レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret der 2 gange for at få fjernet tatoveringer og er mega glad for det. En hyggelig atmosfÊre med sÞde mennesker og deres hjemmeside er nem at finde rundt i :):)

Har lige fÃ¥et min fÞrste behandling i dag, jeg har fÃ¥et behandling pÃ¥ halsen da jeg har noget blÊver/lÞs hud efter vÊgttab. Jeg blev taget sÃ¥ varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med hud... もっず芋る

Har fÃ¥et min fÞrste HIFU behandling pÃ¥ ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte. KÞber ogsÃ¥ cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud. Jeg giver mine var... もっず芋る

Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fÃ¥et to Carbon peel behandlinger. Jeg fÞlte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der v... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

67件のレビュヌ

Jeg har vÊret hos Beautiful Balance by

Jeg har vÊret hos Beautiful Balance by Belezza to gange nu, og hver gang har jeg haft en fantastisk oplevelse. Personalet er venlige og professionelle, og jeg har fået gode resultater af min laserbehandling til fjernelse af tatovering. Jeg vil helt sikkert komme igen og kan varmt anbefale dem!

2025幎1月31日

Jeg besÞgte Beautiful Balance

Jeg besÞgte Beautiful Balance og blev mÞdt med en varm og professionel atmosfÊre fra start til slut. Personalet var utrolig imÞdekommende og tog sig tid til at forstå mine behov.

Jeg kan anbefale Beautiful Balance til alle, der sÞger en professionel og omsorgsfuld behandling. Jeg kommer helt sikkert igen! 😊

2025幎1月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har fået en lacerbehandling

Jeg har fået en lacerbehandling, til fjerning af mine tatoverede bryn som jeg var rigtig ked af.
Jeg fik den varmeste modtagelse i klinikken, og en meget effektiv behandling. Allerede efter fÞrste behandling er 50% af tatoveringen vÊk.

KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎1月16日
自発的なレビュヌ

Super service, og super resultat.
Min mor var rigtig ked af sine bryn hun havde fået tatoveret over flere omgange, som slet ikke passede til hendes ansigt.

Allerede efter fÞrste behandling, er nÊsten hele tatoveringen vÊk, det var så effektivt.

Stor anbefaling herfra 🙏

2025幎1月16日

Meget professionelt

Det var en super god oplevelse at komme hos Liselotte i klinikken. Hun tager sig god tid til en, og hun ved virkelig meget om problematisk hud og behandlingsmuligheder.
Det er meget trygt, og man er ikke i tvivl om at Liselotte brÊnder for sit fag, og det at hjÊlpe andre.

2024幎10月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。