レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Produktet er fremragende, ingen tvivl om det. Maden smager fantastisk og den er nem at rengÞre. TrÊkker kun en stjerne fordi hÃ¥ndtaget blev lidt varmt fÞrste gang jeg brugte den uden grillhandske. Min... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Var orolig att den skulle vara ranglig. Det Àr den inte. LÀtt men solid, och designen Àr smart. VÀven Àr tÀt nog att hÃ¥lla smÃ¥ bitar pÃ¥ plats men öppen nog att man fÃ¥r ordentlig vÀrme och rök. Kastade... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Rigtig fin

Produktet er fremragende, ingen tvivl om det. Maden smager fantastisk og den er nem at rengÞre. TrÊkker kun en stjerne fordi håndtaget blev lidt varmt fÞrste gang jeg brugte den uden grillhandske. Min egen fejl måske, men vÊrd at nÊvne.

2026幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Ersatte tre tillbehör med ett

Jag hade en grillmatta, en uppsÀttning platta spett och ett foliesystem. Inget av det fungerade ordentligt. Mattan blockerade all vÀrme. Spetten var pilliga och hÀlften av maten ramlade av Àndå. Folien var slöseri. Den hÀr enda korgen ersatte alla tre och gör ett bÀttre jobb Àn något av dem. Mindre grejer, bÀttre resultat.

2026幎3月17日
5぀星のうち5の評䟡

Var orolig att den skulle vara ranglig

Var orolig att den skulle vara ranglig. Det Àr den inte. LÀtt men solid, och designen Àr smart. VÀven Àr tÀt nog att hålla små bitar på plats men öppen nog att man får ordentlig vÀrme och rök. Kastade in tomater och hackad zucchini förra helgen och allt blev perfekt.

2026幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

KjÞpte denne hovedsakelig for reker

KjÞpte denne hovedsakelig for reker fordi jeg var lei av Ã¥ se dem forsvinne ned mellom risten hver eneste gang. Fungerer akkurat som beskrevet. Men det som overraska meg var smaken — marinaden drypper ned, rÞyken stiger opp, og du fÃ¥r en smak du rett og slett ikke fÃ¥r med folie eller panne.

2026幎3月4日
5぀星のうち5の評䟡

I used my cast iron skillet on the

I used my cast iron skillet on the grill for years thinking I was being smart. Food came out fine but it tasted the same as cooking inside on the stove. Kind of pointless firing up the whole grill for that. But very satisifed with this basket, It lets the juices drip down onto the coals and the smoke rises back into the food and that's where the actual barbecue flavor comes from. Completely different result. The cast iron stays in the kitchen now.

2026幎3月4日
5぀星のうち5の評䟡

Jag testade grillmattor tidigare och det...

Jag testade grillmattor tidigare och det var helt meningslöst — maten smakade som om jag lagat den pÃ¥ en stekpanna ute i trÀdgÃ¥rden. Ingen rök, inga grillrÀnder. Deras grillkorg Àr raka motsatsen. Direkt över flamman, röken trÀnger igenom och smaken Àr helt annorlunda. Äntligen smakar grönsakerna som att de faktiskt Àr grillade.

2026幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

KÞbte den til min svigerfars 60-års fÞdselsdag...

KÞbte den til min svigerfars 60-års fÞdselsdag fordi han er umulig at kÞbe gaver til. Han griller nÊsten hver weekend fra april til september. Dagen efter sendte han et billede af perfekt grillede grÞntsager og skrev bare "hvor har den her vÊret hele mit liv." Nu skal jeg bestille en til mig selv.

2026幎3月12日
5぀星のうち5の評䟡

Jag brukade linda in allt i

Jag brukade linda in allt i aluminiumfolie pÃ¥ grillen. Paprika, zucchini, rÀkor — allt Ã¥ngkoktes i folien som nÃ¥got sorgligt litet paket. Inga grillrÀnder, ingen röksmak, bara blöta grönsaker. En kompis hade med sin Bryn grillkorg till en grillkvÀll förra sommaren och skillnaden var enorm. Hans grönsaker hade faktisk fÀrg och smak. BestÀllde min nÀsta morgon. Den öppna designen slÀpper igenom röken ordentligt och man smakar verkligen grillen. Extremt nöjd!

2026幎3月25日

Skal vÊre Êrlig

Skal vÊre Êrlig, jeg trodde dette var enda et unÞdvendig grillprodukt. Har grilla i over 20 år og bare akseptert at mat forsvinner ned mellom risten. FÞrste gang jeg brukte BRYN-kurven skjÞnte jeg hvor feil jeg tok. Reker, grÞnnsaker, sopp - alt jevnt grilla, ingenting mista. Kona sa grÞnnsakene smakte bedre enn noe jeg har laga på to tiår.

2026幎3月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス