レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Etter å ha trent i over 10 år så var det på tide å legge egoet på hylla og investere i en coach. Da ble det fort Benny siden han virket som en relatable type, og produserte gode resultater. Etter 5 u... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnist... もっと見る

企業情報

1. パーソナル トレーナー

当該企業による記述

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

God hjelp med alt innenfor trening og…

God hjelp med alt innenfor trening og mat, Team Bravo er altid der for deg uansett og man snakker om trening eller også private ting og hard deg i ryggen .får altid hjelp og lurer jeg på noe får jeg alltid svar tebake og ingen spørsmål er dumme for det har jeg erfaring hvor jeg trur det er dumt og for svar at det ikke er dumt spørsmål, kjempe glad for all hjelper jeg har fått.

2026年4月29日
5つ星のうち5の評価

Legg egoet på hylla, og invester i deg selv!!

Etter 5 uker med opplegget føler jeg meg trygg på coachene og programmet de har satt opp. Her får du tilbakemeldinger, skryt, og tips til hva som kan gjøres bedre. Appen de tilbyr er også utrolig brukervennlig, og et supert verktøy for alt som involverer trening,kosthold, og coaching!!

2026年4月22日
5つ星のうち1の評価

Jeg har tatt saken videre til…

Jeg har tatt saken videre til forbrukerrådet hvor benniebravo nekter å tilbakebetale eller være greie på noen som helst måte. De framlegger ikke bevis de bare nekter, tjenesten blir ikke samsvart med det man betaler for. De gir lavere månedspris til noen og høyere til andre. Føler også treningsplanen er klipp og lim og at alle får det samme. De svarte sjeldent i chaten også.

Spurte tidlig om de kunne endre treningsplan til sånn at den passer meg, det gjorde de ingenting med. De truet meg også til inkasso uten å ha gyldig bevis for signert avtale fordi jeg sluttet å betale siden jeg var ikke fornøyd med tjenesten i det hele tatt. Tror dette firmaet er noe av det værste og vanskeligste jeg har vært borti. Gjør deg selv en tjeneste å styr unna, finns utrolig mange andre flinke coacher der ute. Her på benniebravo får du ikke en coach du får et helt team så de er helt ute av rytme og klarer ikke følge opp folk.

2025年10月10日
5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med Team Bravo!

Veldig fornøyd!

Har fått tett og god oppfølging hele veien, og de svarer raskt hvis det er noe man lurer på. Opplegget er enkelt å følge, samtidig som det gir resultater så lenge man faktisk gjør jobben selv 💪

Det jeg likte best var at de tilpasser ting etter hverdagen din, og ikke bare gir et standard opplegg. Føler meg mer strukturert både på trening og kosthold etter å ha vært med hos dem.

Anbefales til alle som vil komme i bedre form og trenger litt ekstra push og oppfølging

2026年3月21日
5つ星のうち5の評価

Benni er en coach som virkelig hører og…

Benni er en coach som virkelig hører og ser DEG som menneske. Benni er ikke som andre coacher som kommenterer på hva du spiser. Benni lar deg spise hva du vil og ønsker så lenge du holder deg innen kaloriene. Benni er også veldig forståelsesfull og setter deg på pause hvis det er noe som kommer i veien uten å belaste deg for måneden som flere andre coacher gjør. Anbefales på det sterkeste!

2026年3月12日

Angrer ikke et sekund

Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Benni som coach!
For det første så er maten ekstremt god! Det er mat jeg kan se for meg å spise selv etter jeg er ferdig med opplegget.
For det andre så er øktene han lager gøye og man ser tydelig resultater!
Alt i alt så gir jeg Benni 10/10 score på mat, trening og ikke minst på oppfølging!

2026年3月4日

Beste coach!

Veldig fornøyd med Benni Bravo, han justere alt du spør om, og er veldig flink til å tilpasse hvordan du vil ha det! Bra treningsopplegg og kostholdsplan, utrolig fornøyd! Anbefaler virkelig å prøve, hvis du ønsker en endring som vil vare!

2026年3月3日
5つ星のうち4の評価

Min opplevelse med benni etter 5 uker…

Min opplevelse med benni etter 5 uker har vært veldig bra. Treningsplanen er veldig fin og kjenner at eg egt ikke trenger å bytte på noe men om det er noen øvelser eg ikke liker så får eg byttet det ut med en anna øvelse som eg lik bedre. Når det kommer til mat og resultater er det veldig fint å ha benni med, mat og tracking har vært den vanskeligste delen bak treningen og med benni så har det vært mye enklere og maten eg spiser er ikke drist og kjedelig og eg kjenner på progresjon hver eneste uke og det gir meg mye motivasjon🙌
Eneste eg kan savne litt er litt mer oppfølging om dagene, føles som det er litt lite kontakt til tider. Men ellers enn det er benni enn topp coach og eg kjenner godt på progresjon🙏

2026年3月1日

norges beste coach

benni har vert en flink coach føller deg opp nøye og justere på alt du trenger, har ikke blitt coachet lenge men ser allerede mye endring på kroppen som eg ikke sku trodd ialfall så kjapt.
anbefaler benni som coach til alle som har tenkt på de før men aldri har gjennomført

2026年3月1日

Trustpilot エクスペリエンス