An excellent customer service department.I had a query about the material of a scarf that I had bought years ago and was now selling.Even though there was no gain for them they went above and beyond... ãã£ãšèŠã
UtmÀrkt kundservice! Eftersökte en speciell vÀska till min frus födelsedag som var slut i alla butiker och tyvÀrr var den slut Àven hos Beck Söndergaard men jag tog kontakt med deras kundservice och f... ãã£ãšèŠã
Sehr zufriedenstellend ist die Verarbeitung und Struktur meiner bestellten Tasche, der schwarze Shopper ROLLO LOTTIE im stil der gewebten Struktur von Bottega V. Der Bestell und Versandvorgang verlief... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en matchende underdel og overdel (bikini) hvor overdelens stropper gÃ¥r op ved fÞrste brug. De havde ikke flere tilbage da jeg skrev en reklamation. De ville kun tilbyde refundering (rabatko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Becksöndergaard is a Danish tongue-in-cheek accessories brand. With an emphasis on great detailing, we design fun, feminine and unexpected items to create an empowered and independent style.
Emdrupvej 26D , 2100, Copenhagen, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
The lovely people at Becks OndergaardâŠ
The lovely people at Becks Ondergaard sent my lovely tweed bag all the way to England. Excellent service and very speedy.

BECKSÃNDERGAARD ããã®åç
Dårlig kvalitet og dårlig service!
Har kÞbt 3 par sokker til 59,- kr. pr. par - alle par gik i stykker efter fÞrste gangs brug! Det ene par var dog ikke til mig selv, men sendt ud af landet. Jeg havde ikke gemt bonnen - regnede med at strÞmper til den pris ville holde lidt lÊngere. Jeg skrev til firmaet, og sendte strÞmperne med så de kunne se at de var gået i stykker ved samlingen - fik det hele retur med to linier hvor der stod at det kunne de ikke gÞre noget ved, jeg kunne finde mit kontoudtog frem og reklamere i butikken, det er lidt svÊrt at finde netop de belÞb da jeg handler meget i Magasin og der ofte er flere ting som er kÞbt sammen - så alt i alt, dårlig service og rigtig dårlig strÞmpe kvalitet og så til den pris!

BECKSÃNDERGAARD ããã®åç
Fremragende service!
Fremragende service!
Jeg stod i den situation, hvor jeg eftersÞgte et meget specifikt tÞrklÊde og kontaktede kundeservice. Der var hurtig svartid og flere pÃ¥ min âsagâ for at finde det famÞse tÞrklÊde. Dog mÃ¥tte vi give tabt, da det ikke var i produktion lÊngere. MEN jeg vil gerne takke for fantastisk kundeservice, bÃ¥de i forhold til svartid og det store arbejde, som i satte igang for at finde det. Jeg blev forelagt en kommende model, som lige er kommet pÃ¥ nettet, som ligner forholdsvis meget, sÃ¥ den er kÞbt nu!
En speciel tak til Eva Trosborg Andersen for fremragende service og opfÞlgning pÃ¥ mit problem, fordi der tikker selvfÞlgelig en mail ind, da det nye tÞrklÊde lige har ramt jeres hjemmeside. Du er en stjerne, Evað
Hurtig levering.
Venlig og kompetent betjening per telefon. Bestiller efterfÞlgende på nettet fredag kl. ca. 10:00 og modtager varen nÊste dags formiddag. Virksomheden er e-mÊrket. Hjemmesiden nem at gå til!
SÃ¥ kan det da vist nok ikke blive meget bedre!
Rod i systemerne
Bestilte taske 10/12. Fik med det samme en ordrebekrÊftelse. 20/12 havde jeg ikke hÞrt fra dem og ringede til kundeservice på det nummer der var opgivet på ordren. Efter lidt ventetid kom jeg igennem, men fik at vide at jeg skulle tale med deres webshopafdeling - som var optaget. De ringede tilbage ca. 20 min efter.
Hun fandt ordren, men jeg fik forklaringen, at der var rod i deres systemer, og der nu var ikke flere tasker tilbage. TrÊls besked at få kort tid fÞr jul. Det er ikke godt nok, at man selv skal ringe for at finde ud af de ikke kan behandle ordren - og tasken i mellemtiden er udsolgt. De burde straks have sendt mail.
Ãrgerligt
Havde kÞbt en hårbånd, og da jeg modtog det lignede billedet overhovedet ikke det på nettet:( kundeservice var dog hjÊlpsomme, og sendte en returlabel. Men man får ingen bekrÊftelses mail, når man har kÞbt noget derfra.... Og nu er der gået en uge siden jeg sendte retur og har hverken fået nogen bekrÊftelse på at de har modtaget eller fået mine penge retur....Þv bÞv