Had een fout in mijn bestelling gemaakt en moest het in korte tijd hebben. Kreeg vrijwel meteen reactie op mijn mail en ze hadden het aangepast, sneller verzonden en in een prachtige doos verstuurd.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na telefonisch contact mijn bestelling geplaatst waarmee zij direct aan de slag zijn gegaan...2 knuffels precies gemaakt zo als ik het wilde en 2 dagen later al thuis gekregen...echt supersnel. Erg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Door overname was er even miscommunicatie,maar na mailcontact alles snel en goed opgelost! Daar zijn we heel tevreden mee!
Mijn pakket is nooit aangekomen. In het begin was de communities hierover goed maar inmiddels 2 maanden later nog niets ontvangen en niemand die reageert. Kortom ik bestel hier niet meer!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij BellyBites shop je de mooiste kraamcadeaus en gepersonaliseerde baby- en kinderartikelen. Wij verzenden jouw cadeau rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger!
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn pakket is nooit aangekomen
Had een fout in mijn bestelling gemaaktâŠ
Echt fantastisch! Bestel gauw weer.
Net bedrijf die snel met oplossing komt bij post nl zoekgeraakte bestelling
Daar zijn we heel tevreden mee!
Bedrukking dmv sticker
De stof was bedrukt (sticker) i.p.v. geborduurd. Niet duidelijk op de website vermeld hoe de naam erop tot stand kwam. Jammer, niet goed gekeken. Veel lusjes van de badstof naast de naam los, ben benieuwd hoe lang het mooi blijft.
Na een eigenwijs verzoek vanuit mijnâŠ
Na een eigenwijs verzoek vanuit mijn kant ben ik snel en super vriendelijk geholpen. Mijn complimenten! Helemaal hartstikke tevreden ð
Top service!
Goede service na aanleiding van onsâŠ
Goede service na aanleiding van ons telefoongesprek.
Uitstekend
Prima ervaring
Prima ervaring. Levering duurde langer door vakantie. Stond op de website maar had ik niet gezien omdat ik via google gelijk het product vond en kocht. Dus de leveringdatum die "uiterlijk" zou zijn werd niet behaald. Jammer want hierdoor kon het cadeau niet gelijk mee op kraambezoek. De belettering was alleen groener dan verwacht en te zien als voorbeeld. Vond ik persoonlijk minder mooi op de knuffel. Maar de ontvanger was er blij mee dus al met al uiteindelijk prima.
Na telefonisch contact mijn bestellingâŠ
Erg zachte knuffels en superleuk!
En een zeer vriendelijke serviceð
Zeker aan te bevelen.....

BellyBites ããã®åç
Alles netjes volgens afspraak in goedeâŠ
Alles netjes volgens afspraak in goede orde ontvangen!

Ontzettend fijn contact gehad
Ontzettend fijn contact gehad. Bij onduidelijkheden sturen ze altijd nog even een mail ter bevestiging voordat ze iets maken, wat erg prettig is.
De poncho en het gymtasje zijn erg mooi en de namen staan er netjes op gedrukt.
Ik weet zeker dat degene aan wie wij dit cadeau geven er heel blij mee zal zijn.

BellyBites ããã®åç
Aangezien ik niet helemaal tevreden wasâŠ
Aangezien ik niet helemaal tevreden was over de kleur en de belettering. Heb ik contact gehad met jullie. Jullie hebben daarin naar tevredenheid, het probleem opgelost. ððð

BellyBites ããã®åç
Ben er super blij mee de naam staat erâŠ
Ben er super blij mee, het heeft een goede kwaliteit, de naam staat er perfect op en het is precies zoals als ik wou

Opnieuw besteld, weer tevreden
Opnieuw besteld bij BellyBites en weer super tevreden! ð
Als verrassing werd mijn bestelling extra luxe verpakt, echt een heel lief gebaar.
Fijne, persoonlijke service en duidelijk met zorg gemaakt. Zeker een aanrader voor een origineel kraamcadeautje! ð

Mooi knuffeltje
Hele goede service!
Hele goede service!
Mijn pakketje was nog niet binnen maar ik had het de dag erna nodig. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat het goed kwam.
Vriendelijk, meedenkend en nogmaals een uistekende service.

BellyBites ããã®åç
De levering duurde wat langer, werd hier netjes over gemaild, en kreeg wat extraâs, dank jullie wel voor de service.

BellyBites ããã®åç
Top bedrijf echt goede service !
In mijn vorige review schreef ik een hele slechte ervaring. Nu weet ik wat er mis is gegaan. Helaas heeft de oude eigenaar niet alles netjes verstuurd waardoor het niet bezorgd werd.
Ik ben nu heel netjes gebeld door de nieuwe eigenaar die het heel erg vervelend vond wat er was gebeurd met mijn bestelling. Hij heeft mijn geld terug gestort én een nieuwe badcape verstuurd die een dag later al bezorgd is . Echt Top.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ