5 stjerner skal I have og kunne jeg give flere fik i dem alle sammen âïž Charlotte klarede fÞrst min svigermors dÞdsfald om formiddagen og min papfars om eftermiddagen ð Selv om vi er to forske... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk service fra firmaets side Charlotte stod for vores mors bisÊttelse hun var meget rar og yderst kompetent hjalp os igennem en svÊr tid Charlotte og Brian var meget hjÊlpsomme og fors... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte bedemand Brian Bech af flere parameteret. Stil, viden, tÃ¥lmodighed og forklaring pÃ¥ hvad der skulle ske. Jeg er enebarn og det gav mig en stor ro at jeg sammen med Brian kunne vÊlge den... ãã£ãšèŠã
De udviser stor empati og respekt for den afdÞde, og ikke mindst de pÃ¥rÞrende. Min mors bisÊttelse, var meget smuk, og Charlotte var fantastisk og meget omsorgsfuld. Tusind tak for, at du gjorde bisÊt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Professionel og fleksibel begravelse Et dÞdsfald bringer mange overvejelser for de pÃ¥rÞrende. Der skal trÊffes mange beslutninger, og i den svÊre tid kan det vÊre svÊrt at overskue begravelsesprocessen. Hos Bedemand Bech imÞdekommer vi jeres Þnsker gennem en fleksibel og professionel begravelsesservice. Vi er bl.a. behjÊlpelige med: Valg af kiste og gravsten Valg af kistepynt og blomster Kontakt til prÊst og graver Forsikringer, skat mm DÞdsannonce Uanset trosretning stÃ¥r vi til rÃ¥dighed. Vi giver jer overblikket I samarbejde med jer arrangerer vi en begravelse efter jeres og afdÞdes Þnske. Vi giver jer overblikket, bl.a. nÃ¥r Þkonomiske beslutninger skal tages og skaber trygge rammer om begravelsen. Med base i Hobro er vi ogsÃ¥ din lokale bedemand i Mariager, Hadsund og Arden. Ved forberedelserne, under hÞjtideligheden i kirken og efter begravelsen tilbyder en personlig begravelsesservice. Kontakt os i dag SÞger du en trovÊrdig begravelsesforretning, ser vi frem til at hÞre fra dig. Vi kommer gerne til mÞde i hjemmet â og kan kontaktes dÞgnet rundt. Kontakt os pÃ¥ (+45) 98 52 57 57 eller pÃ¥ mobil (+45) 40 82 58 94
Randersvej 41, 9500, hobro, ãã³ããŒã¯
- Info@bedemand-bech.dk
- bedemand-bech.dk
Faglig, fleksibel og fÞlsom
Hurtig, fleksibel, varm oplevelse. Godt samarbejde i en svÊr situation.
5 stjerner ð
5 stjerner skal I have og kunne jeg give flere fik i dem alle sammen âïž
Selv om vi er to forskellige familie, ânogen af os til begge toâ sÃ¥ blev der taget hensyn til forskellighederne ð
Vi fÞlte os trygge i hele processen, og til selve bisÊttelserne, der var styr på ALT.
SÃ¥ til dig der lÊser med, sÃ¥ kan og vil jeg klart anbefale Bedemand-Bech, man fÞler sig i trygge hÊnder i en svÊr tid âïžâïžâïžâïžâïž
ImÞdekommende
Virkelig sÞde, rare og imÞdekommende. Rigtig god service. Vil klart anbefale Bedemand-Bech
Helt fantastisk service fra firmaetsâŠ
Helt fantastisk service fra firmaets side
Charlotte og Brian var meget hjÊlpsomme og forstående
Smuk afsked
De udviser stor empati og respekt for den afdÞde, og ikke mindst de pårÞrende. Min mors bisÊttelse, var meget smuk, og Charlotte var fantastisk og meget omsorgsfuld. Tusind tak for, at du gjorde bisÊttelsen endnu smukkere.
Jeg valgte bedemand Brian Bech af flereâŠ
Jeg valgte bedemand Brian Bech af flere parameteret.
Stil, viden, tålmodighed og forklaring på hvad der skulle ske.
Jeg er enebarn og det gav mig en stor ro at jeg sammen med Brian kunne vÊlge den rigtige kiste og urne. Overskuelig prissÊtning og der var styr på papirgangen. Under bisÊttelsen fik jeg et stille vink til hvad jeg skulle gÞre og det er vigtigt når man står fÞrst- Virkeligt godt og virkeligt smukt.
Vi anbefaler Bedemand Bech
Med valget af Bedemand Bech fik vi et behageligt og trygt forlÞb omkring bisÊttelsen af vores mor. Stor tak til Charlotte for en hurtig og kompetent indsats.
Vi anbefaler Bedemand Bech
MVH/René
Stor anbefaling
Stor ros og en varm anbefaling til bedemand-Bech. Brian var yderst kompetent og skabte et ordentlig og trygt forlÞb midt i vores sorg. Vi er meget taknemmelige for den Êrlige og gode rådgivning og stÞtte vi modtog.
I kan mere end andre. TAK
Jeg er sÃ¥ glad for jeg fik kÊmpet mig igennem til det skulle vÊre jer som skulle stÃ¥ for min fars bisÊttelse. Uden dig Charlotte havde jeg ikke vÊret med til min fars bisÊttelse. Din stÞtte var guld vÊr for mig, du og Brian gjorde virkelig et flot stykke arbejde og I var begge total hjÊlpsom og nÊrvÊrende selvom det var en svÊrt opgave for jer i vores familie. Jeg vil til en hver lejlighed fortÊlle I er sÃ¥ dygtige til jeres job og er evigt taknemlig pÃ¥ den lÞsning det endte med blive. â€ïžâ€ïž Nok viste jeg opgaven ville blive svÊr, havde bare aldrig forstillet mig den blev sÃ¥ svÊr og du Charlotte kunne vende den til sÃ¥ god en lÞsning. TAK.
HjÊlpsomme og nÊrvÊrende
Vi har haft den mest trygge og professionelle oplevelse hos Bedemand Bech. Brian og Charlotte har leveret en ekstraordinÊr service fra start til slut â med en ro, omsorg og respekt, der gjorde hele forskellen i en svÊr tid. De har vÊret nÊrvÊrende, hjÊlpsomme og tÊnkt pÃ¥ hver eneste detalje, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ en smuk afsked.
Af hjertet tak for alt, I gjorde for os og for vores far.
Jeg kan varmt anbefale bedemand BrianâŠ
Jeg kan varmt anbefale bedemand Brian og Charlotte som havde gjort min fars bisÊttelse så smuk. Charlotte havde et roligt overblik, som gjorde dagen til en behagelig oplevelse i en svÊr dag. Af hjertet tak vh Charlotte rÞhling
Tak for en meget behagelig oplevelse
Tak for en meget behagelig oplevelse og rigtig god behandling. Hele processen var nem og vi fik rigtig god vejledning igennem det hele. Stor anbefaling herfra.
KÊmpe ros og en kÊmpe anbefalingâŠ
KÊmpe ros og en kÊmpe anbefaling herfra.
Vi havde Charlotte, og må sige hun var yderst kompetent og utrolig nÊrvÊrende og hjÊlpsom. Ingen ekstra regninger eller skjulte belÞb. Vi er så glade for den meget smukke bisÊttelse vi fik os, med stÞtte og hjÊlp fra bedemand Bech.
Vi takker mange gange og vil til enhver tid bruge dem igen
KÊmpe tak for super smukke bisÊttelserâŠ
KÊmpe tak for super smukke bisÊttelser inden for 4 mdr!
Alt er i top!!â€ïžâð¥
Kan varmt anbefales!
KÊrligst fra Sulsted!ð¥ð
Som jeg forstår det
Som jeg forstår det, gÞr langt de fleste brug af en bedemand i forbindelse med alt det praktiske omkring dÞdsfald og begravelse.
Jeg mistede min drÞm af en kone i en alt for tidlig alder. Når sorgen melder sig, er det altafgÞrende at mÞde en bedemand, der forstår ens sorg og som er villig til at yde den bistand som gÞr en bisÊttelse til en god oplevelse. Bedemanden kan ikke fjerne sorgen, men kan gÞre byrden lidt mindre svÊr at bÊre. Det er prÊcis det som Chalotte Dahl fra Bedemand Bech kan.
Jeg kan varmt anbefale hende / firmaet når sorgen melder sig.
Thiel Pleidrup.
NÊrvÊrende og professionel
Charlotte fra Bedemand-Bech hjalp min familie og jeg, da min mor skulle bisÊttes. Min mor havde selv valgt, at det skulle vÊre Charlotte, der hjalp os. Charlotte hjalp os også, da vi skulle bisÊtte min mormor i efteråret.
Charlotte har vÊret nÊrvÊrende, professionel og effektiv. Det er en stor lettelse at mÞde sådan et menneske, når alt er kaos og sorg.
Min familie og jeg giver Charlotte og Bedemand-Bech de bedste anbefalinger.
ved min fars bisÊttelse
ifb med min fars bisÊttelse var Brian behjÊlpelig med alt fra start til slut. meget professionelt i en svÊr tid ,men alt spillede som det skulle og selv det gode vejr var der sÞrget for :-)
klar anbefaling herfra.
NÊrvÊrd
Vi kan ikke forestille mig, at nogen anden kan gÞre det bedre. Vil anbefale dette bedemandsfirma til alle, der har brug for en bedemand. VÊlg trygt disse mennesker til noget, der ikke kan gÞres om!
specielt en stor tak til Charlotte
KÊmpestor anbefaling til Bedemand Bech!
Et kÊmpe tak til Brian og Charlotte for alt deres hjÊlp i forbindelse med min mors dÞd og bisÊttelse. Både fra mig, min sÞster, min far og resten af familien
Man er i 100% trygge, kyndige hÊnder og der er tjek på det hele. Selvom prisen ikke er det afgÞrende i sådan en situation, så får man alligevel en fornemmelse af at man får en service i absolut topklasse uden at alting koster kassen.
Jeg kan ikke anbefale Bedemand Bech nok.
En stor hjÊlp.
En rigtig god oplevelse i en svÊr tid. Super hjÊlp og alt bliver lÞst, stille og roligt. Tak.