企業情報

1. 美容用品店

当該企業による記述

Sminklagret är specialiserat på försäljning av smink och skönhetsprodukter till rabatterade priser. Vi fungerar som en outlet där vi erbjuder ett brett utbud av kända märkesvaror inom kosmetik och hudvård till förmånliga priser. Vår mission är att göra kvalitetssmink och skönhetsprodukter tillgängliga för alla genom att erbjuda dem till överkomliga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en bra upplevelse vid varje köp, både genom attraktiva priser och bra kundservice.

3.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Företaget är ett skam beställ inget här ifrån

Företaget är ett skam beställ inget här ifrån. De tar dina pengar och du får inte dina varor. Skickar inte ditt paket, säger att leveransen är mellan 1-3 arbetsdagar. Har beställt mina varor för 3 veckor sen men har ännu inte fått den

2025年3月19日

Sminklagret からの回答

Vi är verkligen ledsna över att behöva meddela att vårt fraktbolag tyvärr har tappat bort en hel bur med paket – vilket betyder att vissa försändelser inte har kommit fram som planerat.

Vi tar naturligtvis fullt ansvar och kompenserar för alla saknade paket. Om du har fått en ofullständig beställning eller inte har mottagit ditt paket alls, vänligen kontakta oss på info@sminklagret.se så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi vill självklart inte lura någon och beklagar verkligen situationen. Det ligger tyvärr utanför vår kontroll, men det är ändå supertråkigt – särskilt som nytt företag. Vi hoppas på din förståelse och ser fram emot att lösa det för dig.

Dåligt

Dåligt! Jag har inte fått min paket som jag beställde för över 3 veckor sen. När jag ringer så lovar de mig att ringa till kaka med nu vägrar svara när jag ringer. De lovade 1-3 dagars leveranstid men funkar inte!!!!!

2025年3月18日

5つ星のうち1の評価

Jag har inte fått min paket…. & de svarar ej

Jag har inte fått min paket än och jag fick min bekräftelse 3/3. Det står 1-3 dagar leverans.
Jag har dessutom mejlat till dem utan återkoppling, sjukt dålig service!!!

2025年3月11日

5つ星のうち5の評価

snabb leverans och bra utbud av smink

2025年3月5日

Sminklagret からの回答

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💄✨
Vi blir så glada över att du är nöjd med både leveransen och vårt sminkutbud. Hoppas vi får se dig hos oss igen snart!

Teamet på Sminklagret.se

Sminklagret

Snabb med leveransen. Billigare produkter här jämfört med andra ställen. Väldigt nöjd!

2025年3月9日

Sminklagret からの回答

Tack snälla för din fina recension! 💕
Vi är så glada att du är nöjd med både priserna och leveransen. Det betyder mycket för oss – hoppas vi får skicka fler paket till dig snart igen! 🫶

Teamet på Sminklagret.se

5つ星のうち1の評価

Inte fått paketet ännu och går inte…

Inte fått paketet ännu och går inte heller att kontakta kundservice via mejl.

2025年3月9日

Har ej fått paketet än!

Har ej fått paketet än!

2025年3月2日

5つ星のうち1の評価

Har jätte svårt att få tag i…

Har jätte svårt att få tag i kundtjänsten gällande ett fel på beställning, funkar inte skicka mail då mailet skickas tillbaka och när jag ringer så funkar inte det heller.

2025年3月3日

Sminklagret からの回答

Vi har tyvärr haft tekniska problem med vår kundtjänstmail, men det ska fungera igen nu. Du är varmt välkommen att skicka ett nytt mail eller ringa oss på +45 21 31 74 91 under våra öppettider vardagar kl. 10.00-15.00.

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och hoppas att du tar kontakt så vi kan lösa det!❤️

Bästa hälsningar
Nanna
Sminklagret.se

Superbra service

Superbra service, och superbra produkter! Toppen!🩷

2025年1月31日

Sminklagret からの回答

Tusen tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse. Vi hoppas att se dig igen snart <3

5つ星のうち5の評価

Stort utbud med välkända märken till…

Stort utbud med välkända märken till bra priser. Hudvård, hårvård, smink mm. Smidig sajt med betalning via Apple Pay.

Jättetrevlig kundservice

Jättetrevlig kundservice, bra produkter till rätt pris. Toppen hemsida, rekommenderar starkt!

Grymt koncept!

Grymt koncept!! Det är kul att man får chansen att kunna köpa trendiga och bra produkter för ett rimligt pris

Hur bra som helst!

Hur bra som helst!! Billiga priser, bra service och snabb leverering😍😍 rekommenderar verkligen

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。