レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De site is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. We hadden snel een nestje gevonden waar we onze pup gaan halen. De tips die we krijgen in de mail zijn ook erg handig.

5぀星のうち2の評䟡

De site komt heel betrouwbaar over, daarom lid geworden voor 10 euro. Nou geweldig zeg je kan wat pups bekijken, maar bij bekijken blijft het helaas. Wil je meer weten ( de prijs, zijn ze nog vri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze site, aangemeld als fokker met een nest, voor €44,90 een booster aangeschaft, en helemaal nul, niks. geen traffic. link naar eigen website is verboden. Nu komt het mooiste, na 1 x een beta... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bewust gekozen om via Bazoeki te gaan zoeken (wetende dat er extra kosten aanhangen) na veel zoeken via internet en andere wegen. Echt een hele goede fokker gevonden en leuke pup erbij in het gezin.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ペット里芪サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Koop jouw pup in een veilige omgeving van een vooraf gescreende fokker of verkoop jouw pups aan serieuze baasjes.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord

Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord.
Door de makkelijkheid en gebruiksvriendelijke website heeft mij direct in contact gebracht met de juiste fokker. Waardoor ik binnenkort mijn puppy snel in m'n handen kan sluiten . Bazoeki brengt niet alleen jou en je fokker in contact maar je vind ook veel informatie betreft aanschaf van mijn pup. Ook krijg je een berichtje van Bazouki zelf of de communicatie optimaal verloopt. Ze staan altijd klaar voor vragen.

2024幎9月27日

Beste Xiomara,

Bedankt voor je fijne review en wat leuk om te horen dat je via ons in contact bent gekomen met de juiste fokker! Heel veel plezier met je nieuwe maatje.

5぀星のうち1の評䟡

op de site kun je een account aanmaken om een pup te vinden, dan moet je ineens 25 euro betalen om naar een pup te kunnen zoeken!

op de site kun je een account

2024幎9月21日

Beste John,

Bedankt voor je feedback, dit is voor ons heel waardevol. Helaas kunnen we onze diensten niet gratis aanbieden, omdat er achter de schermen veel kosten aan verbonden zijn. We wensen je heel veel succes en plezier met je zoektocht naar een pup!

5぀星のうち4の評䟡

Mooie pup gevonden bij ontzettend lieve fokker!

Ik was op zoek naar een puppy, maar wilde die bij een betrouwbare fokker kopen. Geen broodfokker die alleen maar bezig is met geld verdienen en daardoor zoveel mogelijk nestjes per jaar wil. Ik was op zoek naar een fokker met een hart voor de honden, die er net zo van geniet als ik doe. En ik ben niet teleurgesteld. Via Bazoeki heb ik een fokker gevonden die maar 1x paar een nestje heeft en die alles voor de honden over heeft. Ze zijn een onderdeel van het gezin en als koper wordt je helemaal opgenomen in het groeiproces met foto's, video's en bezoekjes aan huis. Mijn puppy is pas 3 weken oud, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik over 5 weken een kanjertje mee naar huis ga nemen. Ik wist naar welk ras ik op zoek was, maar heb ook de test gedaan. En daar zat ook de Labrador voor mij bij. Klopte dus precies. Ik kan iedereen die op zoek is naar een puppy Bazoeki aanraden!

2024幎9月9日

Beste Miriam,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je via ons een pup gevonden hebt bij een goede, betrouwbare fokker waarmee het helemaal matchte! Heel veel plezier met je maatje.

5぀星のうち5の評䟡

Bazoeki het beste platform voor je trouwe hond.

De uitgebreide website, duidelijk en open. Vooral voor wie niet weet welke hond bij jou past. Een zeer uitgebreide lijst van fokkers, die door de keuring van Bazoeki zijn gekomen. Bij Bazoeki zijn de medewerkers ook behulpzaam, creatief, open.
Onze lieve hond Pip hebben wij ook aan Bazoeki te danken.
Cees & Mick.

2023幎9月15日

Beste Cees & Mick,

Bedankt voor jullie super leuke review! Wat fijn dat we hebben kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste pup en fokker. Heel veel plezier met Pip!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。