Har vÊret der 2 gange for at få fjernet tatoveringer og er mega glad for det. En hyggelig atmosfÊre med sÞde mennesker og deres hjemmeside er nem at finde rundt i :):)
Har lige fÃ¥et min fÞrste behandling i dag, jeg har fÃ¥et behandling pÃ¥ halsen da jeg har noget blÊver/lÞs hud efter vÊgttab. Jeg blev taget sÃ¥ varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med hud... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et min fÞrste HIFU behandling pÃ¥ ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte. KÞber ogsÃ¥ cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud. Jeg giver mine var... ãã£ãšèŠã
Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fÃ¥et to Carbon peel behandlinger. Jeg fÞlte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der v... ãã£ãšèŠã
SÞd og behagelig behandler
SÞd og behagelig behandler. Fik hurtigt tid og efter 2 gange laser ser ud til at mit âproblemâ er vÊk. Smertefrit, hurtigt og billigt :) 5 stjerner herfra
Jeg har vÊret hos Beautiful Balance byâŠ
Jeg har vÊret hos Beautiful Balance by Belezza to gange nu, og hver gang har jeg haft en fantastisk oplevelse. Personalet er venlige og professionelle, og jeg har fået gode resultater af min laserbehandling til fjernelse af tatovering. Jeg vil helt sikkert komme igen og kan varmt anbefale dem!
Jeg besÞgte Beautiful Balance
Jeg besÞgte Beautiful Balance og blev mÞdt med en varm og professionel atmosfÊre fra start til slut. Personalet var utrolig imÞdekommende og tog sig tid til at forstå mine behov.
Jeg kan anbefale Beautiful Balance til alle, der sÞger en professionel og omsorgsfuld behandling. Jeg kommer helt sikkert igen! ð
Dejlig oplevelse i salonen hos LiseâŠ
Dejlig oplevelse i salonen hos Lise Lotte.
Hun oplyser en om ,hvordan behandlingen foregår og jeg fÞlte mig virkelig i trygge hÊnder.
Rigtig tilfreds med behandlingen og jeg anbefaler klart klinikken til andre.
Jeg har fået en lacerbehandling
Jeg har fået en lacerbehandling, til fjerning af mine tatoverede bryn som jeg var rigtig ked af.
Jeg fik den varmeste modtagelse i klinikken, og en meget effektiv behandling. Allerede efter fÞrste behandling er 50% af tatoveringen vÊk.
KÊmpe anbefaling herfra.
Super service
Super service, og super resultat.
Min mor var rigtig ked af sine bryn hun havde fået tatoveret over flere omgange, som slet ikke passede til hendes ansigt.
Allerede efter fÞrste behandling, er nÊsten hele tatoveringen vÊk, det var så effektivt.
Stor anbefaling herfra ð
Meget professionel og venlig personale
Jeg er i gang med, at få fjernet min tatovering og oplever altid meget venlig og professionel betjening og vejledning.
Jeg fÃ¥r fjernet hÃ¥r med laser ogâŠ
Jeg får fjernet hår med laser og oplever indtil nu et rigtig fint resultat. Derudover får jeg rigtig god vejledning og bliver altid taget imod med smil og godt humÞr. Jeg er glad for at komme i klinikken.
Jeg er kommet i klinikken det senesteâŠ
Jeg er kommet i klinikken det seneste halve år og kan varmt anbefale det til andre.
Meget professionelt
Det var en super god oplevelse at komme hos Liselotte i klinikken. Hun tager sig god tid til en, og hun ved virkelig meget om problematisk hud og behandlingsmuligheder.
Det er meget trygt, og man er ikke i tvivl om at Liselotte brÊnder for sit fag, og det at hjÊlpe andre.
Virkelig god behandlig
Jeg fik grundig vejledning, og gode behandlingsmuligheder.
Er kommet ved Beautiful balance af treâŠ
Er kommet ved Beautiful balance af tre omgange nu, og kan anbefale stedet :-)
ImÞdekommen personale
ImÞdekommen personale, god betjening og vejledning under behandlingen.
Jeg kan anbefale klinikken.
Jeg kan varmt anbefale klinikken
Jeg kan varmt anbefale klinikken, jeg har vÊret der 5 gange og har kun positivt at sige. Lise Lotte er venlig og imÞdekomne, hun er gode til at vejlede og forklare, jeg er i trygge rammer og fÞler mig god behandlet.
Jeg har nu besÞgt klinikken 4 gange ogâŠ
Jeg har nu besÞgt klinikken 4 gange og har kun positivt at sige. Meget venlig og kompetent personale, der er gode til at vejlede og forklare, samt trygge rammer for behandlingerne.
Rigtig venlig betjening og godtâŠ
Rigtig venlig betjening og godt resultat ð
Dejligt sted at komme
Dejligt sted at komme, under behandlingen bliver jeg hele tiden informeret.
Professionel og imÞdekommende.
Mvh