Copenhagen Beauty Center レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. 美容・健康

さまざまな外部ソースから提供された情報

Frisør og skønhedssalon hvor kunden er 100% i fokus. Her får du lige det der ekstra.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

レビューの確認を行います

Jeg er super tilfreds

Jeg var i dag hos Lucca og er simpelthen så tilfreds. Hun er både sød og dygtig og lyttede til mine ønsker. Håret sidder så godt at jeg er helt nervøs for om jeg selv kan sætte det bare halvt så godt.
Lucca klipper også begge mine drenge (15 og 16 år) og de vil ikke klippes af andre, da hun gør det så godt.

2026年7月30日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Christina Mange tak for din anmeldelse. Det gør både hele salonen og ikke mindst Lucca meget glad og taknemmelig, for at du ofre tid på en tilbagemelding. Mange hilsner Lone / CBC

5つ星のうち1の評価

ALDRIG GÅ TIL COPENHAGEN BEAUTY CENTER…

ALDRIG GÅ TIL COPENHAGEN BEAUTY CENTER HERLEV.

Jeg er ærligt talt chokeret over min oplevelse hos Copenhagen Beauty Center i Herlev.

Jeg købte nye extensions for under en måned siden, og tog ind for at få klippet mit pandehår og få taget ganske lidt af de yderste spidser. Jeg gjorde det meget klart, at jeg ikke ønskede at miste længden.

Alligevel endte den ene bane med at blive klippet markant kortere end resten, hvilket tydeligt kan ses. Mine næsten nye extensions er nu ødelagt, og resultatet er alt andet end det, jeg bad om.

Jeg tog efterfølgende ned i salonen for at finde en løsning. Jeg krævede hverken alle mine penge tilbage eller et helt nyt sæt extensions. Jeg foreslog blot, at de erstattede den ene bane, som var blevet ødelagt. Det mente jeg var en meget fair løsning.

Den blev blankt afvist. Jeg fik blot at vide, at de syntes, det var klippet flot, og at det var, som det skulle være. Der blev ikke taget ansvar, og der var ingen interesse i at finde en løsning.

Det er ikke kun resultatet, der skuffer mig – det er især den manglende kundeservice. Når en kunde kommer med en rimelig klage og et fair løsningsforslag, forventer man, at salonen tager ansvar i stedet for bare at afvise problemet.

Jeg kommer ikke tilbage, og jeg kan desværre ikke anbefale Copenhagen Beauty Center i Herlev. ...

2026年6月4日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Hej Melissa Tak for din anmeldelse, vi er kede af at høre at du efterfølgende ikke har været tilfreds med resultatet af din klipning. Da du henvendte dig i salonen, gennemgik en anden frisør behandlingen, og vurderede at klipningen var udført korrekt, og at der ikke var tale om fejl fra vores side. På den baggrund kunne vi desværre ikke imødekomme, dit ønske om at erstatte en bane extensions. Vi vil samtidig gerne præcisere, at dine extensions ikke er købt og påsat hos os. Vi har alene udført den ønskede klipning af dem. Vi har forståelse for at man kan være skuffet når resultatet ikke lever op til ens forventninger. Vi er nødt til at handle ud fra vores faglige vurdering, at behandlingen er udført korrekt. Mvh Lone / CBC

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service mindre kan ikke gøre…

Fantastisk service mindre kan ikke gøre det. Meget imødekommende og kompetent personale Jeg fik lavet striber hvor jeg ikke var helt tilfreds med farvespillet, og uden at spørge eller andet, så fixede de det med nye striber,og uden ekstra betaling, det havde jeg på ingen måde forventet.

2026年1月29日

Kære Pia

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Håber vi ser dig igen en anden gang. Mvh Lone

Behagelig pause

De klipper mig som jeg gerne vil have det, hver gang. De er søde, og får mig til at slappe af. Det er en dejlig pause at bliver klippet her.

Og de serverer altid kakao, småkager og slikkepind.

Conrad 9 år

2025年6月24日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kæreste Conrad Du skal have mange tak for din fine besked, den er vi super glade for. Det er også en stor fornøjelse, hver gang du kommer i salonen, vi glæde os til næste gang du dukker op, så lover vi at stå klar med lækkerier. De kærligste hilsner fra alle pigerne i CBC.

5つ星のうち5の評価

Dygtige frisører og altid god stemning

Kan varmt anbefale Copenhagen Beauty Center. Dygtige frisører både til børn og voksne - min datter elsker at komme hos jer. Altid smilende og venlige og man kan altid mærke den gode stemning i salonen.

2025年2月10日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Jeannie - Mange tak for dine fine ord, vi er rigtig glade for at du har givet dig tid til at anmelde os. 1000 TAK!!! / Kh Lone

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale denne frisør 💞 de…

Kan varmt anbefale denne frisør 💞 de bedste,sødeste og dygtigste frisøre Kan man finde her.
Man føler sig straks "hjemme" og man føler sig hørt og at der er massere af tid.
Jeg vælger altid Hanne❤️

2024年10月31日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Julie - Mange mange tak fordi du har givet dig tid til at lave en anmeldelse, det er vi super glade for.

Forkælelse i alle aldre

Altid dejligt at komme i salonen. Jeg har fuld tiltro til alle de dygtige frisører. I dag havde jeg mine piger på 8 og 10 år med og de blev plejet og passet efter alle kunstens regler. En fantastisk afslutning på sommeren og jeg kom hjem med 2 smukke og meget glade piger - tak for en dejlig dag!

2024年8月16日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Ih hvor bliver jeg glad, når jeg læser din anmeldelse :-) Dejligt at du har givet dig tid til det. Jeg lader din ros gå videre til alle frisørerne.

5つ星のうち5の評価

Jeg har været trofast kunde i salonen i…

Jeg har været trofast kunde i salonen i en del år og det bliver jeg ved med. ALLE er bare så super skønne og søde og dygtige frisører og jeg nyder at komme der.

Håber aldrig de flytter salonen et andet sted hen, men skulle det være tilfældet så flytter jeg med. Deres priser er fornuftige og stedet emmer af luksus og orden og de tager sig altid god tid til en og man bliver forkælet med god te og kaffe. Hurra for Louise, Lone, Camilla, Kiki og alle dem der er ansat der - I gør det SÅ godt.

2024年6月4日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Ih altså 1000 tak, sikken en dejlig anmeldelse. Jeg vil sørge for at alle får set den.
Kære Sussi, vi er altid mega glade for dit besøg :-)

5つ星のうち5の評価

følte os i absolut trygge hænder.

Det er noget af det bedste massage jeg og min veninde nogensinde har fået. især Varmen var fantastisk! nu når det er så koldt udenfor!
massørerne er super dygtige, utrolige venlige og smilende. Man føler sig hjemme.

Vores negle blev så flotte.
Frugten var så lækker og frisk.

De aller bedste anbefalinger herfra og næste behandling er bestilt.
T

2024年1月12日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Mange mange tak for den fine anmeldelse.

God oplevelse

Fin modtagelse. Vores forventninger blev til fulde opfyldt.
Professionelt personale,- dygtige og venlige.
Helt igennem god oplevelse.
Vi havde taget et stort program og det fungerede særdeles tilfredsstillende .
Mvh
Nanna og Richard

2024年1月3日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Nanna og Richard - Vi takker mange gange for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at I tog jer tid til at skrive den, det varmede. Håber at se jer en anden gang. /Mvh Lone

Bedste frisør i Herlev

Er simpelthen så vild med at komme hos Copenhagen Beauty Center! Får klippet og farvet hår samt ordnet negle hos dem. Camilla tager sig mit hår og hun er altid klar med gode råd samt anbefaling af produkter. Hele salonen er bare så lækkert indrettet og man føler sig altid velkommen. Der hersker også altid en god stemning og man fornemmer tydeligt, at der er god kemi blandt personalet.

2023年9月18日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Anette mange mange tak for den fine anmeldelse, vi er SÅ glade for dit besøg hver eneste gang!!

Good service

Good service, nice staff and calm environment - can recommend. :)

2021年11月10日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Dear Kia, thank you so much for your comment, we really appriciate it. Hope to see you in the salon soon.

5つ星のうち4の評価

Har været i behandling i CBC

Har været i behandling i CBC, og deres corona tiltag er meget seriøse, tak for en tryg oplevelse! Negle behandling foregik med plexiskærm mellem os og Kristine iførte sig mundbind efter fælles aftale inden behandling. Der er et corona tillæg på vistnok 25 kr. og det er fair nok...værnemidler koster.

2020年8月4日

Copenhagen Beauty Center からの回答

Kære Lone, Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Mvh Lone/CBC

5つ星のうち5の評価

Super fedt klip af både hår og skæg

Copenhagen beauty giver en fantastisk service og de kan deres håndværk indenfor herreklip.
I dag havde jeg fornøjelsen af at blive klippet af Mike og det klarede han fantastisk.
Jeg ville bevare mit lange hår og Mike fik klippet det til så det ser total cool ud, plus at jeg fik skægget trimmet.
Nu er jeg klar igen til den næste fest.
Godt arbejde.

2020年6月18日

Kære Kenneth
Hvor er det dejligt med sådan en fin anmeldelse. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive den, vi sætter alle stor pris på det, og selvfølgelig i særdeleshed Mike. Jeg lader beskeden gå videre :-)
Glæder mig til vi ses en anden gang. Kh Lone

Sikke en service fra Mike

Efter anbefaling har jeg idag været hos CBC. Sikke en service fra Mike som både tog sig tid til at lære mig kort at kende, finde ud af mit behov, udføre klip og undervejs sikre sig at vi var på rette vej som førstegangs kunde.

meget tilfreds med service, omgivelser, den gratis parkering.

2020年1月8日

Trustpilot エクスペリエンス