䌁業情報

1. 販促補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bedrukken.nl is de perfecte keuze voor bedrukte relatiegeschenken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en beschikken over een eigen drukkerij in Nederland. Daarnaast hebben we een groot assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Hierdoor kunnen wij jou snel en voordelig van dienst zijn. Alle kennis en technieken hebben wij onder één dak. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen en zorgen voor het beste resultaat.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Official Event Merchandise | The Giant GP of the Netherlands

Voor de Giant GP of the Netherlands hebben wij onze merchandise laten verzorgen en we zijn erg tevreden over de samenwerking. Er werd snel geschakeld, er werd actief meegedacht over ontwerp, maatvoering en afwerking.

De communicatie was prettig, snel en afspraken zijn netjes nagekomen. Een betrouwbare partij die wij zeker kunnen aanbevelen!

2026幎8月4日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit bedrukking en fijne service

Inmiddels is Bedrukken.nl een vast adres geworden van het Nederlands Studenten Kamerkoor waar we jaarlijks onze koortrui bestellen en laten bedrukken. De kwaliteit van het drukwerk is uitstekend. Bij niemand van ons koor is er slijtage van de bedrukking zichtbaar.

Er werd bovendien snel gereageerd op onze vragen en op onze mails. De samenwerking met Jelle is erg prettig. Hij kon goed met ons meedenken en nam ons mee in belangrijke beslissingen. Wij zijn al met al erg tevreden over Bedrukken en zouden dit aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een goed bedrijf voor divers drukwerk!

2026幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Al jaren onze vaste partner voor drukwerk en promotiemateriaal

Wij bestellen inmiddels al twee jaar al ons promotiemateriaal bij Bedrukken.nl en zijn zeer tevreden. Van geborduurde petten en strandhanddoeken tot NFC-kaarten en pasjeshouders; de kwaliteit is altijd top.

Wat we vooral waarderen is het persoonlijke contact met Jelle. Hij denkt echt met ons mee en komt vaak met proactieve suggesties om onze goodies of beurskleding (onze laatste bestelling) nog beter te maken. Het proces is ook erg fijn: we krijgen altijd eerst een duidelijke offerte en een digitaal design ter controle voordat er daadwerkelijk bestelt wordt. Zo weten we precies waar we aan toe zijn. Een betrouwbare partij die met je meedenkt!

2026幎2月17日

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij waren opzoek naar een bedrijf voor het bedrukken voor onze truien. We hadden zelf al wel wat ideeën op papier gezet. En dit naar verschillende bedrijven gemaild. We kregen erg snel een fijne reactie terug. Na wat heen en weer contact met Frency en Jelle, een prachtig voorstel van het ontwerp op papier gekregen. En we konden zelf langs komen om te passen zodat we zeker konden zijn van de juiste maat. De truien waren ondanks de last minute aanvraag super snel bedrukt en geleverd, echt top service. Ze doen wat ze zeggen en leveren snel mooie producten. Het is een fijne stof en voelt en ziet er degelijk uit wij zijn heel tevreden!

2026幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

geen geld terug bij retour sturen

Deurposter retour gestuurd en geen geld ontvangen. Het bedrijf reageert niet op mails

2024幎11月4日
Bedrukken.nl ロゎ

Bedrukken.nl からの回答

Beste Saskia,

Bedankt voor je review. Deze ervaring lijkt niet bij ons bedrijf te horen. Wij leveren geen deurposters en hebben ook geen retourzending ontvangen.

Jouw review is in december 2024 geplaatst, in een periode waarin ons bedrijfsprofiel op Trustpilot nog niet geclaimd was. Wij hebben daardoor geen melding ontvangen van de review en konden hier niet eerder op reageren.

Mogelijk is deze review per ongeluk bij het verkeerde bedrijf geplaatst. Wij hebben je gevraagd de review te corrigeren, maar dat is tot op heden niet gebeurd. Mocht je denken dat er toch sprake is van een misverstand, dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen uitzoeken.

Team Bedrukken.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス