Ked af kun at give jer 3 stjerner da vi plejer at vÊre meget positive, nÃ¥r vi har rejst med jer 4 gange tidligere. DesvÊrre blev denne rejse den sidste, da man ikke mÃ¥ have rollator med. Vi fik ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min Kone og jeg var en tur til kreta i starten af Oktober, hvor Hotellet IKKE gav os det vÊrelse vi havde betalt for../ Da vi kom hjem kontaktede jeg Bella og fortalte om situationen. SÞde og rare a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle have vÊret pÃ¥ min drÞmmerejse og havde kÞbt det bedste af det bedste, for mindre end 48 timer fÞr afrejse, blev ringet op, at jeg ikke kunne fÃ¥ det jeg havde bestilt og betalt for 9 mdr tidlige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den 27/4-4/5-24 gik rejsen til Can Picafort, Mallorca. Fantastisk rejse. Alt var tilrettelagt fra vi stod pÃ¥ bussen i Esbjerg. Hotellet var pÊnt og rent, og sÞrgede for masser af god mad. Vores guide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bella Rejser har eksisteret siden 2014 og er 100% dansk ejet. Vi har specialiseret os i at sammensÊtte og udbyde grupperejser til friske og livsglade seniorer fra samme kommune/by.
Korskildelund 6, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har desvÊrre ikke selv vÊret med jer, men har hÞrt mange der har vÊret det og de har anbefalet mig at tage med jer. Så jeg regner med hvis helbredet vil der, så skal jeg med en tur i September.

Bellarejser ããã®åç
Jeg havde en fantastisk rejse til Andalusien. Dejlige udflugter, super god guide, der tog dig godt af alle. Jeg rejser gerne med Bella Rejser igen

Bellarejser ããã®åç
Fin service fine ture med dejlige frokoster. God guide.

Bellarejser ããã®åç
Fantastisk selskab at rejse med, servicen er helt i top

Bellarejser ããã®åç
Har vÊret på to rejser med Bella Rejser. Det har vÊret helt fantastisk godt. Super gode rejseledere og dejlige oplevelser. Skal helt bestemt rejse med Bella Rejser igen.

Bellarejser ããã®åç
Vi deltog i en fantastisk tur med Bella. Alle forventninger blev indfriet. Godt tilrettelagt og vild god service hele vejen.
Stor ros til en meget kompetent guide.
Vi ser frem til at rejse med Bella en anden gang.

Bellarejser ããã®åç
En dejlig tur vi havde alt klappe og god leder der kunne sit kram det var bare en rigtig god oplevelse tak for det

Bellarejser ããã®åç
Har tilmeldt mig Bella Rejser Super med gode informationer nÃ¥r der er gode tilbud pÃ¥ rejser med afgang fra min kommune med Bus til CPH samlet med rejseselskabâïžðâïžâïžâïžâïžâïž

Bellarejser ããã®åç
Fantastisk tur til Andalusien, dejlige oplevelser og en super dygtig rejseleder