Aldrig har jeg fÃ¥et grimmere extrntions dyrere end her pÃ¥ trods af at have fÃ¥et det lavet 15 Ã¥r.. er sÃ¥ tyndt at jeg bliver nÞdt til at lave en meget krÞllet tuperet hestehale for at af skjule overgan... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for fÞrste gang, og var mildest talt Êdt op af nervÞsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet stort set alle slags behandlinger efterhÃ¥nden hos skÞnne Maria. ðððð Wooow siger jeg bare, efter utallige uheldige oplevelser diverse steder, sÃ¥ fandt jeg Maria for 2 Ã¥r siden... ãã£ãšèŠã
Altid en dejlig velkomst hvor man kan fÞle sig i trygge hÊnder. FÃ¥r lavet mine bryn (Brow lamination) hos Maria'melina fordi det bliver lavet efter jeg gerne vil have det og der bliver altid lyttet ti... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Det kan godt vÊre de er gode til hÃ¥r ogâŠ
Det kan godt vÊre de er gode til hår og andre ting, men en tandblegning er ren spild af tid. Jeg tror de får deres produkter fra TEMU el Shein.
Jeg forsÞgte efterfÞlgende at skrive til Maria direkte på instagram omkring min dårlige oplevelse, men hun vende aldrig rigtigt tilbage og synes ikke man skal spilde hverken sin tid el penge det her sted.
Der findes mange bedre alternativer ude i byen.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Super skÞnne piger, som tager sig godt af en og sÞrger for at du fÞler dig velkommen.
Faktisk resultat, kan varmt anbefales âºïžâ¥ïžâ¥ïž
Jeg elsker dette sted og de piger somâŠ
Jeg elsker dette sted og de piger som er der..
De er tålmodig med mig som ikke har prÞvet extensions fÞr, fÞler de lytter til mig og hvad jeg vil have, nu fik jeg dem i april og har vÊret til oprykning, går glad derfra hver gang..
Også et sted der nok kommer til at lave striber eller farve mit hår for jeg stoler på dem..
Dårlig kvalitet på deres extensions
Dårlig kvalitet på deres extensions. Tyndt og tjavset i enderne. Så så unaturligt ud. Og trenserne var enormt tykke så de bulede ud fra hovedbunden.
Vil aldrig anbefale dette sted til nogen.
Pillede mine extensions ud allerede dagen efter, for det var simpelthen for pinligt at rende rundt med.
Udover det så stemte grammene heller ikke med det jeg havde betalt for.

Beautybymariamelina ããã®åç
KÊmpe anbefaling herfraðððŸ
Super sÞdt og kompetent personale, som altid står klar til at hjÊlpe ved det mindste.!
Det altid super hyggeligt at komme i klinikken til behandling med en lille hyggesnak oveniâ€ïžð¥°
KÊmpe anbefaling herfraððŸ
La weave by Mariaâ€ïž
Har haft hot fusion sommer 2023, som var godt men ikke sundt for håret, da jeg tabte meget hår efter.
Har siden okt/nov 2023 haft La weave og det fungere bare meget bedre og fÞles helt rigtigt.
Hos Maria melina fÃ¥r du god service og kvalitet. Super sÞd personale og ikke mindst Mariaâºïž
Der er altid god vejledning, meget fleksibilitet ved booking af tid til opryk mm.
Meget professionelle og arbejde udfÞres med omhug og man kan mÊrke at kunden er i centrumâºïž
Alt i alt, er der ingen dÃ¥rligere oplevelser herfra men kun gode og positiveâ€ïž
Fantastisk service og professionel klinik
Jeg har kommet her i flere Ã¥r, fÞrst og fremmest fordi det er det sted jeg har fÃ¥et lavet det flotteste hÃ¥r og hvor der bliver lyttet til mine Þnsker. Maria Melina er professionel, super serviceminded og i Þvrigt sÃ¥ sÞd at snakke med ð«¶ð»
Hun gÞr meget ud af at give en skrÊddersyet behandling og rÃ¥dgivning. Vi finder altid sammen ud af hvad der vil vÊre pÊnest til mit hÃ¥r. Mine Þnsker bliver hÞrt, samtidig med at jeg rÃ¥dgives i hvordan vi kan fÃ¥ resultatet sÃ¥ pÊnt som muligt. Meget af min selvtillid sidder i hÃ¥ret og jeg har det derfor altid fantastisk godt nÃ¥r jeg gÃ¥r herfra âºïžðž
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af håret og farverne vi finder sammen som det blendes i. Håret holder sig pÊnt og glansfuldt lÊnge, sÊrligt når det plejes korrekt.
Jeg kan ogsÃ¥ rigtigt godt lide at komme i salonen, det er nogle sÞde piger og behandlingerne bliver udfÞrt i en varm og professionel atmosfÊre, hvor der er plads til grin og snak. En anden bonus er at de ogsÃ¥ er ret fleksible med tider. Generelt fÞler jeg mig aldrig besvÊrlig selvom jeg til tider har mange Þnsker, sÃ¥ jeg er mere end tilfreds og er gÃ¥et hen og blevet stamkunde â€ïž
Har vÊret oppe hos Maria i hendesâŠ
Har vÊret oppe hos Maria i hendes klinik nogle par gange, hvor jeg har bl.a. fået laver lÊber og hage, og lad mig bare sige WOW. Hun er Sà god til hendes arbejde. Hun går meget op i at ens resultat bliver det bedste, og man er tilfreds samt tager hun sig god tid, hvilket er meget vigtigt !!
Super god og fleksibel
Super god og fleksibel! Jeg får altid en tid hurtigst muligt, når jeg har brug for det.
Derudover gÞr Beautybymariamelina sit arbejde med omhug, er grundig og prioriterer virkelig sine kunder â€ïž
Var oppe og fÃ¥ lavet lÊber for 1.gangâŠ
Var oppe og fÃ¥ lavet lÊber for 1.gang og simpelhen den bedste oplevelse, Maria er simpelhen sÃ¥ professionel, rÃ¥dfÞre en med hvad der er bedst og det er blevet det flotteste arbejde, kan kun anbefale hvis du skal have lavet noget tag til en af salonerne og fÃ¥ lavet en skÞnt stykke arbejde ð«¶ðœ
Super godt hår
Super godt hÃ¥r, sÞde piger og altid flexibel med bookingð¥°
WORST MASSAGE EVER!!
WORST MASSAGE EVER!!. really shocked to have the massage from this place. They don't even know the basics of massage. Doesn't have a proper setup either. The masseuse doesn't know anything it was more like apply oil that's it !.
God Service
God Service, elsker mine vipper, naturlige men fyldigeððŸ,!
Venlige personale, tÊnker på sine kunder!
Kan varm anbefales
Fillee behandling
Respektfuld og nÊnsom behandling, trods, at jeg er en moden kvinde og Maria ung, så fÞler jeg mig fuldt ud accepteret, set og hÞrt. Hos Maria får man en virkelig professionel og nÊnsom behandling.
Skuffende påsÊtning og kvalitet
På Instagram reklamerer klinikken flittigt med nytårstilbud på hair extensions. Jeg skriver og vil booke tid. Maria svarer hurtigt og på alle tider af dagen, og jeg får en tid til påsÊtning lige op til nytår. Jeg får lavet la weave og bliver foreslået hot fusion som supplement. Jeg får afvide, at hvis håret bliver plejet som anbefalet kan det holde op til et år. Allerede efter en lille uge begynder jeg at miste totter. Jeg kontakter dem, og får af vide at jeg bare kan komme ind igen og få dem påsat på ny. At aftale et tidspunkt for gen-påsÊtning var nÊsten en umulighed. Der var pludselig meget lang svartid og ikke sÊrlig stor fleksibilitet. Jeg foreslog flere tider jeg kunne, men blev foreslået andre tider - til trods for at der på i Instagram blev reklameret med ledige tider, i det tidsrum og på de dage jeg havde givet. I samme omgang skriver jeg og fortÊller at jeg synes, at overgangen fra mit eget hår til extensions er meget tydelig og at den nederste bane sidder underligt. Det bliver fejet af, og ikke gjort noget ved, da jeg kommer ind anden gang. Generelt er der en ikke så hyggelig attitude. Jeg fÞlte mig ikke sÊrlig velkommen eller tilpas.
Jeg har i den måned, ikke vÊret helt tilfreds med resultatet. Jeg kontakter derfor en anden klinik, for en second opinion.. her fortÊller hun mig, at der er brugt alt for store lim-klatter, at det har filtret mit hår. Desuden er hot fusion en gammel metode der er virkelig skadeligt for håret og ikke noget jeg burde vÊre anbefalet til mig da jeg har meget tyndt hår. Jeg har nu fået små skaldpletter fra hvor de har siddet. Hun fortÊller også at banerne er sat helt forkert, og at trenserne der er sat på samme bane er klippet op til 1cm skÊvt. Derudover er samlingerne på trenserne meget tykke, og ikke specielt fleksible. Håret tager ikke imod varme, så det er umuligt, at glatte det helt glat. Hun siger at jeg skal vÊre heldig hvis det her hår holder yderligere 3 måneder (her er det brugt i 1 måned og jeg har plejet det som de anbefalede hos BeautybyMariaMelina).
Jeg er så skuffet og Êrgerlig over at have lagt penge og tid her.
God og Êrlig rådgivning
God og Êrlig rÃ¥dgivning. Meget professionel. De vildeste og flotteste resultater, jeg har 1 times transport og det har vÊret og er det stadig det hele vÊrd for at fÃ¥ lavet de flotteste lÊber ð
Den bedste klinik!
Maria er super dygtig og den bedste til alt hvad hun laver!! Hun kan helt klart anbefales herfra. Har aldrig fÞlt mig smukkere og lykkeligere efter hendes behandlinger. Hun er den bedste i branchen !ð
Maria er talentfuld og gÞr er rigtigâŠ
Maria er talentfuld og gÞr er rigtig godt stykke arbejde. Er fuld tilfreds med min behandling
Tilfreds
FÞrste gang jeg fÃ¥r pÃ¥sat extensions og jeg er meget tilfreds. HÃ¥ret er super holdbart og Maria er super sÞd og fortalte hvordan det skulle plejes osv. â€ïž
Ikke sidste gang jeg fÃ¥r lavet hÃ¥r herð¥°