Vi har brugt bedemand Trenskow i forbindelse med vores mor/svigermors bisÊttelse. Vi er blevet behandlet med respekt og empati, og han har omhyggeligt vejledt os og holdt hÃ¥nden under os gennem hele... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er super taknemmlig for den hjÊlp, du bistod med i denne sÃ¥rbare situation, hvor et familie medlem gik bort. Du viste bÃ¥de empati og omsorg igennem hele forlÞbet, du gjorde sÃ¥ jeg var tryk, du v... ãã£ãšèŠã
Henrik er meget nÊrvÊrende og empatisk. Han har haft styr på alt. Han får mine varmeste anbefalinger.
Bedemand Henrik Trenskow og hans team gÞr et virkelig dygtigt og flot arbejde i udÞvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forÊldres bi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bedemanden er de pÃ¥rÞrendes praktiske hjÊlp og stÞtte, som sÞrger for, at den afdÞdes og de pÃ¥rÞrendes Þnsker til begravelsen eller bisÊttelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nÊrvÊr, er empatisk, hjÊlpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige sÃ¥ vigtigt er det at have et Ã¥bent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler pÃ¥ Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ãnsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis ogsÃ¥ gerne hjem til dig
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De varmeste anbefalinger
Jeg havde aldrig forestillet mig at anbefale en bedemand, men jeg kan kun gÞre det, på det allervarmeste, når det handler om Henrik Trenskow.
Udover at have 100% styr på alt det praktiske og formelle, emmer han af medmenneskelighed; empati; ro og overskud. SÊrligt de to sidste kvaliteter var jeg i voldsomt underskud af, efter min mands dÞd og Henrik gjorde alt det tunge og svÊre lidt lettere at navigere igennem, de fÞrste uger, hvor alt for mange valg skulle trÊffes og handlinger udfÞres.
Jeg håber at der går mange år fÞrend jeg skal bruge Henriks bedemandsservice igen, men der er ingen tvivl om hvem der bliver ringet til.
Professionel
Dejlig oplevelse hvis man kan sige det. Men yderst professionel håndtering. TAK
En god stÞtte
Venlig, opmÊrksom, nÊrvÊrende og omhyggelig. En virkelig god stÞtte i en svÊr tid. Alle aftaler blev fulgt til punkt og prikke. Aftaler med kirke m.v. blev der fulgt op på.
Mormors bisÊttelse
Til min mormors bisÊttelse brugte vi bedemand Trenskow.
Henrik og Henrik er de mest sympatiske, tiltalende bedemÊnd vi har mÞdt, de er virkelig professionelle og ved hvordan man agere som bedemand, lige fra det fÞrste mÞde hvor alt med blomster til kÞrsel og urne blev aftalt, de tager sig tid til at lytte og komme med forslag der passede perfekt til bisÊttelsen. Blomsterne var virkelig smukke og hele bisÊttelsen var smukt arrangeret, da hun skulle lÊgges i kisten var ligeledes en god oplevelse og de er virkelig dygtige til at inddrage bÞrnene der var til stede på den rigtige måde.
SÃ¥ den varmeste anbefaling herfra.
Vi fik Bedemand Trenskow anbefalet tilâŠ
Vi fik Bedemand Trenskow anbefalet til min mors bisÊttelse. Han var bare perfekt hjÊlp, i den sÞrgelige tid det var. Trenskow var lyttende, empatisk og stÞttede med alt i forbindelse med hÞjtideligheden i kirken og forlÞbet efter, med urnenedsÊttelsen på Bornholm. En god og varm oplevelse midt i en stor sorg.
Vi kan anbefale Bedemand Trenskow for en god professionel hjÊlp. mvh. Martin og Mai-Britt Schwab
Omsorgsfuld, venlig og kompetent bedemand
Jeg har kun rosende ord for den omsorgsfulde, venlig og kompetente behandling vi fik efter min fars pludselige dÞd.
Jeg kan kun anbefale Bedemand Trenskow
Professionel, ordentlig og empatisk
Jeg hyrede HENRIK TRENSKOW som bedemand, da min mor dÞde.
Han er dybt professionel og udstråler den ro og empati, som vi som familie havde brug for midt i sorgen.
Jeg kan kun give Henrik Trenskow min allervarmeste anbefaling
Jeg vil gerne give mine dybeste ogâŠ
Jeg vil gerne give mine dybeste og varmeste anbefalinger til Henrik Trenskow!
Så proffesional og venlig til det aller sidste, vores mors begravelse indebar og sende hende til Marokko og selvom det var besvÊrligt så fik vi den allerbedste og rareste behandling igennem hele forlÞbet.
Det er vi i vores dybeste taknemmelige over, da det naturligvis er et en skrÞbelig tid, men det gik! og det havde ikke gÃ¥et sÃ¥ godt uden sÃ¥dan en god bedemand! ð
Kunne jeg ville jeg give 10 stjerner
Kunne jeg ville jeg give 10 stjerner. Henrik Trenskow opfylder på Alle måder hvad der fÞles trygt godt når man stå midt i et dÞdsfald. Et på alle måder empatisk, medfÞlende og lyttende menneske. Med dyb respekt for de pårÞrendes Þnsker. Også bagefter beredvillig med svar på spÞrgsmål. Evnen til kontakt er så meget tilstede, at du fra 1. fÊrd fÞler dig i de bedste hÊnder. Herfra min bedste anbefaling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ