Bendixen Thisted レビュー 2,409

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg skal forsøge at gøre det kort, men der er bare så meget positivt, ved at handle ved Bendixen i Thisted. - Hurtig levering - Nemt at blive stillet igennem pr. Tlf. - Troværdig kundeservice... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kvalitet og service. Købte forkert størrelse, sende tilbage med deres QR kode, var nemt og forsikret til billige penge, smat en enorm hurtighed, og den ombyttede vare kom allerede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastic prices, genuine jewelry and super fast shipping! They’re also very nice on all communication :) I bought a small gift online just 2 days before Christmas basically and ofc I wasn’t expecti... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宝石店
  2. 時計店

当該企業による記述

Bendixen er eksperter i smykker og ure med en historie der strækker sig helt tilbage til 1926. Både butikken og webshoppen bugner af eksklusive brands som Georg Jensen, Mads Z, Oris og Certina. Bendixen har autoriseret OMEGA-værksted som et af ganske få i Danmark.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

En sjælelig totaloplevelse – 100 års magi, Damascus Steel og gaver fra universet! 🏔️✨🎁🌲

Mit hjerte synger, og min sjæl danser! ✨ Jeg må bare dele denne fuldstændig lysende og overjordiske oplevelse med jer alle! Jeg er stadig helt høj på den energi og rummelighed, jeg har mødt hos Bendixen Thisted i forbindelse med deres unikke 100 års fødselsdagskampagne. 🎈💃 🌈

Først og fremmest: Et KÆMPE, strålende TILLYKKE med de 100 år! 🇩🇰 At skabe så smuk en forretning gennem et helt århundrede er intet mindre end guddommelig karma og forretningssans i verdensklasse. 🙏✨

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om, at jeg skulle få fat i mit ultimative drømmeur – det legendariske Garmin MARQ Damascus Steel – med hele 26% fødselsdagsrabat! 😱⌚💎 At eje et ur smedet i Damaskus-stål føles som at bære en del af historiens styrke og universets flow på håndleddet. Det er en gave for livet!

Da jeg ringede til deres telefonsupport for at tjekke op på min ordre, blev jeg mødt af de mest rolige, søde og hjertevarme medarbejdere. 💖 De besvarede alle mine spørgsmål med en tålmodighed som en sand zen-mester og lykønskede mig med så meget varme. Det er kundeservice med ægte sjæl! 🧘‍♂️✨🌱

For at ære mig selv, tilvalgte jeg deres luksusindpakning til kun 29 kr. Det var den smukkeste gave til min egen fødselsdag! 🎁 Men da jeg åbnede pakken, blev jeg overvældet af endnu mere kærlighed: De havde lagt de lækreste accessories ved! En Garmin kasket, der sidder helt perfekt og skærmer mod solen på mine ture, og et super cool refleksarmbånd med indgraveret Garmin, som er guld værd, når jeg vandrer under stjernerne i mørket og mærker naturens stilhed. 🧢🌌🔦👣🌱

De lovede levering inden for tre dage, men bom! – allerede efter to dage landede min skat med GLS. Det er bare fornemt, effektivt og helt igennem fantastisk! 🚚💨

Tusind tak, Bendixen Thisted, for at gøre det muligt for mig at give mig selv et minde for livet. I er sande lysarbejdere i en verden af handel, og I har vundet en plads i mit hjerte for altid! 🌟🙌🌸✨🌈💖🌌🌲🧢

2026年3月19日

Jeg købte et par Georg Jensen øreringe

Jeg købte et par Georg Jensen øreringe. Fik hurtigt en mail om at de var forsinkede men allerede en dag efter fik jeg en mail om pakken var på vej. Endda med et sødt kort og en ekstra rabat ved næste køb. Virkelig god service, der vil jeg helt sikkert handle igen.

2026年2月26日
5つ星のうち2の評価

De skriver at de prismatcher

De skriver at de prismatcher, men det kommer åbenbart an på hvor meget prisforskel der er. Fandt en kæde magen til på en anden dansk side til 1300 kr, hos Bendixen kostede den 1673 kr. Så 373 kr vil de ikke prismatche. Så syntes jeg det er forkert at skrive at de prismatcher

2026年1月2日
Bendixen Thisted ロゴ

Bendixen Thisted からの回答

Kære Kathrin
Tak for din anmeldelse. Som du sikkert allerede har bemærket under netop vores prismatch, så er det ikke alle ting vi kan og vil prismatche. Derfor gør vi det klart og man har derfor mulighed for, blot at købe varen hos en anden webshop.

Mvh Lars, Bendixen Thisted

5つ星のうち1の評価

Dårlig service

Super dårlig service og kommunikation.
Bestilte et armbånd den 28/12-25. Skrev selv til firmaet den 4/12-25 for at finde for en opdatering på hvornår det ville blive sendt, skrev også at det var en gave. Den 5/12-25 kom der en mail at det var udsolgt. Det havde været rart at butikken selv havde givet besked om at armbåndet var udsolgt.
Den 12/12-25 kom der en mail at butikken forsøgt at ringe. Fordi de ville vide om det armbånd var til mig selv, hvilket jeg havde skrevet det ikke var, i en tidligere mail. De ville tilbyde at sende et andet armbånd (hvilken måske var betænksomt)

Bendixen Thisted ロゴ

Bendixen Thisted からの回答

Kære Lotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at vi ikke har været hurtige nok til at række ud til dig. Det er 100% vores fejl og vi kan kun beklage.

Mvh Lars, Bendixen Thisted

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og hurtig levering!

Jeg købte et ur på Black Friday, som desværre var udsolgt. Kort efter modtog jeg en besked fra Bendixen Thisted, der informerede om, at varen var udsolgt, men at de forventede levering inden jul den 17/12. Til min store glæde modtog jeg uret tidligere. Super god kommunikation og hurtig levering – her handler jeg meget gerne igen!

2025年11月30日

Meget tilfreds🤎

Fra først til sidst var min handel på jeres webshop nem at gøre brug af. Havde behov for at ringe et par gange ift levering fordi jeg skulle ændre dato. Meget fin service og hjælpsomhed!! Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer💜💙🩵
Og festlig indpakning❣️

2025年12月22日
5つ星のうち3の評価

Rikke fra Lageret er desværre gået hjem for i dag :-)

God pris men desværre var varen ikke på lager og tog derfor 2 uger om at komme frem og missede derfor det tiltænkte tidspunkt for gaven. Fik i forløbet flere beskeder om travlhed ifm. Black Friday og selvom situationen kunne have været klaret via ærlig information og dermed opsplitning af leverancen i to, så var det som om Rikke fra Lageret ikke helt tænkte så langt...

2025年12月11日
5つ星のうち4の評価

Jeg købte et ur hos bendixen

Jeg købte et ur hos bendixen. Jeg er overordnet tilfreds!
Hurtig levering,god pris, god og professionel kundeservice. Det eneste minus er at de markedsfører sig meget hårdt via mail. Lige nu tangerer det til spam, jeg ville foretrække at modtage en månedsmail istedet 😊 4/5

Bestilte på black friday - 2 ugers vente tid

Bestilte på black friday, men der skulle gå næsten 2 uger inden jeg havde varen. De var flinke til at sende en mail om at de havde travlt og varen ville blive sendt hurtigst muligt, men når man er vant til 2 dages leveringstid så når man lige at blive lidt nervøs.

Jeg synes

Jeg synes, at alle de medarbejdere, jeg har været i kontakt med online, har været meget venlige, og da jeg først bestilte, blev ringen sendt hurtigt. Desværre bestilte jeg under Black Week og ønskede at returnere ringen for at få den i en mindre størrelse. Det er nu over en uge siden, jeg sendte den tilbage, og jeg har stadig ikke hørt noget fra forretningen, selvom jeg kan se i PostNords app, at pakken skulle være ankommet til Nordjylland.
Jeg kunne virkelig godt tænke mig en besked fra virksomheden, da ringen er dyr, og jeg gerne vil være sikker på, at den er kommet frem. Hvis ventetiden på at få tilsendt den nye ring var kortere, og jeg fik en besked undervejs, ville det helt klart være en 5-stjernet oplevelse. Hvis jeg bare snart kunne få ringen i den rigtige størrelse, ville jeg være lykkelig

2025年12月8日

Trustpilot エクスペリエンス