Velfungerende og enkel webshop og med hurtig og sikker levering. Lækker og velsmagende honning af den ypperligste slags - kan stærkt anbefales. Vil helt sikkert handle igen 😄🙌👌
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har over en længere periode taget Gelé royal og rå honning. Kan virkelig mærke på min krop at jeg har mere overskud igennem dagen, og især når jeg aktiv! Kæmpe anbefaling og mega hurtig levering... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bee Raw leverer rene og naturlige bi-produkter af høj kvalitet. Vi arbejder med 100% naturprodukter, bæredygtig biavl og dansk produktion. Vores mission er at tilbyde bi-produkter i deres mest naturlige form - uden unødige tilsætninsstoffer.
Lækker og velsmagende honning 😋🙌👌
Velfungerende og enkel webshop og med hurtig og sikker levering.
Lækker og velsmagende honning af den ypperligste slags - kan stærkt anbefales.
Vil helt sikkert handle igen 😄🙌👌
🌟☀️♥️🫶🐝 vi er kæmpe fan!
Fantastiske produkter
Jeg har nu spist Beeraw et par måneder, hvor jeg tydeligt kan mærke forbedringer. Super vejledning af Simon omkring produkterne som lever op til mine forventninger.
Virkelig godt produkt 💯
Mega god virksomhed som har styr på tingene. Har nu taget gelé royal i ca 3 måneder, hvor jeg helt klart mærker mere overskud til tingene i min hverdag og har allerede købt flere. Anbefaler dette produkt 100%👌🏼👌🏼
Virkelig gode produkter som gør en forskel
Virkelig gode produkter de tilbyder, med kvalitet og noget som gør en forskel i hverdagen
Kvalitets produkter
Kvalitets produkter, og hurtig levering!
Jeg har testet flere af produkterne, og kan kun anbefale dem til andre.
Jeg har over en længere periode taget…
Kæmpe anbefaling og mega hurtig leverings tid!
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, som gavner en i hverdagen.
I mine fodboldkampe har jeg virkelig mærket en forskel, da jeg ikke bliver lige så hurtig træt, som jeg har oplevet førhen.
Kan klart anbefales :)
Beeraw
Beeraw er et helt vildt produkt. Jeg har været syg i nogle dage, men efter jeg tog det hver dag om morgenen blev jeg meget hurtigt rask. Jeg har mere overskud, og mere frisk. Selvom man tror at 400 kr er meget for sådan en lille kop, så holder den lang tid, og man får virkelig noget for pengene
Kæmpe anbefaling
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse at starte min dag ud med produktet gele royal. Deres honning smager fremragende, og det hjælper at vide at honningen er 100% naturlig. Udover rigtig gode produkter har der været professionel håndtering fra bee raws side, samt hurtig levering!🤩
Top kvalitet og hurtig levering
Super lækkert og energi givende produkter! Servicen og leveringstiden er på højeste niveau. Har smagt både gelé royal og rå honning, det smager så godt!
Fornøjelse at handle med Simon hans produkter🤩
Jeg har haft en fantastisk oplevelse i form af virkelig god service og et produkt i topkvalitet🤩 Jeg købte et par glas af deres Gelé Royal, og jeg må bare sige, at det virker fantastisk at tage på tom mave om morgenen. Overskuddet og mit energiniveau er bare fornyet efter indtagelsen🔥

Beeraw からの回答

Beeraw からの回答