til Bruno Battitini talte med sygeplejersken om de synsforstyrelser jeg havde haft et stykke tid. Jeg fik en hurtig tid,25 minnutter senere, Ventetiden var kort,og undersÞgelsen af mine Þjne var grundig.Både lÊge og sygeplejerske var sÞde og venlige.Jeg har haft Bruno Battistini som ÞjenlÊge i nÊsten 20 år. Jeg lider af meget tÞrre Þjne,og glaslegme sammenfald, som var det der var galt idag.og også for 9 år siden. Jeg har fuld tillid til min ÞjenlÊge og får et årligt check på mine Þjne

2025幎5月19日

Racisme og ydmygelse!!!

Jeg har aldrig oplevet noget så chokerende hos en lÊgeklinik fÞr. SekretÊren, Annette, opfÞrte sig ekstremt racistisk over for en patient, der ikke kunne dansk. Hun råbte af ham inde i rummet, så hele ventevÊrelset kunne hÞre det, og sagde, at han ikke burde komme her, hvis han ikke kunne sproget.

Som om det ikke var nok, åbnede hun dÞren, beordrede ham ud og råbte derefter efter ham. Det var en fuldstÊndig ydmygende og uacceptabel opfÞrsel, og flere i ventevÊrelset var tydeligt rystede over det, der foregik.

Det her er ikke bare dårlig service, det er direkte diskrimination og racisme. Ingen fortjener at blive behandlet på den måde, og jeg håber virkelig, at der bliver taget hånd om dette. Jeg kan på ingen måde anbefale denne klinik, hvis man forventer respekt og ordentlig behandling!

2025幎4月2日

Umuligt at kontakte

Umuligt at komme igennem på telefon
PrÞver i 1 time at ringe ‘Der er travlt i Þjeblikket
.’
Endelig kommer jeg igennem og er nr 3
Venter i ca 1 time - sidste 15 min som nr 1.
Pludselig kommer svareren igen ‘Der er travlt i Þjeblikket
.’, og der lÊgges på😡
Jeg opdager, at klokken i mellemtiden er blevet 11:02
Bare IKKE i ifden 😡😡

2024幎11月6日

Rigtigt dårlig service

Rigtigt dårlig service. Jeg misforstod, hvordan jeg skulle afmelde min mors tid og havde skrevet en mail til lÊgen i stedet for at gÞre det gennem deres portal. Jeg blev derfor opkrÊvet 250kr, hvilket er fint. Dog forsÞgte jeg så at få afklaring for, hvordan man gÞr til nÊste gang og blev mÞdt af en sekretÊr med rigtig dårlig attitude. Det tog åbenbart for lang tid for hende at forklare mig det og derfor endte det med at sektereren lagde på, midt i samtalen og sagde at hun ikke havde tid. Rigtigt uprofessionel behandling.

2024幎5月3日
自発的なレビュヌ

En lÊge skal have respekt for sine patienter.

Det er spild af tid at ringe til dem. Efter 60 minutter bliver rÞret lagt pÃ¥ da der er travlt. Man lÊgger ikke pÃ¥ efter man lader folk vente i 60 minutter. Det er sket flere gange med mig. Det er meget irriterende og respektlÞst. Jeg forstÃ¥r ikke hvordan de tillader sig at gÞre det hver gang 🀷‍♀.

2024幎4月23日

UdmÊrket Þjenklinik

Her er en ganske udmÊrket Þjenklinik. Jeg får venlig behandling. Jeg får målt tryk i Þjnene og andre målinger og får udskrevet den nÞdvendige medicin. Så jeg er godt tilfreds. Men man skal vÊbne sig med tålmodighed for at få telefonkontakt.

2023幎12月2日
自発的なレビュヌ

KÊre ÞjenlÊge Bruno Battistini.

KÊre ÞjenlÊge Bruno Battistini.
Jeg har prÞvet mange gange at ringe uden at få kontakt med jer.
FÞrst kunne man ikke komme igennem, fordi I havde travlt med patienterne.
Endelig kom jeg på ventelisten. Jeg ventede i 51 minutter, hvor jeg blev hÊgtet af.
Jeg ringede med det samme igen og ventede denne gang i 56 minutter og blev hÊgtet af.
Hver gang jeg ringer, skal jeg aflevere mit CPR-nr. Registrerer I det som, at jeg besÞger lÊgen hver gang jeg ringer?
Der er noget, som ikke er i orden. Det kan I ikke vÊre bekendt.

2023幎11月1日

Ekstremt ringe service.

Allerede da jeg kom, tÊnkte jeg: “hvad er det her for et sted?”. Det minder ikke om en lÊge, hvor der efter min mening skal vÊre rent, lyst og sterilt.
Da jeg havde ventet i 70 minutter valgte jeg at gå. Jeg var dagens patient nr. 2. Patient nr. 1 ventede da jeg kom og blev taget ind efter kl 8:40, som var min tid. Hvordan man kan vÊre over en time forsinket fra morgenstunden, inden fÞrste patient, overgår min forstand. Det giver pludselig mening, at det var stedet jeg kunne finde med kortest ventetid. Jeg venter gerne et halvt år, sÊtter aldrig mine ben her igen.

2023幎10月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ