Oseriöst företag
Detta Àr ett företag som lurar vissa kunder på mycket pengar , de struntar i att lyssna på missnöjda kunder och de Àr vÀldigt oseriösa, falska löften. VÀntar på återbetalning.
Beautyglow erbjuder en imponerande samling av skönhetsprodukter av hög kvalitet. Kunderna kan lita på att de köper produkter som Àr noggrant utvalda och av bÀsta möjliga standard. Vi vÀrnar om våra kunder och sÀtter deras tillfredsstÀllelse i fokus. Kundsupporten Àr professionell, snabb och hjÀlpsam, vilket ger en positiv köpupplevelse för varje kund.
hallandsgatan 28, 30236, Halmstad, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har gÃ¥tt hos Cajsa i nÃ¥gra Ã¥r nu, enda sedan hon hyrde ett litet, litet rum att driva sitt företag och redan dÃ¥ var hon sÃ¥ fantastisk med det hon gör! Nu har hon byggt upp ett stort och fint företag med egen lokal och hennes arbete Àr det mest MAGISKA! Hon utför magi, direkt nÀr du kliver innanför dörrarna sÃ¥ Àr man sÃ¥ vÀl omhÀndertagen utav Cajsa! Hennes varma mottagande Àr sÃ¥ underbart! Jag har ALDRIG gÃ¥tt ifrÃ¥n mitt besök onöjd utan jag sÃ¥ NÃJD med mina ögonbryn alltid! SÃ¥ skönt att slippa sminka sig alltid för se lite frÀsch ut! Cajsa lÀgger ner sÃ¥ mycket tid och noggrannhet i sitt arbete och Àr sÃ¥ omhÀndertagande och gör det alltid sÃ¥ bekvÀmt som möjligt nÀr man hÀr hos henne. Jag kommer ALDRIG sluta gÃ¥ hos Cajsa. Och det bÀsta av allt, jag fÃ¥r sååååå mycket fina kommentarer frÃ¥n min omgivning hur fina mina ögonbryn Àr!
Bara gott att sÀga om denna produkt! Rekommenderar.
Jag Àr oerhört nöjd med min Beauty Glow IPL hårborttagningsmaskin, den Àr en fantastisk investering för den som vill ha en effektiv och långvarig hårborttagning. Den anvÀnder sig av skonsam ljusteknologi för att minska hårvÀxt över hela eller delar av kroppen som armar och ben, bikinilinjen och ansiktet.
Dessa fördelar har jag fått av Beauty Glow hårborttagningsmaskin:
Den Àr oerhört effektiv, och har permanent minskat min hårvÀxt efter endast några behandlingar. Jag har nu fått ett långvarigt resultat och har inte behövt anvÀnda några andra hårborttagningsmetoder som jag regelbundet behövt göra tidigare.
Den Àr extremt enkel att anvÀnda hemma vilket ger möjligheten att bekvÀmt behandla hårvÀxten nÀr jag behöver. Ett extra plus Àr att jag sparat mycket tid och pengar eftersom jag inte lÀngre regelbundet behöver lÀgga pengar på engångsprodukter som rakhyvlar eller vaxremsor, eller besöka en salong för hårborttagning.
Den kÀnns också mycket sÀker att anvÀnda då jag inte fått några skador på huden jÀmfört med tex rakning eller vaxning.
OBS! Det Àr viktigt att lÀsa instruktionerna noggrant och anvÀnda maskinen på rÀtt sÀtt för att undvika eventuella problem eller skada.
Beauty Glow hårborttagningsmaskin passar helt enkelt mina behov och förvÀntningar och jag kan varmt rekommendera den!
BÀsta hÀlsningar Jeanette ðž
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ