Fantastisk tur til Amalfikysten med min mor som ikke har vÊret ude og rejse i Ã¥revis b.la. Pga. sit fysiske helbred. Det var vigtigt for os, at alt var planlagt pÃ¥ forhÃ¥nd og ikke mindst at guiden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rejseleder Ole Dyck-Madsen kan gÞre enhver rejse super. Hans viden om italiensk historie, politik, mad, vin og befolkningen i de forskellige regioner er fantastisk. Desuden har han en utrolig evne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Amalfi kysten og Maiori er så fin en oplevelse. Gode ture og en fantastisk guide. God vekselvirkning mellem fÊllesspisning og ud på egen hånd. Den smukke citron blev bare temaet for hele ferien.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var en skÞn rejse til Amalfi-kysten. Der var styr pÃ¥ alt, lige fra guidens hjÊlp, omsorg og viden - til udflugterne og hotellet. En stor og inspirerende oplevelse. Da vi skulle hjem var flyet (m.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gÞr indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umÃ¥deligt godt, og vi er specialister i at tilrettelÊgge rejsen, sÃ¥ du bÃ¥de kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mÊrke vores passion og personlighed allerede ved fÞrste kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med hÞj faglighed og godt humÞr. De fortÊller de gode historier, som du ikke kan lÊse i guidebÞgerne. Hos Smilrejser fÃ¥r du rejser med kultur og personlighed. Vi slÃ¥r gerne vejen forbi destinationens mest kendte sevÊrdigheder â men for os er kultur ogsÃ¥ mÞdet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke mÃ¥ltid pÃ¥ det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende pÃ¥ det lokale marked. Det er bÞrnenes latter pÃ¥ legepladsen. Det er mÞdet med hverdagen. Dét er rejser, der gÞr indtryk. Smilrejser tilbyder spÊndende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kan varmt anbefale SMIL REJSERð
Alt er der styr på, så man kan bare nyde ferien.

Smilrejser ããã®åç
Rigtig dejlig tur i Vesuvs arkÊologiske skygge - fantastiske guider, veltilrettelagte turer og dejlige mennesker i gruppen

Smilrejser ããã®åç
Fantastisk tur til Amalfikysten med min mor som ikke har vÊret ude og rejse i årevis b.la. Pga. sit fysiske helbred. Det var vigtigt for os, at alt var planlagt på forhånd og ikke mindst at guiden var dansktalende.
Vi var en mindre gruppe på 6 personer hvilket gjorde det meget nemt at lÊre hinanden bedre at kende og det gjorde hele oplevelsen endnu mere fantastisk for min mor og mig.
Jeg vil klart anbefale at vÊlge smilrejser som tilbyder mange forskellige typer rejser. Overvejer du at rejse alene, sÃ¥ kan du med ro i maven gÞre det med smilrejser ð¥âïž

Smilrejser ããã®åç
Alt var som forventet !! Alt klappede ! Guiderne var vidende , grundige , imÞdekommende og empatiske !

Smilrejser ããã®åç
Havde en fantastisk tur til Cinque Terre.
Medvirkende til det var en god og vidende guide som sÞrgede for alt. Vi skulle bare mÞde op ð sÃ¥ klarede han alt andetð

Smilrejser ããã®åç
Vi har vÊret på en dejlig Vandreferie på Madeira, med en yderst kompetent rejseleder. Masser af natur, dejlig mad og skÞnt vejr

Smilrejser ããã®åç
Vi har haft en dejlig tur til Mallorca. Dygtig rejseleder. Interessante ture i bus. Fin service på hotellet.

Smilrejser ããã®åç
Det var vel egentlig en ret god tur, men den inkluderede levada vandringtur burde stryges af programmet, den var både elendig og på kanten til farlig!

Smilrejser ããã®åç
Kompetente medarbejdere - god info - meget vidende guide - god service på hotel - alt i alt en dejlig oplevelse .

Smilrejser ããã®åç
Har kun ros til Smilrejser. Det var en fantastisk rejse til Madeira med dem. Alt fungerede hvad der var dejligt. Vi boede på ocean bay med udsigt over havet og lyden af bÞlger der slog ind på stranden. Dejligt at falde i sÞvn til. Rigtig godt hotel og god mad. Rejselederen var rigtig god til at fortÊlle. Han var også meget hjÊlpsom når man havde brug for hjÊlp. Stor renlighed på hotellet. Dejligt pool område både for dem der ville patte i poolen og en pool i et mere stille område for dem der ikke ville opleve fred og ro. Kan kun meget varmt anbefale Smilrejser. Hele bookingen og kontakten med kontoret var helt i top. Kan godt finde på at rejse med dem igen.

Smilrejser ããã®åç
Syditalien. En fantastisk rejseleder. En flot natur. Flere flotte og spÊndende byer. Matera, Trullihusene, Lecce, Bari og monopoli. OlivenmÞlle og flere andre ture.

Smilrejser ããã®åç
SpÊndende rejse til Vico Equense med Smil-rejser. Utrolig dygtige guider på de arkÊologiske udflugter rundt om Vesuv.
Hyggeligt familiedrevet hotel i Vico Equense.
2. gang jeg prÞvede turen, kommer gerne igen.

Smilrejser ããã®åç
Super veltilrettelagt rejse til skÞnne Madeira med Smil rejser og med en helt fantastisk guide

Smilrejser ããã®åç
Vesuvs arkÊologiske skygge. Karina var vores guide/rejseleder på turen, og Stine var lokal guide. Begge kvinder er yderst kompetente og forstår at krydre rundvisningerne med gode historier og god humor. Rejsen kan absolut anbefales.

Smilrejser ããã®åç
Rejseleder Ole Dyck-Madsen kan gÞre enhver rejse super.
Desuden har han en utrolig evne til at formidle det hele til os gÊster
HjÊlp og info fra Smiprejser var også fantastisk.

Smilrejser ããã®åç
Dejlig tur til et skÞnt rejsemÃ¥l. All inklusive var bestemt det rette udtryk. Meget vel organiseret tur med god rejseleder hele vejen ð€

Smilrejser ããã®åç
God og vidende rejseleder, der var god formidler
spÊndende ture.

Smilrejser ããã®åç
Fantastisk destination. Meget kompetent og hjÊlpsom rejseleder.

Smilrejser ããã®åç
Super dejlig rejse til Cascais i Portugal.
Fint hotel lige ned til strandpromenaden.
Godt udgangspunkt for oplevelser i Lissabon og Sintra.
Vores guide Rikke var meget i mÞdekommende og hjÊlpsom. Kender meget til området og kulturen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã