Heel blij met dit bed! Het ligt heerlijk comfortabel en voelt stevig en kwalitatief aan. Daarnaast was de service echt top: vriendelijk, duidelijk in communicatie en alles netjes en op tijd geleverd.... もっと見る
企業が回答しました
De website is mooi, klantenservice is vriendelijk. Als er zulke grote uitgaves worden gedaan, is het wel fijn, als je wat meer mailverkeer zou hebben. Vind een bevestiging alleen, niet goed genoeg... もっと見る
企業が回答しました
Vanwege de betrouwbare service. Snel contact voor het maken van een afspraak voor het leveren van mijn bestelling. Bij levering klantvriendelijke benadering door te vragen waar ik het bed precies wild... もっと見る
企業が回答しました
Snelle bevestiging en tevens levering, top kwaliteit voor een betaalbare prijs. In het begin had ik mijn twijfels over het bestellen van een bed online, maar het bed en tevens de service is top. 100%... もっと見る
ネガティブなレビューの 58%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nette bezorging en montage. Op etage de kwaliteit is prima .
Ik zou in de toekomst weer bestellen .in totaal 4 bedden besteld heel erg tevreden .
Duidelijk, snel en een goeie kwaliteit.
Bed slaapt prima ! Heb de luxe koud schuim topper erbij genomen
Levering op de gewenste datum en keurig op tijd zoals de afspraak
Excellent service and very quick in both the delivery process and the assembly of the bed.

Beddenscout24 からの回答
helaas kon het hoofdbord niet via de trap omhoog dus dat moeten we zelf doen via de buiten kant raam.
en de poten en verdere onderdelen zaten er niet bij waardoor de beste jongens het bed niet in elkaar konden zetten.
Snelle levering, goede service en een goed bed. Niks op aan te merken, bedankt!
Ontzettend mooi bed mogen ontvangen voor een redelijk goede prijs.
Ik wou graag het bed contant betalen want ik had problemen met me bank storting en dat mocht dan ook! Echt een super winkel raad het iedereen aan om hun bed daar te bestellen. Top service 10/10
Vriendelijke leverancier..hulpvaardig met tips om te kunnen monteren zonder fouten te maken
Heerlijk geslapen
In de advertentie staat dat je er een topper van 6cm bij krijgt. Helaas is deze maar 4cm. Wat ook duidelijk staat op de verpakking van de topper.Na een paar keer bellen en mailen hierover. Kreeg ik een mail waarin in staat dat ik de topper moet opmeten als het op de matras ligt. Dannog komt de topper met moeite op 5cm. Jammer beddenscout.
Levering en montage was perfect.
Die bedrijf vind ik het prima omdat op tijd leveren en goed product en goed gesproken via telefoon. Groetjes Robel
I received a call 2 days before the delivery to agree on the date. Guys called on the delivery day in advance around 15-20 min to let me know that they are on the way. Came exactly at the time they promised. The delivery itself went smoothly, guys were very nice and polite. I would definitely recommend beddenscout24 to my friends.

Beddenscout24 からの回答
In november 2023 heb ik een bed besteld om op 17 mei 2024 te laten bezorgen. Ik kreeg geen bericht van een bezorgingsmoment, dus ben ik hier zelf achteraan gegaan. Ik zou dezelfde dag gebeld worden, echter is dit niet gebeurd en heb ik de volgende dag zelf weer contact moeten opzoeken. Ik kreeg 3 dagen voor de leveringsdatum bericht dat de levering niet kon doorgaan en dat dit pas de week erop kon gebeuren. Via Whatsapp heb ik met de planningsafdeling gesproken en aangegeven graag een tegemoetkoming te willen, gezien de gebrekkige communicatie en het te laat leveren van het bed. Hier werd niet op gereageerd.
0 sterren voor de service, 4 sterren voor het bed.
Ik kregen netje van te voren een velletje dat ze kwamen
Netjes en vlot neer gezet vriendelijk te woord gestaan.
Zowel de contact persoon als de leveranciers zijn super vriendelijk & het bed ziet er super uit. Heel tevreden
Snelle levering! Bed was binnen 20 minuten in elkaar gezet. Ziet er ook super netjes uit zoals op de foto. Nog niet op geslapen maar ligt prettig!
Ter info: Afval blijft wel achter in de woning (veel karton en plastic)
Dit bedrijf maakt alle beloftes waar! Super fijne klantenservice en een onwijs snelle levering. Montage ook prima en goed geïnformeerd. Waar een ander bedrijf mij 3 maanden lang en hoogzwanger heeft laten zitten heeft Beddenscout24 alles dubbel en dwars goed gemaakt. En een prachtig bed, dat ook.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。