レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er meget kompetent nÃ¥r det kommer til moderne kosttilskudd, vitenskapelig dokumenterte effekter, anti-aging osv. Det er Ã¥penbart at crew'et bak Bli-God har gjort dyp research, og besitter god kunn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥ si at dette er det beste kosttilskudd jeg prÞvet, og da har jeg trenet aktivt i 30 Ã¥r. Jeg kjÞrer Mr Test + NMN daglig, plus Mr Brain for de virkelig utfordrende treningsÞktene. Kundeservicen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra utvalg av nootropics jeg ikke har funnet pÃ¥ norske markedet, som Alpha-gpc og Huperzine A som jeg har stor tro pÃ¥ etter anbefaling av Andrew Huberman. Leveringen var forÞvrig ogsÃ¥ utrolig rask... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en pakke med Alpha-GPC, fikk senere beskjed om at den ble litt forsinket grunnet problemer hos leverandÞr, og fikk tilbud om Ã¥ kansellere eller vente. Da det ikke hastet for meg, bestem... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til BLI GOD AS, en profesjonell aktÞr innen kosttilskudd. Vi er stolt av Ã¥ tilby produkter av hÞyeste kvalitet, bÃ¥de til private og bedrifter. VÃ¥rt mÃ¥l er Ã¥ hjelpe deg med Ã¥ fÞre en sunn livsstil ved Ã¥ tilby et stort utvalg trygge, effektive og pÃ¥litelige kosttilskudd. Vi har designet og selger merket BLI GOD AS og er i tillegg eksklusiv distributÞr i Norge av anerkjente merker som; APOLLO’S HEGEMONY, HADES HEGEMONY, Meet the zone, ALLNUTRITION og SFD. Vi garanterer hÞyeste kvalitet og full tilfredshet med alle vÃ¥re produkter. Hos BLI GOD AS tar vi vare pÃ¥ alle sidene av vÃ¥r virksomhet, fra nÞye utvalg av produkter til profesjonell kundeservice. Takk for tilliten og velkommen til Ã¥ handle hos oss i BLI GOD AS

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bonus i forsinket pakke

Bestilte en pakke med Alpha-GPC, fikk senere beskjed om at den ble litt forsinket grunnet problemer hos leverandÞr, og fikk tilbud om å kansellere eller vente. Da det ikke hastet for meg, bestemte jeg meg for å vente.
Pakken kom ca 10 dager etter bestilling, som ikke er galt mtp leverandÞrproblemene.
Da jeg åpnet pakken så jeg at den også inneholdt en liten overraskelse i form av et annet produkt, som jeg ikke hadde betalt for med verdi ca 250kr. Veldig fin gest!

Kundeservice var for Þvrig også raske til å svare og meget behjelpelige.

Ikke siste gang jeg handler her!

2023幎4月17日

Hei,
Takk for anmeldelsen din. Din mening er viktig for oss! Det er godt å hÞre at du er fornÞyd. Velkommen tilbake :)
Mvh, David Anderson

5぀星のうち5の評䟡

God kommunikasjon og supre produkter :)

2023幎4月24日
自発的なレビュヌ

BLI GOD AS からの回答

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at du setter pris på både kommunikasjonen og produktene våre. Vi gjÞr vårt beste for å sikre at du alltid får en god opplevelse hos oss. Ser frem til å betjene deg igjen!

Beste hilsener,
Bli-god.no

Beste kosttilskudd jeg prÞvet

Må si at dette er det beste kosttilskudd jeg prÞvet, og da har jeg trenet aktivt i 30 år. Jeg kjÞrer Mr Test + NMN daglig, plus Mr Brain for de virkelig utfordrende treningsÞktene.

Kundeservicen er også utmerket, med pålitelig og rask levering og rask til å svare på spÞrsmål du måtte ha.

De som driver virksomheten har helt klart lang erfaring med trening og helse.

2023幎3月27日

BLI GOD AS からの回答

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss virkelig Ã¥ hÞre at du har hatt sÃ¥ gode opplevelser med vÃ¥re kosttilskudd, spesielt Mr Test, NMN og Mr Brain. Det er flott at de hjelper deg med Ã¥ fÃ¥ mest mulig ut av treningen, spesielt med din lange erfaring pÃ¥ 30 Ã¥r. Vi setter stor pris pÃ¥ at du ogsÃ¥ nevner vÃ¥r kundeservice – vi jobber alltid hardt for Ã¥ sikre rask levering og svar pÃ¥ spÞrsmÃ¥l.

Vi takker for din tillit og ser frem til å fortsette å stÞtte deg på din treningsreise!

Mvh, Bli God AS

Excellent service

Excellent service! Items were shipped speedily.

2023幎3月25日

BLI GOD AS からの回答

Takk for hyggelig omtale! Godt å hÞre at du er fornÞyd!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。