Jeg fik god og personlig vejledning
Jeg fik god og personlig vejledning, da jeg kÞbte min min sovesofa. Sovesofaens enkle design passer perfekt til mit hjem Stor anbefaling herfra.

Bech & Bradley ããã®åç
HÃ¥ndlavede sovesofaer i nordisk design. VÊlg din sovesofa med chaiselong og integreret opbevaring, hÃ¥ndlavet i EU med certificerede materialer. FÃ¥s som 2 og 3 personers sovesofa i over 300 stoffer. Produceret ansvarligt med FSC-certificeret trÊ og ÃKO-TEX certificerede tekstiler.
ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã

Bech & Bradley ããã®åç
Jeg kÞbte i fÞrste omgang en sovesofa i Ikea, i håb om at kunne gÞre et godt kÞb for billige penge, men endte alligevel med at skaffe mig af med den, fordi den alligevel ikke var så komfortabel efter 30-45 min. Men på personlig anbefaling endte jeg med at kÞbe Bech and Bradley's "Dandy's", som virkelig er en gave til hjemmet! Det eneste jeg er sur over er jeg var for nÊrrig i starten og ikke gad at investere i en god sofa. Men Dandy's kan jeg ikke klage over, den er virkelig fantastisk!

Bech & Bradley ããã®åç
Virkelig god Sofa. Begik fejlen i fÞrste omgang at spare, kÞbte en billigere Ikea sofa jeg slog mig på i et par år, indtil jeg tog mig sammen og kÞbte en ordentlig en. Efter anbefaling anskaffede jeg mig B&Bs Dandy. Det eneste jeg fortryder er jeg ik kÞbte noget fÞr, jeg glÊder mig til at lÊgge mig i den hver dag hehe.

Bech & Bradley ããã®åç
Vi har kÞbt en meget fin sofa, som er behagelig at sidde i og kan Êndres til sovesofa.
Vi er glade for vores kÞb og synes kvaliteten er god. Fin service ved levering.

Bech & Bradley ããã®åç
Virkelig god service! Mega fin sofa, og super god kvalitet. Levering var super hurtig, og de var nemme at komme i kontakt med. Jeg elsker at de har så mange forskellige valgmuligheder af stof og materiale. Kan varmt anbefales!!

Bech & Bradley ããã®åç
KÞbte en Dandy sofa, og blev personligt leveret og installeret og den er så super lÊkker - mange tak Mikkel og co. Dejlig oplevelse!

Bech & Bradley ããã®åç
Har nu haft Dandy sofaen med chaiselong i over et år, og kvaliteten er absolut i top.
Den passer perfekt ind i min stue, har opbevaring, og gÞr også at jeg har plads til at flere gÊster kan overnatte i min lejlighed( grundet at den kan foldes ud). Alle er vilde med den og bliver ofte spurgt hvor den er kÞbt.
KÊmpe anbefaling herfra!

Bech & Bradley ããã®åç
Jeg har kÞbt en DANDY sofa i farven Tulia-03 og er virkelig glad for min sofa! Opbevaringen er super god til vinterjakker nu og jeg har haft overnattende gÊster som har sovet på den udfoldelde sofa. Jeg fik et normalt lagen til at passe og der var ingen klager fra gÊsten!
Derudover passer den godt ind i min lille stue.