レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De site is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. We hadden snel een nestje gevonden waar we onze pup gaan halen. De tips die we krijgen in de mail zijn ook erg handig.

5぀星のうち2の評䟡

De site komt heel betrouwbaar over, daarom lid geworden voor 10 euro. Nou geweldig zeg je kan wat pups bekijken, maar bij bekijken blijft het helaas. Wil je meer weten ( de prijs, zijn ze nog vri... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bewust gekozen om via Bazoeki te gaan zoeken (wetende dat er extra kosten aanhangen) na veel zoeken via internet en andere wegen. Echt een hele goede fokker gevonden en leuke pup erbij in het gezin.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ペット里芪サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Koop jouw pup in een veilige omgeving van een vooraf gescreende fokker of verkoop jouw pups aan serieuze baasjes.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Waardeloze site

Waardeloze site, aangemeld als fokker met een nest, voor €44,90 een booster aangeschaft, en helemaal nul, niks. geen traffic. link naar eigen website is verboden. Nu komt het mooiste, na 1 x een betaling gedaan te hebben zit je meteen vast aan een abbo.
Ik heb hier niet mee ingestemd, misschien staat het ergens in de kleine regeltjes, maar hoe dan ook, het voelt als scam. Ik ga iig andere kanalen gebruiken zoals puppyplaats. Echt geen aanrader de geldwolven van Bazoeki.

2026幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb me paar dagen geleden lid

Ik heb me paar dagen geleden lid gemaakt,en ik moet zeggen wat een goede hulp, ik ben blij ,de dag nadien had ik contact en niet zo ver van mijn locatie ,dus er is een match .ze deelt een hele lieve mooie moeder met puppy's, en er zit er eentje voor mij, ik ga hem felix noemen het past bij mijn hondje die ik al heb fritske , nu is het tijd geven voor de puppy's en mij inlezen en mijn hart was meteen verblijd vol liefde ,ik zou echt dit platvorm aanraden ,het is zo een grote hulp

2025幎12月7日
5぀星のうち2の評䟡

Alleen kijken kost al geld

De site komt heel betrouwbaar over, daarom lid geworden voor 10 euro.
Nou geweldig zeg je kan wat pups bekijken, maar bij bekijken blijft het helaas.
Wil je meer weten ( de prijs, zijn ze nog vrij of andere informatie) moet je weer een extra abonnement afsluiten.
Zonde van m'n tientje, op elke ander site kun je gratie alles zien.

2025幎11月8日

I had to pay eu.6.99 just to set up an

I had to pay eu.6.99 just to set up an account in order to only see some of the pictures of puppies, but not to contact a seller. I did this in January. Now the site is telling me that I need to pay another eu.9.95 a month - A MONTH - just to see some of the pictures, but not to contact anyone. To contact a seller, it costs eu.34.95. To have them help you with arranging to buy a puppy, it costs eu. 59.95. It wouldn't surprise me if there were far more costs. This is a company with a website. It also wouldn't surprise me if the sellers pay a percentage to them. Probably a high one. What a racket. There are other ways to find puppies. This way is apparently for the wealthy.

2025幎7月31日

Recommended

I don't quite understand why the it has such a low rating. When you know a little bit about dogs you can't run into problems regarding dog you chose. Most negative reviews here are because someone chose a dog from a puppy mill or another irresponsible breeder type, but that is not the fault of bazoeki, but yours. We wanted to adopt a rescue, but it didn't work out, so we opted for option of a puppy. Most of the breeders we contacted communicated with us nicely and we found our match and we're excited to bring her home.
It does have some fees, but if you are committed to get a dog it shouldn't be an issue.

2025幎3月11日

Verschrikkelijk!

Heb op 24 September een Oud duitse herder “Reu” opgehaald. Bij binnenkomst stonk het echt heel heftig! De pups groeien alleen op in een stal, maken geen contact met de buitenwereld en zijn 24/7 opgesloten.
Ook is alles heel vies in het huis/schuur.

M’n hond is nu 1 jaar
 maar heel veel problemen overhouden aan de fokker. Heel angstig, reactief, uitvallend, bang om geslagen te worden wanneer iemand een hand omhoog doet. Kan helemaal niet meer naar buiten door z’n gedrag. We hebben zelf vanaf pups af aan alles geleerd en gesocialiseerd maar toch helemaal mis gegaan door de fokker.
Ik kan nooit meer normaal leven door de fokker!! Trainingen blijven me geld kosten terwijl ze niet eens helpen. Aub doe wat aan deze fokker! DIT IS DIERENMISHANDELING!!
M’n hondje is als de dood om naar buiten te gaan, om mensen en andere dieren te zien. DOE ER WAT AAN!! Had liever 0 sterren willen geven als dat kon.

Fokker: Kennel van de witte klaver

2025幎1月9日
Bazoeki ロゎ

Bazoeki からの回答

Hoi Shivani,

Wat een ontzettend vervelend verhaal! Het is absoluut niet de bedoeling dat het er zo uitziet bij fokkers en dat er zo weinig wordt gedaan aan socialisatie.

Bazoeki heeft een screeningsprocedure waarbij we altijd langs gaan op locatie, de gezondheidspapieren checken van de ouderdieren en waarbij we feedbackformulieren sturen naar de kopers. Na de koop met betrekking tot de koop en na 6 maanden met betrekking tot gezondheid- en socialisatie. Hier hechten wij ontzettend veel waarde aan! Lezen we namelijk afwijkende antwoorden dan doen wij aan 'mystery shopping' en komen we onaangekondigd langs bij de fokker om zelf nogmaals te inspecteren. Een fokker kan dan verbeteren binnen korte tijd, waarbij we nog een keer onaangekondigd langskomen of het kan leiden tot directe en permanente verwijdering van het platform.
Mocht er strafrechtelijke zaken gebeuren, zoals bijvoorbeeld dierenmishandeling, dan sturen wij dit direct door naar de NVWA, waar wij ook mee in contact staan.

Ik heb meteen even meegekeken in ons systeem, helaas hebben we van jou nooit een feedbackformulier mogen ontvangen, dan wel een mail gekregen met betrekking tot de problemen van jouw pup. Kan dat kloppen? Dan hadden we hier zeker aandacht aan gegeven cq iets meegekund.
Ook hebben we dit nog niet eerder gehoord over desbetreffende fokker vanuit feedbackformulieren van kopers.

Mocht je toch nog graag de kwestie met ons willen bespreken, zijn wij altijd telefonisch of per mail bereikbaar.

Groet,

Team Bazoeki

5぀星のうち4の評䟡

Goede fokker via Bazoeki gevonden

Website kan wel iets gebruiksvriendelijker worden. Op de telefoon werkte niet alle knoppen even goed. En soms beetje omslachtig heen en weer klikken. Maar verder fijne manier om nesten/fokkers te vinden.

2025幎1月25日
Bazoeki ロゎ

Bazoeki からの回答

Hoi Jeffrey,

Dank voor jouw mooie review, daar worden wij heel erg blij van! En ook heel erg bedankt voor de feedback, dat is zeer waardevol. Daar gaan wij zeker iets mee doen!

Heel veel geluk met jouw/jullie pup.

Groet,

Team Bazoeki