レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Meget behagelig og ordentlig bedemand, som straks fornemmede, hvad vores Þnsker var. Det hele blev afviklet i afdÞdes ånd.

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ flink og hjÊlpsom pÃ¥ alle mulig mÃ¥der. en stor hjÊlp til pÃ¥rÞrende. Personligt tror jeg ikke der findes nogen bedre til opgaven. Han h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bedemand Henrik Trenskow og hans team gÞr et virkelig dygtigt og flot arbejde i udÞvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forÊldres bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Henrik mÞdte op med meget kort varsel da vi var presset pga. den tilstÞdende pinse. Alt blev aftalt og skrevet ned. DÞdsannonce blev designet pÃ¥ stedet og prisen tydeliggjort. Mange af de opgaver jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Bedemanden er de pÃ¥rÞrendes praktiske hjÊlp og stÞtte, som sÞrger for, at den afdÞdes og de pÃ¥rÞrendes Þnsker til begravelsen eller bisÊttelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nÊrvÊr, er empatisk, hjÊlpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige sÃ¥ vigtigt er det at have et Ã¥bent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler pÃ¥ Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ønsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis ogsÃ¥ gerne hjem til dig

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt fra start til slut

Henrik mÞdte op med meget kort varsel da vi var presset pga. den tilstÞdende pinse. Alt blev aftalt og skrevet ned. DÞdsannonce blev designet på stedet og prisen tydeliggjort. Mange af de opgaver jeg troede at jeg selv skulle udfÞre, klarede Henrik, og tingene kÞrte automatisk og let for os. Tilbudspris og faktura stemte overens.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale bedemand Henrik Trenskow

2025幎6月6日
5぀星のうち5の評䟡

Humanity doesn’t come with a manual — but you lived it

From the very first moment, Henrik made us feel we weren’t alone.
In a country unfamiliar to us, during one of the most difficult moments of our lives, he was a steady, kind and thoughtful presence.
Henrik took the time, offered space, and guided us with care and sincerity. Because of him, we were able to say goodbye to our brother James in a beautiful and dignified way. We will never forget that.

On behalf of our entire family — thank you, from the bottom of our hearts.

Warm regards,
Shirley Hehanussa and family

2025幎4月9日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

En bedemand med hjerte og professionalisme

Fra fÞrste samtale blev vi mÞdt med varme, forståelse og stor professionalisme. Trendskow gjorde en svÊr tid lettere med sin omsorgsfulde og rolige tilgang. Han lyttede, guidede os gennem hele forlÞbet og sÞrgede for, at alt blev prÊcis, som vi Þnskede.

Hans erfaring og empati skinnede igennem i alle detaljer, og vi fÞlte os trygge hele vejen. En stor tak for at gÞre en svÊr tid lidt lettere – vi kunne ikke have Þnsket os bedre hjÊlp.

Kan varmt anbefales

2025幎3月24日

Omsorgsfuld og professionel

Fra fÞrste samtale, fÞlte vi os i gode hÊnder. Vi havde mistet vores mor, og ville give hende den smukkeste afsked, efter hendes eget Þnske. Må sige, at vi blev guidet, og hjulpet hele vejen. Selv dagen fÞr bisÊttelsen blev jeg kontaktet, hvor han ville hÞre, hvordan jeg havde det, og om der var nogle spÞrgsmål. Det blev en virkelig smuk afsked. Selv efter bisÊttelsen, var han omsorgsfuld.
Kan helt sikkert anbefalele Trenskow.

2025幎3月14日

Min hustru Irma.

Når en nÊrmeste går bort, er det en sÞrgelig dag. Men bedemand Trenskov gjorde dagen til en trods alt
trist dag til godt minde. Alt var så flot
og så var han et rigtig hyggeligt menneske. Trenskov anbefales meget varmt.
BjarneNoll.

2025幎3月4日