Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... もっと見る
Rondreis Sardinië met Bebsy. Wat een fijne vakantie hebben we gehad op onze rondreis in Sardinië. Dit dankzij de goede zorgen van Bebsy. Uiteenlopende hotels van het super moderne Una hotel naar he... もっと見る
We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... もっと見る
企業情報

ネガティブなレビューの 61%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
aanvraag van een afwijkende reis tov de website.
voor mijn aanvraag van een afwijkende vakantie tov van wat er op de website staat ben ik netjes via de app geholpen, Bebsy reageert snel en houd goed rekening met onze wensen.

Bebsy からの回答
Boeken van een stedentrip was heel…
Boeken van een stedentrip was heel gemakkelijk, na het afronden van de boeking had ik nog een vraag over het bijboeken van bagage en was binnen een half uur helemaal geholpen daarmee, prima klantenservice en prima ervaring dus!

Rondreis Madeira
Reis naar madeira geboekt, alles netjes geregeld, van accomodaties tot huurauto, via WhatsApp prima gecommuniceerd, alleen 2e verblijf scheen 4 sterren te zijn, dat was het in mijn ogen niet waard. Op zich prima verblijf maar gedateerd en niet echt brandschoon. Vandaar de 4 sterren.

Bebsy からの回答
Goede service! Alles tot in de puntjes verzorgd,als je wat wilt vragen kun je ze een appje sturen en ze reageren vrijwel direct,zelfs in het weekend.
We zijn heel tevreden,dankjullie!

Bebsy からの回答
Goed georganiseerde en doordachte reis
Goed georganiseerde en doordachte, 9 dgn fly drive rondreis (zw) IJsland geboekt in maart. Goede hotels op de juiste locaties met meerdere (extra) overnachtingen dus tijd en ruimte genoeg om te genieten van prachtig IJsland!

Slechte informatie vooraf
Slechte informatie vooraf. Eerste overnachting uren rijden vanaf vliegveld, kwamen midden in de nacht aan. Simpele accomodaties in troosteloze omgeving.

Bebsy からの回答
Voor ons de eerste keer dat we bij Bebsy een reisje hebben geboekt.
Het zal zeker niet de laatste keer zijn!
Op vragen via app direct antwoord.
Erg vriendelijk en behulpzaam.
Alle reisbescheiden op tijd binnen.
Kortom een echte aanrader om daar te boeken!

Bebsy からの回答
Voor het eerst samen vliegen
Voor het eerst samen vliegen. Een compleet pakket, vliegen, overnachten en auto op Madeira. Alles was prima geregeld. Vanwege het weer konden we niet landen op Madeira. Contact gezocht met reisorganisatie Bebsy. Al snel reactie dat zij contact zouden opnemen met het hotel en autoverhuur
Een dag later aangekomen. Alles was goed doorgegeven.
Hotels waren goed en mooi gelegen.
Goed bereikbaar. Eiland helemaal rond geweest,zoals omschreven.
1 klein negatief puntje is het parkeren bij hotel Camera de Losbos, hiervoor moet je voor een dagkaart nog 12,-- betalen.
Fijn dat reisorganisatie Bebsy deze reis voor ons geregeld heeft.
Wij hebben genoten!

Zeer pettige ervaring met Bebsy
Ik heb een erg prettige ervaring met Bebsy.nl. Ze staan echt altijd voor je klaar en reageren razendsnel op vragen of bijzondere wensen. Het contact voelt lekker direct en persoonlijk aan, wat ik enorm waardeer. Topservice! Ik kijk nu al enorm uit naar mijn single reis naar Zakynthos in mei. Zeker aan te bevelen!

Bebsy からの回答
Fijne organisatie met persoonlijk…
Fijne organisatie met persoonlijk advies. Leuke vakantie deals in het assortiment.

Top vakantie
Bebsy heeft alles in het werk gesteld om een vakantie bij te boeken bij een reeds gereserveerde vakantie van vrienden. Het was vlot en goed geregeld. Zelfs het bedrag dat te veel betaald was, 1 auto ipv 2 auto's werd meteen geretourneerd. Top reisbureau.

Bebsy からの回答
Heel adequate reactie en daadwerkelijke…
Heel adequate reactie en daadwerkelijke hulp bij t regelen

Bebsy からの回答
Al verschillende maal geboekt met Bebsy…
Al verschillende maal geboekt met Bebsy en altijd tevreden ermee..ook klantenservice is top via whatsapp of mail ! Aanrader qua service en ook met de prijzen zitten ze goed .
Groetjes Michel

Aangeboden
Medewerkster heeft aangeboden om iets voor mij te regelen zodat ik het zelf niet hoefde uit te zoeken! Perfect geregeld 👍

Bebsy からの回答
Fantastische vakantieDe communicatie was helder en kan op…
De communicatie was helder en kan op veel manieren bv Whatsapp, mail en telefonisch.
Daan heeft erg zijn best gedaan om aan onze wensen te voldoen dus wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Fijn reisbureau
Fijn reisbureau. Snelle manier van communiceren via WhatsApp zelfs in het weekend. Al 3e keer dat wij hier iets boeken.

Bebsy からの回答
Al mijn vragen goed en duidelijk…
Al mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Ook redelijk snel, gemakkelijk via Whatsapp.

Bebsy からの回答
Ben ontzettend goed geholpen alles was…
Ben ontzettend goed geholpen alles was duidelijk

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。