Snabb leverans och service 4sep bestÀllde en android tv box för 399kr Levererad 18 sep frÃ¥n Kina öppna paket och kopplad in till min tv det var jÀttefina upplösning utmÀrkt frÃ¥n början hade hÀngt u... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Första grejen jag mÀrkte var att vÀtskan inte luktade sÃ¥ starkt som jag trodde, faktiskt ganska neutral. Applicerade, vÀntade lite, torkade av och reporna blev typ mindre synliga Àn med det dÀr billig... ãã£ãšèŠã
Sicka idioter! Allt som stÃ¥r pÃ¥ deras hemsida Àr lögn! Det jag bestÀllt kom 14 dagar försenat och var allt annat Àn det jag bestÀllde. Efter en 4 veckor fajt med PayPal sÃ¥ ska de nu Ã¥terbetala men k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Inget fel på varan den var bra å efter vad jag önskade mig men tiden av frakt var vÀldigt undermålig, tog vÀldigt lång tid innan varan kom till mig.
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blev fel men allt rÀttades till
Blev fel men allt rÀttades till
Vill du få skrÀp och inte det du bestÀllt, så fortsÀtt handla via denna site!
Sicka idioter! Allt som står på deras hemsida Àr lögn! Det jag bestÀllt kom 14 dagar försenat och var allt annat Àn det jag bestÀllde. Efter en 4 veckor fajt med PayPal så ska de nu återbetala men kostanden för mig att skicka tillbaka överstiger kostnaden för varan med 100%!
Mitt rÃ¥d, blockera sajten och gÃ¥ vidare till tillförlitliga handlare! BedrÀgeri och bluff! ð€¬

BestÀllde vintage telefonkiosklyktorâŠ
BestÀllde vintage telefonkiosklyktor som var jÀttefina pÃ¥ hemsidan men de jag fick var inte i nÀrheten av de jag bestÀllde. Besviken och lurad. GÃ¥r inte att mejla dem i heller dÃ¥ jag fÃ¥r tillbaka att adressen inte finnsð¡

Beautidollee ããã®åç
Dette er svindel på hÞyt nivå
Dette er svindel på hÞyt nivå, fikk en vare som ikke var i nÊrheten av det som var avbildet i annonsen, dessuten var den Þdelagt. Ingen returmulighet, bare en haug med e-poster der de etterlyser betaling. Styr unna!

Den fungerar inte alls
Den fungerar inte alls. Pastan gr bara de vita risporna Ànnu vitare. Det hÀr Àr ju ren bluff!!

Beautidollee ããã®åç
Första tanken: står ovÀntat stabil på bordet
Den dÀr lilla burken ser inte ut att vÀga mycket men nÀr jag lyfte den kÀndes den Àndå ovÀntat tung för storleken. Inget billigt plastskrammel som jag fått från andra butiker innan. Har haft den i vardagsrummet nu och bara att den inte ramlar omkull så lÀtt Àr skillnad mot tidigare prylar.
Dom har fixat problemet,
Dom har fixat problemet,
Och verkar som Bryr sig.
Produktet sto ikke til forventning
Produktet sto ikke til forventning. alt for lite i flasken i forhold til vist på video. ikke nok til å dekke en bil
Not efficient at all on scratches
Testade direkt på min gamla dörr
Första grejen jag mÀrkte var att vÀtskan inte luktade så starkt som jag trodde, faktiskt ganska neutral. Applicerade, vÀntade lite, torkade av och reporna blev typ mindre synliga Àn med det dÀr billiga vaxet jag köpte från bensinmacken förut.
I ordered for a selfie stick withâŠ
I ordered for a selfie stick with lights that can rotate 360 and paid good money for it but I got just a selfie stick without lights, a plain cheap one! ð¡ð¡ð¡

Produkten Àr en bluff
Produkten Àr en bluff. Fungerar inte.

Beautidollee ããã®åç
Jag aldrig rekommenderar det Àr jÀvja

De passar inte riktigt i apparaterna
De passar inte riktigt i apparaterna
Inget fel pÃ¥ varan den var bra Ã¥ efterâŠ
De Àr vÀldigt bekvÀma kalsonger, men jag...
De Àr vÀldigt bekvÀma kalsonger, men jag önskar att de hade boxerlånga ben.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ