レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Overlad trygt dine bryn til Vesna. Hun er meget omhyggelig og har virkelig sans for, hvilke bryn der passer til netop dig, bÃ¥de hvad angÃ¥r form, farve og fylde. Jeg er meget glad for, jeg valgte at fÃ¥... もっず芋る

PrÞvede japansk facelifting for fÞrste gang hos VK - It was heaven!!!! Har fÃ¥et 3 behandlinger og jeg kan tydeligt se forbedringer - lÞft af bryn og ÞjenlÃ¥g, mindre “hamsterposer” SÞd og venlig mod... もっず芋る

Mit besÞg hos Vesna i VK Copenhagen var sÃ¥ rar en oplevelse. Jeg fik microneedling lux, og resulatet var rigtig sund hud med en subtil glÞd. Vesna var dygtig, jeg satte isÊr pris pÃ¥ hendes professione... もっず芋る

Jeg er glad for, at jeg valgte Vesna til at rette min gamle permanente tatovering pÃ¥ mine bryn. Vesna er en professionel microblading-artist. Hun er virkelig omsorgsfuld omkring sine klienter, og jeg... もっず芋る

4.8

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Ovenud behageligt

Ovenud behageligt

Med en Diamantpeeling og Aroma Steam Therapy, så var jeg både blÞdgjort og forfrisket i en og samme stund. Jeg kan klart anbefale Vesna som både lydhÞr og nÊrvÊrende professionel behandler.

2024幎12月10日
自発的なレビュヌ

Min fÞrste konsultation & behandling.

Min fÞrste konsultation & behandling.
Super points herfra.
5 ***** til Vesna

Hun er nemlig super god og behagelig, arbejder professionelt, med et smil på lÊberne, selvtillid, og erfaring som gÞre en tryg ved fÞrste behandling.

Jeg har kigget på mange forskellige klinikker, og har vÊret til flere konsultationer hos mange som beskriver sig selv for at vÊre autentiske, men alle de gange jeg var til de konsultationer kunne jeg mÊrke at der var noget som ikke stemmede overens med hvad de reklamerede med.

Så fandt jeg BeautyVk, og alt har vÊret super indtil videre, og det kan jo kun blive bedre hvis fÞrste konsultation og behandling var så god.

Jeg er ikke et sekund i tvivl over resultatet når jeg ser mig selv i spejlet nu.

Jeg anbefaler BeautyVk med glÊde til alle dem som Þnsker sig, en hver form for kosmetisk behandling.

2024幎12月9日
自発的なレビュヌ

Super god behandler der lytter til sine

Super god behandler der lytter til sine kunder. Har fået lavet bryn hos Vesna, som allerede var blevet lavet af en anden behandler, som jeg ikke var sÊrlig glad for - Vesna formåede at gÞre min bryn super flotte og er meget tilfreds med det nuvÊrende resultat af mine Þjenbryn!! Kan helt klart anbefales!

2024幎12月4日

Kunne jeg give Vesna 20 stjerner fik

Kunne jeg give Vesna 20 stjerner fik hun dette. Jeg har fra 1. mÞde i klinikken fÞlt mig velkommen og tryg. Vesna har lavet min bryn på den mest omsorgsfuld og professionelle måde. Alt udfÞrt til perfektion i et stille og roligt tempo. Jeg er så glad for resultatet og kan kun give Vesna min allerbedste anbefalinger.

2024幎9月22日

Microblanding

Jeg er simpelthen tilfreds med Vesnas arbejde. Hun laver meget naturlig Þjenbryn. Hun var meget sÞd og omsorgsfuld. Kan virkelig anbefale den klinik 🙂

2024幎8月18日

Microneedling

Jeg har haft pigment pletter og jeg har fået to behandlinger med microneedling, efter fÞrste behandling så jeg stor forskel min hud blev glat og fÞltes blÞdere. Det tog heller ikk lang tid, og efter anden behandling var alle pigmenterne på mit ansigt fjernetJeg vil stor anbefalde stedet

2024幎8月3日

Super sÞd

Super sÞd, professionel, omsorgsfuld og grundig! Tager sig tid til en så man fÞler man er i trygge hÊnder. Vesna gÞr alt for et perfekt reaultat og for at man er tilfreds.

2024幎6月10日

Microblading af Þjenbryn!

Microblading af Þjenbryn!
Wow!!! En fantastisk oplevelse at få lavet Þjenbryn af Vesna. Hun var meget imÞdekommende, venlig, smilende og professionel hele vejen igennem. Jeg var ret nervÞs for behandlingen og havde brugt enormt lang tid på at beslutte mig. Vesna kom med råd og vejledning samt en masse omsorg under hele processen. Super glad for resultatet so taler for sig selv. Det var min fÞrste behandling idag og jeg skal til opfÞlgning om Ca 4 uger. GlÊder mig allerede.

1000 TAK 😊

2024幎4月28日

Proffesionel behandling i rolige

Proffesionel behandling i rolige omgivelser .
Resultat virkelig smukt , trods jeg har fået microblading et andet sted , som jeg ikke var tilfreds med .
Vesna fik rettet op på det , og resultat er virkelig smukt .
Samtidig er hun rigtig sÞd og giver sig god tid til behandlingen .
Jeg kommer helt sikkert igen .

2024幎4月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ