レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har skrevet en mail til jer, som jeg fÃ¥r hurtigt svar pÃ¥ i forbindelse med Êndringer i min ordre. Jeg skulle derefter oplyse mit ordrenr, hvilket jeg gÞr og sÃ¥ fÃ¥r jeg intet svar. Jeg har send... もっず芋る

Virkelig lÊkkert tÊppe! Jeg er rigtig glad for at have kÞbt tÊppet hjem. Egentlig er det kÞbt til vores kommende 3. barn, men de to store OG hunden har allerede indtaget det, sÃ¥ mÃ¥ske jeg skal hav... もっず芋る

䌁業が回答したした

TÊppet blev leveret hurtigt, og begge vores bÞrn elsker det blÞde sansetÊppe. Det er det perfekte sansetÊppe til at fÃ¥ stimuleret alle de primÊre sanser. Vi bÃ¥de tumler pÃ¥ det, leger med Lego og sidde... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

🌟 Om BeddyBumb – Skabt til komfort i hverdagen BeddyBumb er en dansk virksomhed med et klart mÃ¥l: at tilbyde produkter, der gÞr hverdagen mere komfortabel, hyggelig og funktionel for dig og din familie. Vi brÊnder for kvalitet, god kundeservice og trygge kÞbserfaringer – og det afspejler sig i vores mange tilfredse kunder og positive anmeldelser. Hos BeddyBumb finder du nÞje udvalgte produkter som fx vores populÊre Bella TÊppe – et luksuriÞst, 3 cm tykt og ultrablÞdt tÊppe med memory foam, der skaber maksimal komfort og hygge i hjemmet. Vores produkter er designet med bÃ¥de funktionalitet og Êstetik for Þje, og mange af materialerne er certificeret efter hÞje standarder som OEKO-TEX Standard 100, sÃ¥ du kan fÞle dig tryg ved dit kÞb. Vi er stolte af at tilbyde: 📊 Hurtig levering i Danmark 📞 Dansk kundeservice alle hverdage 🔁 30 dages tilfredshedsgaranti

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

429件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 57に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg havde lavet en 5 stjernet

Jeg havde lavet en 5 stjernet anmeldelse, da jeg oplevede god kontakt med kundeservice, lige indtil i modtog tÊpperne tilbage! Jeg gik flere uger uden at få besked om i havde modtaget dem! Hver gang jeg skrev svarede i hurtigt, men svarede aldrig på spÞrgsmålene men svarede med nye spÞrgsmål! FÞrst da jeg lavede en indsigelse hos banken kom pengene hurtigt, om det er tilfÊldigt eller ej ved jeg ikke men det undre mig! Har samtdig fået en retur opgÞrelse hvor det ikke fremgår hvorfor i har beholdt 100kr! Jeg anbefaler ikke at handle med dette firma.

2026幎3月14日
自発的なレビュヌ

Umuligt at returnere på trods af levering med fejl!

Jeg har bestilt et Bella tÊppe. Det blev leveret med kÊmpe folder der ikke udligner sig og en kÊmpe brun plet. I forsÞg på at få kontakt med dem for at returnere og få penge retur er det umuligt at få fat i dem.
Det er sÃ¥ slÞj en oplevelse at jeg ikke kan forestille mig andet end at alle de positive anmeldelser der er her er noget de selv har lavet. KØB IKKE NOGET AF DET HER UDUELIGE FIRMA!

2026幎4月10日

Utroligt dårlig

Jeg havde ventet pÃ¥ min ordre i sÃ¥ lang tid, pludseligt har de bare annulleret den uden at give nogle former for besked eller begrundelse pÃ¥ det
. Jeg fÃ¥r intet svar fra kundeservice nÃ¥r jeg prÞver at kontakte.
Spild af tid at vente så lang tid på ingen ting og utroligt dårlig kundeservice.

Jeg hÞre også flere med samme oplevelse og man kan absolut ingen kontakt få til kundeservice, de lader blot vÊr med at svare.
Jeg anbefaler bestemt ikke dette firma!!

2026幎4月6日
自発的なレビュヌ

Jeg har skrevet en mail til jer

Jeg har skrevet en mail til jer, som jeg får hurtigt svar på i forbindelse med Êndringer i min ordre.
Jeg skulle derefter oplyse mit ordrenr, hvilket jeg gÞr og så får jeg intet svar.
Jeg har sendt tre mails efterfÞlgende og skrevet via kontaktformularen på hjemmesiden, men har stadig intet svar fået.

SÃ¥ nu prÞver jeg her og hÃ¥ber jeg kan fÃ¥ skabt noget kontakt til jer! 😅

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Manglende refundering og besvarer ikke på mails

Det gÞr mig faktisk rigtig Êrgerlig at jeg skal efterlade en 2-stjernet anmeldelse i stedet for 5 stjerner.
Men efter jeg har skrevet 2 mails til jer den 23. Marts og 02 april, angående manglende refundering på et af jeres tÊpper og ingen reagerer på mine mails, ser jeg mig desvÊrre nÞdsaget til dette. De to mails er stadig ikke blevet besvaret og jeg begynder snart at få min tvivl, om I overhovedet kommer til at svare mig og om jeg har mistet 1.439kr på jer..
Jeg har over to gange kÞbt jeres tÊpper dengang det hed BabyBump og jeg har vÊret så glade for dem!
Derfor også rigtig Êrgerlig at denne gang ikke blev samme oplevelse. Mit ordrer nummer er 4171 hvis det er i vil finde mig.

Mvh Victoria

2026幎4月8日

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice. Skriver samme dag som jeg laver ordren at jeg gerne vil annullere. Det skriver de ikke kan lade sig gÞre, da den er sendt. Jeg stiller spÞrgsmålstegn ved dette, da jeg hverken har fået mail på det, der er ikke trukket penge og der er intet at se i app hvor man kan spore pakken. Det var en torsdag. FÞrst mandagen efter får jeg besked om at nu er den sendt og pengene blev trukket. Jeg har flere gange skrevet til dem både fÞr og efter pakken er modtaget, da jeg fortsat ikke Þnsker den. De svarer mig ikke. Jeg bestilte d. 19/03

2026幎4月7日

GulvtÊppe

Jeg kÞbte det lÊkreste kravle, tumle hyggegulvtÊppe. Vi alle herhjemme er kÊmpe fan og mega afhÊngige allerede. Den helt lille kan have mavetid og ligge mega blÞdt. Den mellemste pÃ¥ 3 kan lege i mange timer med og de store kan lÊse. Ligge og se fjernsyn eller bare chille. Og sÃ¥ det sÃ¥ nemt at gÞre rent. 😍💪
Må eje nogle flere 😄😍

2026幎3月5日
自発的なレビュヌ

Perfect carpet and easy to clean

The carpet is just perfect, we use it to practice tummy time and play with our 4 months old baby. It’s comfortable also for us to sit/lay on. Our baby threw up on it and I spilled coffee but it was so easy to clean, no stains at all. I think it’s very good for older children to play on too, so it can stay in our daughter’s room for many years

2026幎3月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。