Aan het begin van de fruitoogst ging mijn oude heftruck kapot, direct in een naburig dorp een andere heftruck gehuurd triplo mast met lage doorrijhoogte. Na 3 weken gaan tellen, de huur was redelijk h... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn al enkele jaren klant bij Beekmans. Goede service, snelle reactietijd en altijd een juiste aanbieding. Ze gaan echt voor je op zoek als je een stapelaar, heftruck o.i.d. nodig hebt. Voor ons... もっと見る
企業が回答しました
Momenteel meerdere 2e hands truck's bij Beekmans gekocht en zijn heel tevreden. als ze afgeleverd worden zien ze eruit als nieuw, super strak in de lak. Snelle reactie/offerte als we geïnteres... もっと見る
企業が回答しました
Schrobmachines doen hun werk prima. Verbruiken weinig zeep. Worden iedere dag gebruikt in levensmiddelenfabriek. Service fa. Beekmans👌
企業が回答しました
Gespecialiseerd in warehouse ontzorging Beekmans Heftrucks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal. Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor schrobmachines, veegmachines, heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, pompwagens, stapelaars tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal. Als Beekmans Heftrucks vinden wij het belangrijk om de samenwerking aan te gaan met onze klanten en wij staan dan ook altijd open voor (nieuwe) klanten die dit ook van belang vinden. Door deze dynamiek van samenwerken merken wij in de praktijk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en dat wij onze klanten in staat stellen nog verder te groeien.
James Wattlaan 19, 5151 DP, Drunen, オランダ
Snelle en correcte service met het juiste advies qua werkzaamheden en handelen, correcte aflevering conform afspraak

Beekmans Heftrucks B.V. からの回答
Snelle reactie/offerte als we geïnteresseerd zijn in bepaalde reachtrucks of pallettrucks.
Kortom ; een betrouwbaar adres om je intern transport materiaal aan te schaffen.
Gr. Arjan Kruijer
SALO B.V.

Beekmans Heftrucks B.V. からの回答
Beekmans is al langere tijd de leverancier van onze magazijn apparaten en wij zijn hier zeer tevreden over.
Zowel voor advies aankoop als onderhoud wordt je op een eerlijke manier geholpen.
Fijn en prettig om mee samen te werken.

Beekmans Heftrucks B.V. からの回答
Goede service, monteur was snel ter plaats. Daarna een duidelijk verhaal en een snelle oplossing.
Kort daarna bij Beekmans een jong gebruikte truck gekocht. Deze werd als nieuw afgeleverd en doet het perfect.
We zijn blij dat we met Beekmans Heftrucks in zee zijn gegaan.
Een bedrijf wat alles te bieden heeft en met de klant mee denkt.

Beekmans Heftrucks B.V. からの回答
Beekmans is een fijn gespecialiseerd bedrijf!
Ze geven een duidelijk advies en beantwoorden al je vraagstukken. Een aanrader als je advies wil over je intern transportmateriaal.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。