Lang aan het zoeken geweest voor een geschikt pension en uiteindelijk hier een reservering gemaakt. Vriendelijk ontvangst. Omdat mijn voedster al lange tijd rommelt met plakpoep en compleet medisch is... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lian is ontzettend deskundig, betrokken en heel aardig! We hebben voor ons konijn de perfecte match gevonden en inmiddels weer 2 gelukkige konijnen hier thuis. Ons nieuwe konijntje was ook perfect ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze dames konijnen zijn op vakantie geweest bij Lianne en kwamen heerlijk relaxed en goed verzorgd weer thuis. Lianne heeft geholpen met ze koppelen aan Binky, die een stoere man bleek te zijn. Liann... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nadat ons konijn zijn maatje had verloren heb ik contact gelegd met Lian voor een koppeling met een konijn uit haar opvang. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hele proces vanaf het eerste contac... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Konijn- en knaagdieropvang en pension.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geslaagde koppeling tijdens koppelvakantie...
Half januari wilde ik mijn ex-ram laten koppelen en zag op de site van Lianne 2 voedsters waar ik interesse in had. Na mijn mail kon ik binnen 2 dagen terecht met als resultaat een geslaagde koppeling. Toen mijn koppel thuis was had ik nog een vraag, ook daar kreeg ik gelijk antwoord op. Je merkt dat ze echt hart voor de dieren heeft. Super bedankt voor deze fijne ervaring.

Beestenboel Lian ããã®åç
Fijne opvang, onze konijnen zijn er goed verzorgd ð«¶ð»
Nadat we in mei 2023 bij Lian een succesvolle koppelvakantie voor onze Boris hebben ervaren, hebben we het stel elke vakantie voor opvang bij Lian gebracht. Iedere keer weer een fijne ervaring.

liefdevolle verzorging
We hebben twee dieren geadopteerd. De dieren worden bij Lian liefdevol verzorgd en verblijven in mooie verblijven. Ze hebben het goed bij haar. Ook fijn om te weten dat Lian een pension heeft.

Beestenboel Lian ããã®åç
Afstand gedaan en een adoptie
Wegens omstandigheden hebben we afstand gedaan van ons huisdier. En via een zoekmachine kwamen we bij Lian terecht. Het contact was goed en verliep snel. De afspraak was makkelijk in te plannen via de website.
We hadden wel besloten om een ander knaagdier te adopteren. We zijn heel erg blij met haar. Super bedankt.

Beestenboel Lian ããã®åç
Lianne was heel erg goed voor onzeâŠ
Lianne was heel erg goed voor onze gerbil, en daarom heeft hij nu ook een heel nieuw maatje erbij. Helemaal top!

Fijne plek en afhandeling
Mijn konijn Andy en cavia Twix hier gebracht. Lian zorg ervoor dat ze goed verzorgd worden en gekoppeld.wordem aan een vriendje. Top dat het er is !!

Erg dankbaar
Toen 1 van mijn 2 konijntjes was overleden (en ik had besloten geen nieuwe er meer bij te nemen), kon ik het niet over mn hart verkrijgen om Luna weg te doen. Wat ben ik blij dat ik bij Beestenboel Lian toch de stap heb gezet. Luna kreeg een geweldig leuk vriendje, ze zag er weer gelukkig uit en heeft nu een fijn nieuw gezin. Echt heel erg dankbaar!

Super snel verstuurd!!
Super snel verstuurd!!
Dankjewel voor de goede bezorging.en de goede zorgen.
Heel tevreden met alle producten.ik ga hier zeker vaker bestellen

Koppeling groepje
Wij hadden onze 3 konijnen gebracht voor een koppelvakantie en lieten daar gelijk Meave aan toevoegen uit de opvang van Beestenboel Lian.
Leuk, dat wij op de hoogte gebracht werden met een fotootje en een filmpje, zo konden wij onze kinderen ook laten zien waar de konijnen verbleven!
Lian vertelde goed wat de stappen waren vooraf de koppeling. Kundig en erg lief! Komen zeker terug.

Hele fijne ervaring
Ik kwam langs met mijn konijn Keesje voor een koppelvakantie met Catootje. Het ging allemaal heel goed! Er wordt goed gezorgd voor de diertjes. Je kan bij haar altijd terecht voor vragen en krijgt handige tips over de verzorging.

Kundig en diervriendelijk!
Lianne is een erg kundige en diervriendelijke dame.
Wij zijn hier geweest om onze Hopps te laten koppelen. Tijdens de koppeling was Hopps ontsnapt, maar gelukkig ook snel weer gevangen. Lianne was hier direct eerlijk over.
Ook nu kan ik nog vaak terecht voor tips en adviezen. Heel fijn!
Gaan zeker vaker gebruik maken van haar diensten!
Zeker een aanrader als je een betrouwbaar adres zoekt voor koppeling/vakantie/opvang!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã