Matten er sÃ¥ deilig og myk for bÃ¥de liten og stor. Kan ligge og leke sammen, uten at det er ubehagelig pÃ¥ gulvet for til og med gamle besteforeldre. Luner godt. Bonus med to sider, sÃ¥ en etter hvert k... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og virkelig god mÃ¥tte. BlÞd og stÞdabsorberende, men samtidig ikke for blÞd. Den ligger op til bevÊgelse og min pige pÃ¥ 3 mÃ¥neder udviklede sig utroligt meget, bare ved at fÃ¥ tid pÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
Flot og lÊkker mÃ¥tte, i den lÊkreste kvalitet. Den ligger fast pÃ¥ gulvet, selv nÃ¥r mine bÞrn kommer lÞbende hen pÃ¥ den. Alle mÊrker fra den sammenrullede transport er fint forsvundet som lovet. Jeg... ãã£ãšèŠã
LegemÃ¥tten i mellem stÞrrelsen var udsolgt. Jeg fik besked da den igen var pÃ¥ lager. Fra jeg bestilte produktet til jeg modtog det gik der kun 1 1/2 dag. Virkelig hurtig ekspedition og flot produkt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Smukt designede, blÞde og stÞttende legemåtter. Flere unikke og moderne designs, der passer ind i ethvert hjem og skaber et stilfuldt look midt i dit leg og opholdsrum. En legemåtte i ét stykke, der giver et sikkert og behagelig underlag for dig og din lille en til at lege mere sammen.
Askvang 5, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@hyggi.dk
- hyggi.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
LegemÃ¥tten i mellem stÞrrelsen varâŠ
Legemåtten i mellem stÞrrelsen var udsolgt. Jeg fik besked da den igen var på lager. Fra jeg bestilte produktet til jeg modtog det gik der kun 1 1/2 dag. Virkelig hurtig ekspedition og flot produkt. Meget tilfreds med produkt og hurtig levering.
Tak ððŒ
Gode legemÃ¥tter og god service :-) harâŠ
Gode legemåtter og god service :-) har kÞbt til min dagpleje også nu.
Hurtig levering og virkelig god måtte
Hurtig levering og virkelig god måtte. BlÞd og stÞdabsorberende, men samtidig ikke for blÞd. Den ligger op til bevÊgelse og min pige på 3 måneder udviklede sig utroligt meget, bare ved at få tid på måtten.
Måtten er ret dyr, men jeg synes den er det vÊrd i forhold til hvad man får ud af den.
LegetÊppet er helt perfekt for os
LegetÊppet er helt perfekt for os. Fungerer som det skal. Vores sÞn blev gladere for at ligge på maven efter vores kÞb. OvenikÞbet også rart for forÊldre at sidde på. Nemt at holde rent. PÊnt mÞnster på den ene side af tÊppet, som vi kan holde ud at se på i stuen, og på den anden side en bilbane som vil fungerer perfekt på bÞrnevÊrelset senere hen.
Flot og lÊkker måtte
Flot og lÊkker måtte, i den lÊkreste kvalitet. Den ligger fast på gulvet, selv når mine bÞrn kommer lÞbende hen på den.
Alle mÊrker fra den sammenrullede transport er fint forsvundet som lovet.
Jeg er meget tilfreds med produktet:-)
Kjempe fin god matte av bra kvalitet
100% å anbefale, absolutt verdt pengene!
Matten er så deilig og myk for både liten og stor. Kan ligge og leke sammen, uten at det er ubehagelig på gulvet for til og med gamle besteforeldre. Luner godt. Bonus med to sider, så en etter hvert kan ha et mer nÞytralt mÞnster når barnet er stort og matten får andre bruksområder.
Veldig komfortabel og fin matte
Virkelig lÊkker legemåtte
Virkelig lÊkker legemåtte! Både for bÞrn og voksne.
Den er nu fast inventar i legevÊrelset i dagplejen og både bÞrn og voksne elsker den!
Super godt legetÊppe
LegetÊppet er super dejligt at sidde og ligge pÃ¥ nÃ¥r man har et eller flere bÞrn som bruger meget tid pÃ¥ gulvet ðð» jeg oplever ogsÃ¥ at min datter (3 mdr) nemmere ved at bevÊge sig rundt pÃ¥ tÊppet ift andre underlag sÃ¥ det understÞtter hendes udvikling ðŒ
Veldig fornÞyd med matten
Veldig fornÞyd med matten. Leker med begge barna mine på den, god og myk! Også er den veldig fin å se på, så passer inn i stuen, blir som en gulvteppe
Kemisk lugt
Jeg fik en Hyggi legemÃ¥tte til jul og oplevede, at den havde en kraftig lugt, da vi Ã¥bnede den. Vi lod det ligge i noget tid og vaskede af, men her 4 mÃ¥neder efter er lugten fortsat sÃ¥ kraftig, at den smitter af pÃ¥ babydyne, mv. Jeg har netop lÊst, at legemÃ¥tterne, til min store forargelse, indeholder PVC, og jeg tÊnker derfor, at lugten stammer fra diverse gasser. TankevÊkkende nÃ¥r Hyggi reklamerer med, at deres legemÃ¥tter er âgiftfriâ. Jeg har taget kontakt til kundeservice, som blot har angivet, at det er ligesom nÃ¥r man kÞber en ny bil. Det virker bare spÞjst, at lugten sÃ¥ ikke aftager. Ikke trygt at bruge for min baby i hvert faldâŠ
Rask levering og svÊrt god kvalitet
Fantastiskt fin lekmatta med bilbana
Fantastiskt fin lekmatta med bilbana, fint att designern Àr från samma stad som som mig.
Utrolig fin matte
Utrolig fin matte. Stor og myk og god å leke på for hele familien. Kjapp levering, og alle kostnader inkludert
Fantastiske blÞde og vaskbare mÃ¥tterâŠ
Fantastiske blÞde og vaskbare mÃ¥tter til at sidde og lege pÃ¥ i vuggestuen og sÃ¥ er de i pÊne mÞnstre og farver der ikke âlarmerâ.
Liker den veldig godt!
Vi koser oss veldig med lekematta! Så fin og deilig å ha en lekesona i stua.