䌁業情報

4. 日甚品店
  5. 冷暖房空調蚭備斜工請負業者
  6. 熱゚ネルギヌ䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Hos Bedre Klima er vi dedikeret til at tilbyde danske husstande og virksomheder en mere bÊredygtig og energieffektiv opvarmningslÞsning gennem salg af varmepumper. Specialister i luft/luft og luft/vand varmepumper. Vi har et team af erfarne og kvalificerede teknikere, der kan hjÊlpe vores kunder med alt fra valg af den rette varmepumpe til installation og vedligeholdelse. Vi forstÃ¥r vigtigheden af ​​at beskytte miljÞet og strÊber efter at minimere vores CO2-fodaftryk gennem brug af energieffektive systemer og bÊredygtig praksis. Bedre Klima er en del af Euro Heating Aps. Euro Heating er en af de fÞrende leverandÞrer af kÞle- og varmelÞsninger i Danmark. Vi har hurtigt etableret os som go-to-virksomheden for virksomheder med behov for hÞjkvalitets og pÃ¥lidelige kÞleanlÊg og varmepumper. Vores team er sammensat af hÞjt kvalificerede og erfarne fagfolk, som er dedikerede til at yde den bedst mulige service til vores kunder. Vi er forpligtet til at holde os ajour med de nyeste teknologier og brancheudviklinger og sikre, at vi kan give vores kunder de mest avancerede og effektive lÞsninger pÃ¥ markedet. Hos Bedre Klima er vi stolte af vores forpligtelse til bÊredygtighed og miljÞvenlig praksis. Vi forstÃ¥r vigtigheden af ​​at beskytte miljÞet og strÊber efter at minimere vores CO2-fodaftryk gennem brug af energieffektive systemer og bÊredygtig praksis. Vores mission er at rÃ¥dgive vores kunder til den bedste lÞsning til deres hjem og samtidig sikre en bÊredygtig fremtid for dig og for fremtidige generationer. Derfor er vi dine personlige eksperter i rÃ¥dgivning, montering og servicering af LG varmepumper til dit hjem. Hos os fÃ¥r du de mest miljÞvenlige lÞsninger pÃ¥ markedet, professionelt installeret af vores VE-godkendte installatÞrer. Oplev fordelene ved en sund indendÞrs atmosfÊre. Sammen skÃ¥ner vi miljÞet og forbedrer kvaliteten af ​​dit daglige liv.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

11件のレビュヌ

Ikke den bedste oplevelse

Det startede rigtigt godt, og vi havde god kontakt med Bedre Klima, som virkede flinke og professionelle. Ak, men deres leverandÞr har ikke tilsluttet vores luft/luft varmepumpe korrekt. Vi har forgÊves forsÞgt at få det ordnet gennem lang tid, men det har vist sig at vÊre rigtigt dårligt at gÞre det gennem Bedre Klima, for der bliver bare sagt at de har sendt sagen videre til montÞren, og derefter bliver man aldrig kontaktet, selvom der bliver rykket flere gange.

2023幎12月11日

Sebastian og hans team hos Bedre Klima

Sebastian og hans team hos Bedre Klima er fantastiske, vi blev rådgivet gennem hele processen, og vi fandt lÞsningen til vores hjem. Arbejdet var ekstremt godt, og LG er et fremragende valg, det er et meget, meget professionelt system. Den udvendige enhed sidder på solide gummiklodser, som jeg ikke har set på andre mÊrker. Prisen var meget rimelig. Tak Bedre Klima :)

2023幎7月13日

Hej Simon,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne give dig den nÞdvendige rådgivning og hjÊlpe med at finde den rette lÞsning til dit hjem. Vi lÊgger stor vÊgt på at levere et godt arbejde, og det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores professionelle LG-system.

Ift. de solide gummiklodser, så er det en detalje, der adskiller os fra andre mÊrker og virksomheder. Samtidig er vi glade for, at prisen var rimelig for dig.

Hvis du har brug for yderligere hjÊlp eller har flere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sebastian fra Bedre Klima

super glad for kÞbet af ny LG luft

Glad for kÞbet af ny LG luft, luft varmepumpe til sommerhuset. Fik hurtig levering og monteret af deres installatÞrer!

Kan VARMT anbefales

2023幎3月2日

Hej Kasper,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du nyder godt af din luft til luft varmepumpe fra LG.

Sebastian fra Bedre Klima

God service og levering inden for

God service og levering inden for aftalt tid, kan varmt anbefales! :)

2023幎3月8日

Hej Trine,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god service og en levering inden for den aftalte tid. Vi strÊber altid efter at levere vores tjenester effektivt og pålideligt, så det er dejligt at vide, at vi opfyldte dine forventninger.

Sebastian fra Bedre Klima

Kvalitets service og god sparring!

2023幎2月14日

Hej Nicholas,

Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede kvalitetsservice og fik god sparring hos os. Vi sÊtter en Êre i at levere en hÞj standard af service og vÊre til rådighed for vores kunder i hele processen.

Marcus fra Bedre Klima

Rigtig god service

Rigtig god service, de var rigtig hurtig til at sÊtte det op

2023幎3月10日

Hej Christoffer,

Mange tak for de fine ord! Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os. Skulle du have nogle opfÞlgende spÞrgsmål, så er du mere en velkommen til kontakte os.

Bedre Klima

rigtig god service kan klart anbefales.

2023幎3月2日

Hej Oliver,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God service hele vejen igennem, kan varmt anbefales!

Hej Andreas,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du er tilfreds med vores service. Vi bestrÊber os for at gÞre alle vores kunde glade!

Jeg har kÞbt en LG Luft til vand

Jeg har kÞbt en LG Luft til vand varmepumpe fra Bedreklima, og jeg er meget tilfreds med mit kÞb. Varmepumpen er utroligt stÞjsvag, hvilket er en stor fordel for mig. Montering og service var også i top - alt blev gjort professionelt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale Bedreklima til alle, der sÞger en pålidelig og professionel service.

Hej Joan,

Mange tak for de fine ord, vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse. LG er bestemt et godt valg til luft til vand varmepumpe, vi er sikre på du bliver glad for den, og at den holder i mange år frem.

Skulle der vÊre det mindste kan du altid kontakte os!

Kan varmt anbefale!

Hej Caroline,

Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse har vÊret god! Hvis du har spÞrgsmål vedrÞrende dit kÞb, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil vÊre glade for at hjÊlpe.

Mvh,
Marcus