Banner for Bebsy

6,682
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rondreis Sardinië met Bebsy. Wat een fijne vakantie hebben we gehad op onze rondreis in Sardinië. Dit dankzij de goede zorgen van Bebsy. Uiteenlopende hotels van het super moderne Una hotel naar he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

Bebsy について

当該企業による記述

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de leukste deals! Bebsy.nl is een online reisorganisatie voor spectaculaire deals op het gebied van:

- Rondreizen

(6,682)

過去12か月のレビュー数: 299

レビューを書く

Vakantie fly/drive

Vakantie ultieme rondreis Puglia geboekt voor 4 personen. Alles was top geregeld, eerste hotel was iets misgegaan met de reservering bij het hotel, telefonisch contact met Bebsy, binnen 5 minuten was het opgelost. Goede auto, prachtige hotels, mooie route. We kijken terug op een prachtige vakantie mede dankzij Bebsy.

2026年5月6日

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat uw rondreis door Puglia naar tevredenheid is verlopen en dat de reis, auto en hotels aan uw verwachtingen voldeden. Ook prettig dat het ontstane probleem met de hotelreservering snel en adequaat kon worden opgelost.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en danken u voor het vertrouwen in Bebsy.

Top service van Bebsy

Een paar weken geleden hebben wij, erg 'last-minute', een reis geboekt via Bebsy naar Puglia; wij zouden vertrekken binnen een week na boeking. Direct na de boeking heeft Bebsy contact met ons opgenomen om aan te geven dat twee van de drie hotels niet meer beschikbaar waren. Zij zijn vervolgens met prima alternatieven gekomen én hebben de routing van de rondreis zo aangepast dat wij ook gewoon gebruik konden blijven maken van de bijgeboekte excursies. Later bleek de vlucht vanaf Eindhoven ook volgeboekt te zijn, waarop direct een alternatief (Brussel) voor ons is geregeld. Zo konden wij, ondanks onze late boeking, toch genieten van onze vakantie in Puglia. Hadden we aangegeven niet vanaf Brussel te willen vertrekken, dan was de gehele reis kosteloos geannuleerd.

Afgelopen zondag zijn wij weer thuisgekomen na een prachtige en probleemloos verlopen week. De informatie over de huurauto, de hotels, de bagage, het inchecken, de excursies en het parkeren bij de luchthaven was volledig en correct. De communicatie is in zijn algemeenheid helder, compleet, accuraat en vooral ook erg snel.

Zelden en dienstverlener meegemaakt die zo dienstverlenend is ingesteld. Vijf sterren is eigenlijk nog te weinig. Chapeau!

2026年5月24日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve terugkoppeling.

Goed om te lezen dat wij u, ondanks de last-minute boeking, hebben kunnen ondersteunen met passende alternatieven voor de hotels, een aangepaste routing en een oplossing voor de vluchtwijziging. Ook prettig dat alle informatie rondom uw reis en de bijbehorende onderdelen volledig en duidelijk is bevallen.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in Bebsy heeft gesteld en stellen uw feedback zeer op prijs.

Een goeie ervaring

De keuze uit verschillende vliegtijden, het soepele verloop van de autohuur en de kwaliteit van de diverse hotels.

2026年4月30日

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de verschillende vliegtijdopties, het soepele verloop van de autohuur en de kwaliteit van de hotels tijdens uw reis.

Wij waarderen uw feedback en danken u voor het vertrouwen in Bebsy.

Fijne service en communicatie

Wat een fijne communicatie hadden wij met Bebsy. Na boeking van een reis met 3 hotels Amalfikust, heb ik het aantal hotelovernachtingen laten wijzigen. Dit was geen probleem, wat zijn ze vriendelijk aan de telefoon. Hierop heb ik een heel programma gemaakt maar 2 weken voor de start belde ik nogmaals naar Bebsy voor vragen. Nu bleek dat ik per ongeluk de oorspronkelijke indeling had aangehouden dus klopten de hotelovernachtingen niet meer. Maar gelukkig, met veel moeite, hebben ze het weer kunnen terugzetten zodat mijn programma weer klopte. En weer was de communicatie hiervan erg prettig. Hierdoor kwam er wel een meerprijs bij, maar namen zij voor hun rekening ondanks dat het mijn fout was. De volgende keer neem ik Bebsy standaard mee in mijn zoektocht naar toekomstige reizen! Dank Jeroen, voor alle moeite!

2026年5月13日

Beste Anita,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en communicatie met ons team. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat alles rondom een reis perfect aansluit op je planning, zeker bij een rondreis langs de Amalfikust met meerdere hotels. Daarom zijn we blij dat we samen alsnog alles goed hebben kunnen regelen.

Dank je wel voor je mooie woorden over het contact met onze collega Jeroen. We geven dit compliment zeker aan hem door, hij zal dit enorm waarderen. Ook fijn om te horen dat je onze flexibiliteit en betrokkenheid hebt ervaren, juist op het moment dat er nog wijzigingen nodig waren vlak voor vertrek.

We wensen je heel veel plezier met het nagenieten van je reis en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het vinden van een mooie vakantie!

Vriendelijk en snel geholpen

Er wordt meegedacht over mijn reis en kreeg snelle reacties op al mijn vragen.
Zeer vriendelijk geholpen.

2026年4月21日

Beste astrid,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk en snel bent geholpen en dat je onze betrokkenheid bij het meedenken over je reis hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, dus het is leuk om te lezen dat dit zo positief is ervaren.

We wensen je alvast veel plezier met de voorpret en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een mooie reis!

Geweldig reisburo

Geweldig reisburo, all inclusief vakantievoor 2 personen naar Rhodos geboekt, eind april/begin mei. Super geregeld, bij vragen meteen reageren telefonisch of per whatsapp. Heel tevreden. Ook transfer van vliegveld Rhodos naar hotel per mini busje prima geregeld.

2026年5月11日

Beste Maria,

Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de all inclusive vakantie naar Rhodos en dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen, van boeking tot transfer, dus het is erg leuk om te lezen dat dit ook zo is ervaren.

Ook bedankt voor je complimenten over onze bereikbaarheid via telefoon en WhatsApp. We vinden persoonlijk en snel contact erg belangrijk.

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het boeken van een mooie vakantie!

5つ星のうち5の評価

Al jaren een vertrouwd en betrouwbaar…

Al jaren een vertrouwd en betrouwbaar reisbureau. Al zeker 10 jaar klant. Hele fijne gebruikersvriendelijke website.

2026年4月17日

Beste Anna,

Wat ontzettend mooi om te lezen dat je al zo’n lange tijd klant bij ons bent. Al 10 jaar jouw vertrouwen mogen krijgen waarderen we enorm. Fijn ook dat je onze website als gebruiksvriendelijk ervaart, daar besteden we veel aandacht aan.

Bedankt voor je loyaliteit en mooie woorden. We hopen je nog vele jaren te mogen helpen bij het vinden van de leukste reizen!

5つ星のうち5の評価

Al verschillende keren geboekt bij…

Al verschillende keren geboekt bij bebsy en nog nooit iets meegemaakt wat niet goed was. Wij zijn uitermate tevreden over bebsy.

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je steeds opnieuw in ons stelt. Wat fijn om te horen dat alles tijdens jullie reizen altijd goed is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn over onze service.

We waarderen het enorm dat jullie al meerdere keren bij ons hebben geboekt en hopen jullie ook in de toekomst weer te mogen helpen bij het vinden van een heerlijke vakantie!

5つ星のうち5の評価

Prettige en snelle communicatie.

Snelle reactie op gestelde vragen, mooie reis voor en interessante prijs.

2026年5月6日

Beste roel,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je onze communicatie als prettig en snel hebt ervaren. We vinden het belangrijk om vragen vlot te beantwoorden en onze klanten te helpen bij het vinden van een mooie reis voor een goede prijs.

We wensen je alvast veel plezier met de voorpret en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgende vakantie!

Vriendelijk

Vriendelijk, correct en vlot werd mijn vraag opgepakt en uitgezocht waardoor we het snel konden oplossen.
Prima service

2026年5月1日

Beste Monique,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk, correct en vlot bent geholpen en dat we je vraag snel hebben kunnen oplossen. Service en duidelijke communicatie vinden we erg belangrijk, dus het is leuk om te lezen dat dit zo positief is ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Mijn trip is pas in juni.

Mijn trip is pas in juni.
Maar de uitleg was goed. Vriendelijke medewerkers. En vrienden van mij hebben eerder bij jullie geboekt en waren heel tevreden.
Na mijn trip zal ik een totale beoordeling geven.

Beste Joan,

Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat je onze uitleg duidelijk vond en dat je vriendelijk bent geholpen door onze medewerkers. Ook leuk dat je via vrienden bij ons terecht bent gekomen en dat zij zo tevreden waren over hun ervaring.

We hopen dat je in juni een geweldige reis zult hebben en kijken alvast uit naar je volledige beoordeling na afloop van je trip. Alvast heel veel voorpret gewenst!

5つ星のうち5の評価

Wat een verademing is Bebsy!

Wat een verademing is Bebsy!! Wij hebben er een rondreis geboekt naar Albanie en alles liep perfect! De communicatie via de telefoon en whatsapp, de snelle service , vriendelijk en kundig te woord gestaan (Daan👍), goeie tips ontvangen en een leuke rondreis op maat gekregen! Echt niets dan lof voor Bebsy! Ik zou zeggen…wacht niet langer en neem contact met ze op voor een mooie reis! Bedankt!!Gr Frank&Kea

2026年5月5日

Beste Frank & Kea,

Wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor! Wat geweldig om te horen dat jullie rondreis door Albanië zo goed is verlopen en dat alles perfect geregeld was. We vinden het belangrijk om persoonlijk mee te denken en een reis samen te stellen die echt bij onze klanten past, dus het is erg leuk om te lezen dat jullie dit zo hebben ervaren.

Ook bedankt voor de mooie woorden over het contact via telefoon en WhatsApp en natuurlijk voor het compliment aan Daan. We geven dit zeker aan hem door — hij zal hier erg blij mee zijn!

Dank jullie wel voor het vertrouwen en de enthousiaste aanbeveling. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgende mooie reis!

Rondreis Amalfi een bijzondere ervaring

We hebben het telefonische contact met de medewerker “ Daan” als zeer positief ervaren. Hij was duidelijk in zijn communicatie en heeft ons enthousiast gemaakt voor de rondreis Amalfi.
De reis zelf was fantastisch, mooie hotels op bijzondere plekken. Vooral de eerste twee hotels en de laatste waren geweldig. Mooie uitzichten, zeer gastvrij personeel en heerlijk ontbijt. Wel vroegen we ons af waarom jullie als 3e hotel het novotel in Salerno hebben gekozen. Qua stijl, ligging en sfeer past dit totaal niet bij deze reis. Hoe de reis qua afstanden is opgebouwd is goed. Je hoeft geen uren te rijden om bij je volgende bestemming aan te komen. Dit maakt dat je elke plaats waar je verbleef rustig kon bekijken.
Kortom. Leuke reis. Bijna allemaal mooie hotels en goed opgebouwd qua reisafstand.

2026年4月29日

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor het delen van jullie uitgebreide ervaring! Wat fijn om te horen dat het contact met onze collega Daan zo positief is verlopen en dat hij jullie enthousiast heeft kunnen maken voor de rondreis langs de Amalfikust. We geven jullie mooie compliment zeker aan hem door.

Geweldig om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de reis, de bijzondere locaties en de gastvrijheid van de hotels. Ook fijn dat de opbouw van de route en de reisafstanden goed zijn bevallen, zodat jullie in alle rust van iedere bestemming konden genieten.

Daarnaast waarderen we jullie eerlijke feedback over het hotel in Salerno. Jammer om te horen dat dit verblijf qua sfeer en uitstraling minder goed aansloot bij de rest van de reis. We nemen dit soort opmerkingen serieus en zullen dit intern meenemen bij de evaluatie van onze rondreizen en accommodaties.

Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen bij een bijzondere reiservaring!

5つ星のうち5の評価

Via what’s app snelle reactie en goed…

Via what’s app snelle reactie en goed geholpen

2026年5月4日

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u via WhatsApp snel bent geholpen en tevreden bent over de geboden ondersteuning.

Wij waarderen uw feedback en danken u voor het vertrouwen in Bebsy.

Fijne organisatie

Fijne organisatie die onze reis helemaal heeft uitgestippeld!

Beste Lynn,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de organisatie van de reis en dat alles helemaal naar wens voor jullie is uitgestippeld. We doen ons best om onze klanten zorgeloos te laten genieten van hun vakantie, dus het is erg leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen bij een mooie reis!

5つ星のうち5の評価

Prima reisbureau en snel contact

2026年4月22日

Beste Mandy,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons reisbureau en het snelle contact. We vinden het belangrijk om onze klanten vlot en goed te helpen, dus het is fijn dat dit zo positief is ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw helpen bij het boeken van een mooie reis!

5つ星のうち5の評価

Na persoonlijk overleg konden wij een…

Na persoonlijk overleg konden wij een reis boeken die we graag wilde.
Echt top, we gaan de volgende keer weer gewoon naar Bebsy.

Dank je wel ,
Met een groet Geert

Beste Geert,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we jullie na persoonlijk overleg hebben kunnen helpen bij het boeken van de reis die jullie graag wilden. We vinden het belangrijk om mee te denken en samen tot de juiste vakantie te komen, dus het is erg leuk om te lezen dat jullie dit zo positief hebben ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en natuurlijk heel graag tot de volgende keer bij Bebsy!

Snelle

Snelle, duidelijke en uitgebreide informatie.

Beste Dorien,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je onze informatie als snel, duidelijk en uitgebreid hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen.

5つ星のうち5の評価

Steeds met een glimlach en paraat

We hebben al heel veel geboekt bij Bebsy wij kunnen steeds terecht bij hen, en worden altijd ook meteen geholpen, die mensen zetten zich echt in voor hun klanten dat alles direct in orde komt en dit steeds met een glimlach. Van ons krijgen ze zelfs 10 sterren en we zullen nog vele city tripjes boeken 👌 vorige week hadden we nieuwe uren gekregen van Ryanair die nie goed waren, maaaar na berichtje tadaaa prima opgelost

2026年4月30日

Beste Ulle,

Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Het doet ons enorm goed om te lezen dat jullie al zo vaak bij ons hebben geboekt en telkens weer tevreden zijn over onze service. We doen altijd ons uiterste best om onze klanten snel en goed te helpen, dus het is fantastisch om te horen dat jullie dit zo ervaren.

Ook fijn dat we het probleem met de gewijzigde vluchttijden van Ryanair snel voor jullie hebben kunnen oplossen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles rondom een reis goed geregeld is, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie citytrips.

Dank jullie wel voor het vertrouwen, de mooie woorden én de “10 sterren”! We kijken ernaar uit om nog veel meer leuke reizen voor jullie te mogen verzorgen.

5つ星のうち5の評価

Ik had een vraag gesteld via Whatsapp…

Ik had een vraag gesteld via Whatsapp op zondag en kreeg keurig antwoord!
Dai vind ik heel klantvriendelijk en behulpzaam.

2026年5月3日

Beste Mark,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zelfs op zondag snel en netjes antwoord hebt gekregen via WhatsApp. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en onze klanten zo snel mogelijk te helpen, dus het is erg fijn dat je dit als klantvriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je in de toekomst graag opnieuw!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。