企業情報
当該企業による記述
Beautycover.dk er din destination for eksklusive beautyprodukter fra en række spændende brands. Beautycover.dk er en danskbaseret webshop, der specialiserer sig i kvalitetsprodukter inden for skønhed, pleje og personlig velvære. Bag Beautycover.dk står den erfarne og anerkendte distributørvirksomhed GM Trading, som i mange år har været en betroet samarbejdspartner i skønhedsbranchen. Webshoppen tilbyder et alsidigt og innovativt sortiment, der dækker alt fra hudpleje til makeup og accessories fra både etablerede og nye brands. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for vores kunder at finde de rigtige skønhedsprodukter – uanset alder, hudtype eller stil. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og stræber altid efter at levere en professionel og personlig service. Hos Beautycover.dk tror vi på gennemsigtighed, ærlig rådgivning og hurtig levering. Derfor har vi en brugervenlig webshop, hvor du nemt kan navigere og finde netop det, du søger, samt en kundeservice, der er klar til at hjælpe med både spørgsmål og vejledning. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment med spændende og innovative produkter. Når du handler hos Beautycover.dk, handler du med en webshop, der kombinerer kvalitet, troværdighed og erfaring – understøttet af en stærk og professionel baggrund i GM Trading. Vi glæder os til at give dig en positiv, tryg og inspirerende shoppingoplevelse – hver gang.
連絡先
Mosetoften 13-15, 8722, Hedensted, デンマーク
- beautycover@gm-trading.dk
- beautycover.dk

Beautycover からの回答
Servicen er helt i top
Fra jeg lagde ordren til jeg havde den fysisk gik der ikk mere end 2 dage - kundeservice er kompetente & yderste servicemindede. Handler helt sikkert der igen.

Beautycover からの回答
Trustpilot エクスペリエンス