Super professionelle drenge der virkelig går til opgaven på den bedst tÊnkelige måde. De holdt hÞjt humÞr under hele arrangementet og ydede virkelig god service. De har min varmeste anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mega fedt og Lukas og Carl var meget engageret og ekstremt vidende omkring deres arbejder. Super fedt arrangement til en polterabend KÊmpe kÊmpe anbefaling
Det var festens hÞjdepunkt at hyre Carl og Lukas til at mixe cocktails. De fik travlt, da selskabet fik smag for deres vellavede og lÊkre drinks, og skulle der vÊre en periode med stilhed i baren, gik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et passioneret bartenderteam, der leverer uforglemmelige drinks og god stemning til alle slags fester â fra bryllupper og fÞdselsdage til firmaarrangementer og konfirmationer. Vi skaber liv og stemning omkring baren med god energi og Þje for detaljen. Uanset om du er til klassiske cocktails, kreative mocktails eller noget helt sÊrligt, tilpasser vi baroplevelsen til dig og dine gÊster. Hvorfor vÊlge os? Professionel og personlig service Erfaring fra barer, events og festivaller Vi elsker det, vi laver â og det kan mÊrkes! Klar til at gÞre din fest endnu bedre? Kontakt os i dag
é£çµ¡å
VejgÃ¥rdsvÊnget 28, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- mail@cocktailholdet.dk
- cocktailholdet.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Carl og Lucas gjorde det så godt
Carl og Lucas gjorde det så godt, de var sjove, imÞdekommende og gode til at lÊre fra sig. Altså det var bare fedt!!
Gode drenge
Gode drenge, gode drinks. Man lÊrer faktisk noget
Kanon oplevelse
Super fedt arrangement til en polterabend
KÊmpe kÊmpe anbefaling
Mega sÞde gutter og virkelig godeâŠ
Mega sÞde gutter og virkelig gode drinks!
StÞrste anbefaling
De har min varmeste anbefaling.
Jeg var til en vens konfirmation og 2âŠ
Jeg var til en vens konfirmation og 2 bartender ved navn af AsbjÞrn og Carl var så gode til deres arbejde har aldrig i mit liv mÞdt nogen så gode som dem og jeg kan love for jeg komme heller ikke til at mÞde nogen bedre end dem i hele mit liv og det skal jeg nok stå på indtil jeg dÞr
Carl og AsbjÞrn gjorde et virkelig godtâŠ
Carl og AsbjÞrn gjorde et virkelig godt stykke arbejde til mins vens konfirmation. Drinksene var perfekt og smagte virkelig godt. Ren fornÞjelse at have CocktailHoldet til fest de leverede hele stemningen og gode cocktails.
âïžâïžâïžâïžâïž
Min bedste anbefaling til de skÞnne unge mÊnd. De klarede cocktail kursus for 13 kvinder til 50 års fÞdselsdag med stil og professionalisme. De sÞrgede for lÊkre drinks som satte godt gang i humÞret. Og kÊmpe ros til at de også går rundt og tilbyder drinks hvis der ikke er gÊster i baren. Virkelig godt!
Carl og Lukas sÞrgede for den bedsteâŠ
Carl og Lukas sÞrgede for den bedste aften - de var så gode til at sÞrge for at alle kunne vÊre med og skabe den mest perfekte stemning. KÊmpe anbefaling herfra. :)
Super oplevelse
Super oplevelse! Vi have besÞg af cocktailholdet til en fÞdselsdag med 13 kvinder. Ikke nogen lille udfordring!
Men et par sjove og tÃ¥lmodige gutter gav en en grundig introduktion til principperne for cocktail-sammensÊtning og bar pÊnt over med deres elevers bemÊrkninger undervejs ð
Rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra ð¥³ð
Book dem fÞr din nabo ðð¥³
Super sÞde og dygtige gutter. Carl og Lukas sÞrgede for at vi havde et mega godt, lÊrerigt og sjovt cocktailkursus. Kan varmt anbefales.ð¥³
SeriÞst havde den bedste aften
SeriÞst havde den bedste aften!
Carl var så nÊrvÊrende og passede perfekt ind til vores aften!
Virkelig en god bartenderlÞsning med yderst velsmagende drinks ð
Carl med C har virkelig vÊret god
Carl med C har virkelig vÊret god! Han har lavet lÊrke drinks! Sjov og god mand!
Carl gav verdens bedste service
Carl gav verdens bedste service til vores arrangement, og var en medvirkende faktor i en uforglemmelig aften ð¹
Så sÞde fyre
Sådan nogle sÞde fyre!
Der var bare styr på det og til en fair pris.
De lÊkreste drinks.
Dem vil jeg klart anbefale til enhver fest. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bruger dem!ð

kÊmpe anbefaling!
rigtig sÞde, og friske fyre.
super professionelt.

CocktailHoldet ããã®åç
Sindsygt fede mennesker bag baren!!
Sindsygt fede mennesker bag baren!!! Mega gode drinks og god service! Kan klart anbefales.

Super fornuftig service
Super fornuftig service. Et par gode gutter!!

CocktailHoldet ããã®åç
De her drenge er hel varme
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ