Bellamiaboutique レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

we hadden een voetballampje besteld voor onze kleinzoon maar helaas kwam het naamplaatje aan met een barst erin Gemeld en drie dagen later keurig een nieuwe ontvangen!' super service!

5つ星のうち4の評価

Dieren nachtlampje besteld voor de geboorte van ons 1ste kleinkind. Daar de geboorte veel later was dan oorspronkelijk voorzien, hebben we dit nu pas kunnen overhandigen. Onze schoondochter en zoo... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wij hadden een nachtlampje besteld voor het petekind van mijn man. Bij levering bleek er een slecht contact te zijn in het hout waar het moest in geplaatst worden, het lampje werkte niet altijd. Hierv... もっと見る

企業情報

1. 宝石彫刻家

当該企業による記述

Bella Mia produceert sinds 2020 succesvol gepersonaliseerde sieraden en sleutelhangers en is sinds kort gevestigd in ons prachtige nieuwe pand op de Stationsweg van Ede. Onze focus ligt op het maken van unieke cadeaus die prachtig verpakt worden in sieradendoosjes. Het ideale persoonlijke cadeautje voor Opa, Oma, Mama, Papa, etcetera. Wie ga jij verrassen? Wij onderscheiden ons door kwaliteit en supersnelle levering. Onze sieraden gaan een levenlang mee dankzij investeringen in de juiste machines.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 82件

レビューを書く

Super tevreden

In november 24 een heel mooi nachtlampje besteld voor mijn zoontje.
Nu is het snoertje kapot gegaan, en de lieve medewerker van Bella Mia heeft mij kosteloos een nieuw onderstel opgestuurd.
Ik zou het zeker aanraden

2025年3月22日

Bellamiaboutique からの回答

Kijk, hier doen we het voor!

Unike, personlige gaver

Bellamiaboutique lager vakre, personaliserte smykker og nøkleringer – perfekte gaver til enhver anledning!

2025年3月4日

Bellamiaboutique からの回答

Thank you so much for your kind words Jonas

5つ星のうち1の評価

Lampje gekocht maar doet het niet

Lampje gekocht maar doet het niet.
Ik heb geschreven maar tot nu toe geen reactie. Dat is natuurlijk ongelooflijk jammer. Weet niet wat ik moet doen. Alles retour doen of alleen het lampje ?

Een snelle oplossing Heel blij mee. Dank jullie wel.

2025年3月3日

Beste Driesje,
Bij deze nogmaals de vraag of je je review voor ons zou willen herzien. Erg belangrijk voor een klein bedrijf als de onze namelijk.

==

Beste Driesje,

Wat fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen voor je. Zou je willen overwegen om je review te wijzigen (niet alleen de tekst, maar ook het aantal sterren)?

Voor een klein bedrijf als de onze zijn reviews namelijk superbelangrijk. We hopen dat je dit voor ons zou willen doen.

Bij voorbaat dank!

5つ星のうち1の評価

Super super slechte winkel koop hier…

Super super slechte winkel koop hier nooit iets ik snap niet dat ze nog een belachelijke hoge reviews hebben want ik heb mij pakket niet ontvangen en op mails reageren ze ook niet!

2025年2月14日

Edit 2: Beste Wim,
Nogmaals onderstaand verzoek:
Ik hoop dat je wilt overwegen je review te herzien zodra je het ontvangen hebt.

==

Edit: Beste Wim,
Ik zie dat je ons jouw huisnummer nu hebt verstuurd. Hij gaat vandaag nog met de post mee. Ik hoop dat je wilt overwegen je review te herzien zodra je het ontvangen hebt.

Beste Wim,
We hebben je al 2 keer een email gestuurd dat je jouw huisnummer bent vergeten op te geven bij de bestelling (wellicht is dit in de spam terrecht gekomen?). Hierdoor is het pakket teruggekomen. Mocht je ons jouw huisnummer sturen (mag hier ook gewoon), dan sturen wij jouw bestelling vandaag nog op.

Heel blij mee!

Voor een (baby van een) collega hebben wij zo'n superleuk lampje besteld, het was er binnen 2 dagen en dat was fijn... want we waren wat laat met het cadeau. Hartstikke mooi verpakt, heel blij mee!

2025年2月12日
5つ星のうち5の評価

Ze zijn echt wel aan te raden.

Ze zijn echt wel aan te raden.
Als je iets besteld en je ondervind een probleem met de zending volgen ze het samen met u op en beantwoorden ze ook u mails.
De pakketjes Vorden ook heel goed verzorgd ingepakt.
En ze hebben ook hele mooie spullen. Echt aan te raden voor iets te bestellen.
Nogmaals bedankt voor alle goede opvolging.

2025年2月20日

Eerlijke communicate

Eerlijke communicate, goed ingespeeld op de stakingsgolf in België en de klanten tijdig op de hoogte gebracht. Misschien toch een ideetje om bij te voegen dat het glas enkel met een droge doek gepoetst mag worden, van té agressieve kuismiddelen trek je verfsporen!

2025年2月20日

Bella Mia aan te raden

Bella Mia aan te raden. Duidelijke en snelle service. Nog contact gehad, via de mail, en snel een antwoord gekregen. Top!!!! Een aanrader.

2025年2月18日

Bellamiaboutique からの回答

Super te lezen dit. Dank je wel voor je review

5つ星のうち4の評価

Snelle levering maar mails worden niet beantwoord

Inmiddels opgelost.
Bedankt.

Snelle levering maar de mail van 7, met reminder op 13 februari, wordt niet beantwoord.

Gemaild op 13 februari om 22:03 en op 7 februari om 16:52 uur

2025年2月7日

Bellamiaboutique からの回答

Beste Dennis, Ik kan helaas onder jouw naam geen mails vinden in ons supportsysteem. Is dit wellicht onder een andere naam of naar een ander emailadres? Wij beantwoorden elke mail binnen 24 uur namelijk. Het zou ook nog in je spam terrecht gekomen kunnen zijn

Geweldige service

Geweldige service
Pakje was niet bezorgd door dhl
Gebelt en er is meteen een nieuwe gestuurd
Bedankt bella mia

2025年2月12日

Bellamiaboutique からの回答

Bedankt voor deze fijne woorden

5つ星のうち4の評価

De bestelling heb ik uiteindelijk wel ontvangen

De bestelling heb ik niet ontvangen. Mailcontact gehad met Bella Mia. Steeds dezelfde standaard mail hoe vervelend het is en dat de bestelling opnieuw gemaakt zal worden. Dit wordt alleen niet gedaan. Bella Mia is niet te vertrouwen.

De eigenaar van Bella Mia heeft inderdaad gemaild en het opgelost! Erg blij mee. Ik heb alsnog de armbanden ontvangen en ze zien er erg mooi uit. Blij mee! Dank voor het oplossen!

2025年1月18日

Bellamiaboutique からの回答

Beste Tanja, de eigenaar van Bella Mia heeft je net een mail gestuurd om dit correct voor je op te lossen. Vervelend dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad, maar we lossen het op!

5つ星のうち5の評価

Wat een prachtig en ontroerend cadeau

Wat een prachtig en ontroerend cadeau, de Hart Ledlamp met de woorden ‘De dag dat jij mijn mama werd’ erop, waar je de namen en de geboortedata van de kinderen op kan laten zetten.
Mijn 101 jarige moeder was zichtbaar erg ontroerd door dit cadeau, een schot in de roos dus.
Ook de vlotte toezending was prima in orde, op een dinsdag besteld en de donderdag erna had ik het al in huis.

2025年2月6日

Bellamiaboutique からの回答

Heel leuk te lezen dit! Dank je wel

Wat een goede service bij Bella Mia

Wat een goede service bij Bella Mia. had bij bestellen van de lamp met tractor iets verkeerd gedaan met postcode. Werd daarover geïnformeerd door Bella Mia. alles netjes opgelost en binnen 3 dagen schitterende lamp ontvangen. zeer mooi ingepakt. Daar was zeker zorg aan besteedt. We waren ook niet de enigste die Bella Mia leuk vonden, want op het doopfeest was er nog iemand anders die hetzelfde lampje uitgezocht had als cadeau. iedereen vond het een heel mooi cadeau. ik kan Bella Mia zeker aanbevelen voor leuke originele cadeaus om te bestellen voor wat voor feest of gelegenheid dan ook.
prijs / kwaliteit 👍👍👍

2025年1月25日

Bellamiaboutique からの回答

Wat een fijne review. Bedankt voor de lovende woorden

Foute datum

Toen ik het binnen kreeg stond er een hele anderen datum op heb ik gemaild en 2 dagen later had ik al een nieuwe en met de goede datum super blij ermee bedankt voor de snelle service
Jacqueline

2025年2月5日

Bellamiaboutique からの回答

Fijn dat je blij bent met onze service

5つ星のうち5の評価

Had een foto op plexiglas laten maken…

Had een foto op plexiglas laten maken en daar zaten enkele krasjes op.
Dit is heel netjes opgelost door voor mij een nieuwe te laten maken.
Kreeg eerst nog een advies om ze weg te halen maar dat werkte niet.
Dus toen zonder moeite een nieuwe toegestuurd gekregen.
Top site winkel

2025年1月28日

Bellamiaboutique からの回答

Fijn dat we het op hebben kunnen lossen voor je

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。