レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik rykket mine extensions op to baner hos denne klinik. Allerede efter et par dage kunne jeg mÊrke, at noget ikke fÞltes rigtigt. Det gjorde blandt andet meget ondt at rede hÃ¥ret. Jeg havde d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for fÞrste gang, og var mildest talt Êdt op af nervÞsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et lavet stort set alle slags behandlinger efterhÃ¥nden hos skÞnne Maria. 😍😍😍😍 Wooow siger jeg bare, efter utallige uheldige oplevelser diverse steder, sÃ¥ fandt jeg Maria for 2 Ã¥r siden... もっず芋る

Altid en dejlig velkomst hvor man kan fÞle sig i trygge hÊnder. FÃ¥r lavet mine bryn (Brow lamination) hos Maria'melina fordi det bliver lavet efter jeg gerne vil have det og der bliver altid lyttet ti... もっず芋る

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg får lavet Þjenvipper (hybrid

Jeg fÃ¥r lavet Þjenvipper (hybrid, stor opfyldning) hver 3 uge. Og jeg er SÅ glad for Maria og ikke mindst resultatet hver gang. Altid fleksible med ombookning af tider hvis der lige kommer noget i vejen. Altid nem og fÃ¥ fat i og god kvalitet pÃ¥ Þjenvipperne!
Selv efter 4 uger ser mine Þjenvipper stadig pÊne ud. Kun anbefalinger herfra!

2022幎6月6日
自発的なレビュヌ

ringede desperat til maria en fredag

ringede desperat til maria en fredag efter at ha fundet hende på nettet
jeg havde desvÊrre fået lavet hår hos en anden og det var helt skidt
Maria sagde med det samme kom ud så kigger vi på det og finder en lÞsning som sagt 1 time senere var jeg i salonen og fik den bedste service virkelig top
dagen efter kom jeg igen og gik der fra med drÞmme håret
fremover er det kun i denne salon jeg får lavet mit hår og andre behandlinger
alle er super sÞde og de sÊtter virkelige deres kunder fÞrst fantastisk service

2022幎6月2日

Fedtfrysning

Fedtfrysning

Ja jeg var noget skeptisk ,og tÊnkte det virker sgu nok heller ikke . Men til min store overraskelse så har det virket . Tabte 9 ,5 cm på maven lige efter behandlingen og har tabt 1 cm mere 2 uger efter .
Maria tog sig godt af mig hele vejen igennem, altid dejligt at komme hos hende og hendes sÞde ansatte ..

2022幎6月2日
自発的なレビュヌ

Jeg er både Êrgerlig og chokeret

Jeg er både Êrgerlig og chokeret.

Jeg booker en tid på 40-45 min. Behandling, jeg får besked om at der skal betales 200kr i depositum hvilket jeg sender på MobilePay. Jeg tager der op for at sikre mig de kan lave den Þnskede behandling, fortÊller også at jeg er ryg opereret og derfor har både metal skruerne og plader i ryggen.
For at sikre mig tiden betaler jeg det fulde belÞb på forhånd, i alt 1200kr
1 time inden jeg skal afsted taber jeg min telefon og skÊrmen er Þdelagt, jeg kan hverken ringe ud eller modtaget kald, min sÞn ligger pÃ¥ hospitalet sammen med far, jeg har ingen mulighed for at blive kontaktet hvis der sker noget. Jeg kontaktede klinikken som noget af det fÞrste da jeg igen havde telefon. Forklare situationen og beklager dybt, er fuld indforstÃ¥et med mit depositum pÃ¥ 200kr selvfÞlgelig er mistet men vil gerne bede om en ny tid. Men NÊÊ nej, jeg fÃ¥r besked om at det fulde belÞb er taget fordi jeg ikke kunne komme og der ikke kunne bookes en anden kunde ind
 jeg kan fÃ¥ en ny tid for 1000kr
Hun har mistet 45 min. Men der er IKKE brugt nogle produkter, der er intet der har kostet noget andet end tid / lÞn.
Hvorfor skal man ligge depositum på 200kr hvis man skal betale for hele behandlingen !!
Hvis man skal ha lavet en krone hos tandlÊgen og ikke kommer får du heller ikke en regning på 8000kr
EfterfÞlgende finder jeg ud af jeg SLET IKKE mÃ¥ fÃ¥ behandlingen fordi jeg har metal i ryggen
?!!! SÃ¥ nu har jeg givet 1200kr for INTET. Hold jer vÊk.!!!

2022幎5月23日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret med helt fra dengang

Jeg har vÊret med helt fra dengang Maria plantede et lille frÞ, i et 4 KVM "Stort" hjÞrne, i et solcenter. Efter ca 10 år er hun stadig den eneste, der får lov at ordne mit hår. Nu er hendes lille frÞ spiret og har vokset sig til en smuk blomst. Den er kommet i en stÞrre "potte", hvor der er plads til at udvikle sig og hvor der er plads til succes. En succes som Maria har knoklet for! En succes og en dejlig forretning, som har kostet hende blod, sved, tårer og mega hårdt arbejde. En skÞn salon, hvor hun har teamet op med et par andre super skÞnne damer, som ligesom hende selv, lÊgger hjerte og sjÊl i deres arbejde.
Om du skal have lavet vipper, negle, extensions eller noget helt andet, vil jeg ALTID anbefale Beauty By Maria Melina.

2022幎5月20日

Ultra dårlig uprofessionel oplevelse

Ultra dårlig uprofessionel oplevelse
Havde mistet mit hår til corona
Hvor indehaveren fortÊller hun kan hjÊlpe mig med nyt hår og jeg skal komme til tjek så hun kan se hvad jeg skal bruge .
Da jeg ankommer til påsÊtningen
Giver hun mig poptrÊk krÞller i håret som er permantet og ikke naturlig.
Jeg siger indet da jeg ikke har forstand på det eftersom jeg normalt har langt hår fÞr sygdom .
Det ser hÊsligt ud da jeg er fÊrdig og Þnsker bare at komme hjem. Siger ikke så meget da jeg er lidt mundlam.
Går til frisÞr dagen efter som siger jeg må farve mit hår da min bund er brun men slet ikke passer til de exstentions der er lagt
Jeg farver håret og det bliver absolut pÊnere men stadig ikke i flow pga poptrÊkkrÞllerne ikke matcher mine natur krÞller .
Jeg bliver glad da jeg jo har mistet alt mit hår nu er der endelig hår på hovedet .
Men efter 3-4 uger kan jeg godt se det slet ikke skal se sådan ud samt det krÞl exstentions knÊkker i spidserne og flosser op.
Min hovedebund kommer der sår i og der er syget flere baner på en bane så de stikker op fra hovedebunden. Håret kan ikke sÊttes op så ser man de lange baner og hestehalen er så tyk så en elestik ikke kan nå rundt.
Indehaveren sagde hvis ikke jeg kÞbte hendes produkter til håret så var der ingen garenti så jeg brugte i alt 5500 på det her
Og hun vil ikke refundere et lille belÞb tilbage eller noget
Jeg er meget skuffet over hende det er kun en pengemaskine for hende hun er pisse ligeglad med sine kunder bare der kommer penge ind.
Jeg havde det i håret i 4 uger .

2022幎5月20日
Beautybymariamelina ロゎ

Beautybymariamelina からの回答

Hej Minna
vi er ret uforstående overfor din anmeldelse, da det ikke var det indtryk og udfald du gav, da du forlod klinikken.

du var en til en hårkonsultation d 5 april. hvor indehaver informere dig om passe og pleje af extensions. her bliver du også informeret om, at indehaver har ret til, at sige nej til at påsÊtte extensions med krÞller i, hvis du ikke har erfaring med, passe og pleje med krÞl, da krÞllet extensions krÊver rigtig meget passe og pleje. her bliver du også oplyst om, at krÞllet extensions kun fåes i naturlige mÞrkehårfarver - da håret er ubehandlet ift farve, men at det har fået en mild permanent for at det kunne krÞlle (det er ikke noget der bliver gjort i klinikken, men det er noget der bliver gjort fra frabrikken)
du bliver vist et billede af et tidligere arbejde, der er blevet udfÞrt med krÞller og der er eninghed om, at det er det der bliver valgt.

du er informeret om, at du skal farve dit hår fÞr farven kan matche.
d 9 april skriver du, at du går ned og kÞber en farvebombe.
inden du kommer til din tid går du ned og kÞber en hårfarve og sender et billede af den. vi er derfor meget uforstående overfor, at du nÊvner i anmeldelsen at du er chokeret over, at farven ikke matcher ? da du er blevet informeret til din hårkonsultation, at du skal farve dit hår.

du kommer til din tid d 11 april kl 14.30
du forlader klinikken mere end glad og tilfreds. vi er derfor meget uforstående overfor, at du skriver i anmeldelsen "at du er mundlam og ikke siger noget, fordi du ikke er tilfreds"

det var ikke det, du sagde til os. dagen efter
sender du billeder (d 12 april.) som vi gerne må bruge til markedsfÞring her . udover dette laver du en story på instagram, hvor du fortÊller om hvor glad og tilfreds du er med resultatet. og det er vi elvfÞlgelig meget glade for.

du skriver d 13, om det er normalt det strammer lidt. der svare vi ja det er det, da det lige er blevet lavet.

d 15 april sender du endnu en video vi må bruge til markedsfÞring - hvor du skriver " jeg skulle bare farve bund. folk er helt vilde med det"
og at du fÞler dig, som dig selv igen.

d 23 april
skriver du at du har vÊret på bellahÞj krÊmmermarked, hvor du er blevet stoppet og fået mega meget ros for dit hår.
igen det er vi selvfÞlgelig glade for, det er derfor vi undre os MEGET over den anmeldelse du har skrevet.

d 30 april skriver du så, at håret spalter op. du bliver spurgt ind til om du har passet og plejet det, som du skulle.
her fortÊller du, at det har du.
vi forventer, at hvis der skulle vÊre det mindste at man ringer ind til klinikken og bestiller en tid, så vi evt kan kigge på det. dette er ikke blevet gjort. - vi har desvÊrre ikke mulighed for at vÊre online og aktive på facebook i forhold til beskeder. vi informere altid om både i story og opslag at man kan ringe ind til klinikken eller komme forbi, da vi ikke altid har mulighed for at svarer online. telefonen er iÞverigt nÊrmest dÞgnåben

du nÊvner, at du har fået sår i hovedbunden. de sår har kunne komme af, at du evt ikke har kunne tåle ringene, eller at du har klÞet i din hovedbund.
du nÊvner, at du har fået en kollega til at kigge på det (som er i den sundhedsfaglige sektor) hun mener, at dit hår ikke har kunne bÊre det, her har hun vurderet det til 300 gram.
du kontakter klinikken igen.
jeg informere dig om, at det er 200 gram du har fået i. som også er det du har betalt for. ( der er fordelt 50 gram på hver bane dvs 4 baner, det er det der normalt bliver påsat og det kan håret sagtens bÊre)

du spÞrg indtil så om det kan vÊre ringene eller hvorfor det har klÞet - vi informere dig om, at det sagtens kan vÊre tÞrhovedbund eller shampoo der ikke er vasket ordenligt ud.
klinikken giver dig forskellige af grunde til hvorfor din hovedbund kunne klÞ.

her fortÊller du, at du ikke synes krÞllerne passer. 1 måned efter du har fået påsat håret og Þnsker dine pengene tilbage. det er desvÊrre ikke en mulighed, da du har godkendt håret inden du gik ud af dÞren
du godkendte håret inden du fik påsat det d 11 april.

det er korrekt der er 30 dags garanti på håret hvis du kÞber vores produkter med fra klinikken, det er hvis der er en fejl på håret hvilket ikke har vÊret tilfÊldet . 30 dags garanti er ikke at få nyt hår med andre krÞller i, eller pengene retur desvÊrre.
da du har haft dine extensions i og de er tilpasset efter dit hår

vi er derfor meget uforstående overfor denne anmeldelse, da du givet det indtryk at du har vÊret glad og tilfreds både under og efter. lige indtil du måske Þnskede noget nyt hår, på vores regning eller pengene retur.
uden at du har vÊret her eller vi har set dit hår.

Bedste klinik!

Altid mega god behandling, gode rÃ¥d og tryk vejledning. Den stÞrste anbefaling her fra! Maria og hendes Crew er altid sÞde og smilede 😁 man gÃ¥r fra fra med humÞret i top ✹ jeg kommer der fast og det vil jeg blive ved med ❀ Kvaliteten er i bare FANTATISK

2022幎4月16日

Fantastisk personale

Fantastisk personale, og fantastiske resultater hver eneste gang! 😍 Ejer og medarbejdere er rigtig varme og imÞdekommende, og klinikken selv har et fantastisk look. Perfekte setting til en dag med selvforkÊlelse 😍 Elsker at komme her!

2022幎4月9日

Anbefales

Jeg har vÊret kunde i en del år nu, får de smukkeste vipper hver eneste gang og har også fået ansigtsbehandling og gellak til en fornuftig pris.
Det er dog ikke det som jeg vil fremhÊve som det bedste ved forretningen, men derimod det hjerterum der også er. SÞde, dygtige og hjÊlpsomme medarbejdere!

Bedste klinik på SjÊlland

Jeg har igennem flere år kommet fast hos Beauty by Mariamelina fået over vipper , facial behandlinger og er fast kunde på hår extensions , jeg har aldrig fået en bedre og mere kvalitetsfuld behandling og jeg vil på det varmeste anbefale Beauty by Mariamelina

Altid velkommen

Jeg elsker komme op i klinken, du får altid en perfekt kundeservice bliver taget godt i mod, du får altid den behandling du Þnsker. Det er altid god stemning der oppe så man fÞler sig altid velkommen.

自発的なレビュヌ

Jeg synes at det er en bedste klink og

Jeg synes at det er en bedste klink og den bedste betjening man kan får sig til hver tid vil jeg anbefale den til alle kom og får lave alt det hvad du/i Þnsker i vil ikke fortryde det ❀Maria er den bedste ❀

Klar anbefaling

Ovenud tilfreds med mine fillerbehandlinger (under supervision ) hos Maria🀩
FÞrste og eneste som skal lave mine lÊber😍
For nyligt fÃ¥et lavet ansigtsbehandling, ogsÃ¥ tilfreds☝🏜
SkÞnt team hos Beautybymariamelina! Klar anbefaling herfra❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。