Jeg har flere gange bestilt hos beautykompas og med god grund, bÃ¥de stÞrre og mindre bestillinger. Denne gang har jeg skiftet produkter grundet graviditet som giver mere tÞr hud samtidig med at Ã¥rstid... ãã£ãšèŠã
Hurtigt og effektiv service. Bestilte fredag og modtog allerede produktet mandag. Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, ogsÃ¥ med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sÞdt f... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse! KÞbte to produkter fra hjemmesiden, som blev afsendt samme dag. Jeg benyttede deres funktion som anbefalede efter min hudtype, og de cremer jeg kÞbte, en serum og en fugtighedscr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Beauty Kompas kombinerer vi vores dybdegående kendskab til koreansk hudpleje med en brÊndende passion for innovation og en dedikation til fremragende kundeservice. Udstyret med Jons baggrund i biokemi og Johns og Sofies erfaring fra Korea ser vi frem til at hjÊlpe dig på rejsen mod strålende hud med K-beauty. Vores mission er ikke blot at tilbyde effektive og populÊre koreanske hudplejeprodukter, men også at gÞre dem overkommelige og let tilgÊngelige for alle. Vi forstår, at den komplekse verden af K-beauty kan vÊre forvirrende, og vi er her som din pålidelige guide gennem junglen af produkter og rutiner. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren entusiast, er vores mål at gÞre din rejse til smukkere og sundere hud så enkel og tilgÊngelig som muligt.
ãã³ããŒã¯
- beautykompas.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, hurtig levering og en dejlig oplevelse at Ã¥bne pakken, som var fint pakket og med hÃ¥ndskrevet hilsen ð
Mange tak for bedste produktâ€ïžjeg erâŠ
Mange tak for bedste produktâ€ïžjeg er meget glad â€ïž
Virkelig god oplevelse
Rigtig fine priser, hurtig afsendelse og ikke mindst rigtig rigtig god kundeservice! Jeg vil helt sikkert bestille fra denne hjemmeside igen. Jeg er yderst tilfreds.
Great products on the website and quickâŠ
Great products on the website and quick delivery! Very satisfied with my purchase.
Kan klart anbefales!
Fantastiske produkter, rimelige priser, hurtig levering, og rigtig god service, hjÊlp og vejledning til den mest hensigtsmÊssige brug af produkterne...
LÊkre produkter og god service
Virkelig gode produkter, som er blevet en fast del af min hudpleje rutine. Samtidig var servicen super og leveringen utrolig hurtig âºïžð€
Super hjemmeside - overskuelig og godt udvalg
Meget overskuelig hjemmeside, nem at orientere sig på og et godt udvalg af lÊkre produkter. Samtidig får man en super og kompetent service.
KÊmpe anbefaling herfra ð
Rigtig gode produkter
Jeg har prÞvet et par af deres Þjenprodukter, og de er virkelig gode, kan klart anbefales! Og der er god service og hurtig levering.
Fantastisk hjemmeside!
Dejligt nem og overskuelig hjemmeside at navigere rundt i, med mange lÊkre produkter indenfor K- beauty til en fornuftig pris. KÞbte blandt andet en serum, som jeg er blevet helt vild med at bruge, da den giver min hud en masse fugt og en dejlig glÞd. Hurtig levering og flot indpakning! Kan varmt anbefales og kommer helt sikkert igen ð€
LÊkre produkter
LÊkre produkter, overskuelig hjemmeside, hurtig levering og super service
Gode produkter til alle hudtyper
Gode produkter til alle hudtyper, let overskuelig hjemmeside og virkelig god service.
Kan klart anbefales.
K-beauty med hurtig levering
Overskuelig hjemmeside med god beskrivelse af produktets virkning og anbefalinger til ens hudtype. Bredt udvalg af k-beauty. Hurtig levering.
Anbefaler helt klart at kÞbe hos Beautykompas
AnbefalelsesvÊrdig
Nem og overskuelig hjemmeside. Mulighed for personlig råd og vejledning, som er uundvÊrlig. Super lÊkre produkter og fair priser. Kommer helt sikkert retur og anbefaling gives videre.
Kommer absolut igen!
Virkelig lÊkkert udvalg, god inddeling af produkter og super hurtig levering! Kommer absolut igen.
Fantastisk service og effektive produkter!
Beauty Kompas har et godt, håndplukket udvalg af de bedste beautyprodukter fra Korea og en fantastisk service. Kan varmt anbefales!
LÊkre produkter og hurtig levering!