Har vÊret der 2 gange for at få fjernet tatoveringer og er mega glad for det. En hyggelig atmosfÊre med sÞde mennesker og deres hjemmeside er nem at finde rundt i :):)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har lige fÃ¥et min fÞrste behandling i dag, jeg har fÃ¥et behandling pÃ¥ halsen da jeg har noget blÊver/lÞs hud efter vÊgttab. Jeg blev taget sÃ¥ varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med hud... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et min fÞrste HIFU behandling pÃ¥ ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte. KÞber ogsÃ¥ cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud. Jeg giver mine var... ãã£ãšèŠã
Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fÃ¥et to Carbon peel behandlinger. Jeg fÞlte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der v... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god behandling og resultat
Laser resulterede i andengradsforbrÊnding og ar
Jeg fik laserbehandling på min tatovering, som desvÊrre har resulteret i ar i form af hvide plamager, da det viser sig, at jeg i forbindelse med behandlingen har fået andengradsforbrÊndinger.
Umiddelbart efter laserbehandlingen oplevede jeg hÊvelse, smerte og blÞdte meget, hvilket (åbenbart) ikke er normalt, selvom beautifulbalance insisterer på, at det er helt almindeligt og bare skal behandles med aloe vera.
Jeg tager senere til en anden lasershop for at fortsÊtte forlÞbet og får at vide, at de har haft flere kunder, der har fået samme behandling hos beautifulbalance, og at de bruger en forÊldet maskine med forkert teknologi. Og beder man om pengene tilbage, bliver man ignoreret.
Jeg kan kun advare andre kunder mod at få fjernet deres tatoveringer hos beautifulbalance i Randers.

Beautifulbalance ããã®åç
Kan ikke anbefales!
Jeg kan ikke anbefale dem til at fjerne tatoveringer! Jeg har vÊret der 3 gange. Egentlig sÞde mennesker. Men servicen er ikke den bedste.
Dukkede op en dag til behandling, men de havde lukket pga sygdom, som de ikke havde ringet og informeret mig om.
Jeg har forsÞgt at aflyse min tid, men kom hverken igennem telefon eller mail.
Jeg opsÞgte en anden behandler og får at vide, at stedet ikke har gjort det korrekt.
ForlÞbet har vÊret meget smertefuldt - ja det går ondt at få laser, men ved den nye er det hele en killing ved siden af.
Hun har slået hul i huden med laseren så jeg blÞdte - dette må absolut ikke ske, lod min nye behandler fortÊlle mig!
Jeg ender nu ud med at jeg sikkert får ar og hvide plamager fordi hun har haft for meget smÊk på laseren.
Ikke god behandling eller service.

Beautifulbalance ããã®åç
Fantastisk Oplevelse.