Han er en utrolig omsorgsfull og direkte med veiledning og treningsrÃ¥d. Dette er noe jeg personlig digger og trenger. FÃ¥r heller ikke den "Ã¥ stakkars deg" fÞlelsen som jeg har fÃ¥tt fra andre, her er d... ãã£ãšèŠã
Benni og coachene fÞlger deg opp tett, og svarer pÃ¥ alt av spÞrsmÃ¥l. Du fÃ¥r ikke bare et treningsoppsett, men og en god matplan som er enkel Ã¥ fÞlge. Er det noe du ikke liker, sÃ¥ byttes det ut med... ãã£ãšèŠã
Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyrðð Va jwl skummelt for meg Ã¥ begynne. Slet med mat, sÃ¥ Ã¥ spise mer enn vanlig og Ã¥ la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... ãã£ãšèŠã
Benni som coach er bare drit bra. Han gir deg sÃ¥ mye stÞtte og motivasjon og de dagene du har det litt dÃ¥rligere enn vanlig sÃ¥ er han der for det Ã¥. Han lager matplan alt etter hva du selv foretrekker... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
For deg som drÞmmer om en udregelig fysikk
GÞteborggata 20, 0566 Oslo, 0566, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- info@bennibravo.coach
- bennibravo.coach
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God service! En oppmerksom coach som gir gode treningsprogrammer osv.
Jeg har tatt saken videre tilâŠ
Jeg har tatt saken videre til forbrukerrådet hvor benniebravo nekter å tilbakebetale eller vÊre greie på noen som helst måte. De framlegger ikke bevis de bare nekter, tjenesten blir ikke samsvart med det man betaler for. De gir lavere månedspris til noen og hÞyere til andre. FÞler også treningsplanen er klipp og lim og at alle får det samme. De svarte sjeldent i chaten også.
Spurte tidlig om de kunne endre treningsplan til sånn at den passer meg, det gjorde de ingenting med. De truet meg også til inkasso uten å ha gyldig bevis for signert avtale fordi jeg sluttet å betale siden jeg var ikke fornÞyd med tjenesten i det hele tatt. Tror dette firmaet er noe av det vÊrste og vanskeligste jeg har vÊrt borti. GjÞr deg selv en tjeneste å styr unna, finns utrolig mange andre flinke coacher der ute. Her på benniebravo får du ikke en coach du får et helt team så de er helt ute av rytme og klarer ikke fÞlge opp folk.
Veldig fornÞyd med Team Bravo!
Veldig fornÞyd!
Har fÃ¥tt tett og god oppfÞlging hele veien, og de svarer raskt hvis det er noe man lurer pÃ¥. Opplegget er enkelt Ã¥ fÞlge, samtidig som det gir resultater sÃ¥ lenge man faktisk gjÞr jobben selv ðª
Det jeg likte best var at de tilpasser ting etter hverdagen din, og ikke bare gir et standard opplegg. FÞler meg mer strukturert både på trening og kosthold etter å ha vÊrt med hos dem.
Anbefales til alle som vil komme i bedre form og trenger litt ekstra push og oppfÞlging
Benni Bravoâ€ïž
Gode plana, solid coach, 10/10 uten tvilððœ
Benni er en coach som virkelig hÞrer ogâŠ
Benni er en coach som virkelig hÞrer og ser DEG som menneske. Benni er ikke som andre coacher som kommenterer på hva du spiser. Benni lar deg spise hva du vil og Þnsker så lenge du holder deg innen kaloriene. Benni er også veldig forståelsesfull og setter deg på pause hvis det er noe som kommer i veien uten å belaste deg for måneden som flere andre coacher gjÞr. Anbefales på det sterkeste!
Fantastisk opplevelse
Fantastisk opplevelse, Benni er en 10/10 coach!𥰠Anbefales pÃ¥ det sterkeste uansett hva mÃ¥let med treningen erð€©
GÃ¥ fra null struktur til Ã¥ faktisk viteâŠ
GÃ¥ fra null struktur til Ã¥ faktisk vite hva jeg holder pÃ¥ med, er gull verdt hos benni. Du fÃ¥r alt du ber omð
Angrer ikke et sekund
Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Benni som coach!
For det fÞrste så er maten ekstremt god! Det er mat jeg kan se for meg å spise selv etter jeg er ferdig med opplegget.
For det andre så er Þktene han lager gÞye og man ser tydelig resultater!
Alt i alt så gir jeg Benni 10/10 score på mat, trening og ikke minst på oppfÞlging!
Mega fornÞyd med Benniâ€ïž
Mega fornÞyd med Benni, god kommunikasjon, og utrolig god på oppmuntring når progresjonen kanskje ikke merkes selv.
Ãnsker man endringer i program eller mÃ¥ltider, sÃ¥ er det fikset pÃ¥ 12 timer!â€ïž Helt konge
Beste coach!
Veldig fornÞyd med Benni Bravo, han justere alt du spÞr om, og er veldig flink til å tilpasse hvordan du vil ha det! Bra treningsopplegg og kostholdsplan, utrolig fornÞyd! Anbefaler virkelig å prÞve, hvis du Þnsker en endring som vil vare!
Jeg er veldig fornÞyd me benni somâŠ
Jeg er veldig fornÞyd me benni som coach. Han svarer fort på det jeg spÞr om, og kommer med motiverende svar. Angrer ikke et sekund!
Min opplevelse med benni etter 5 ukerâŠ
Min opplevelse med benni etter 5 uker har vÊrt veldig bra. Treningsplanen er veldig fin og kjenner at eg egt ikke trenger Ã¥ bytte pÃ¥ noe men om det er noen Þvelser eg ikke liker sÃ¥ fÃ¥r eg byttet det ut med en anna Þvelse som eg lik bedre. NÃ¥r det kommer til mat og resultater er det veldig fint Ã¥ ha benni med, mat og tracking har vÊrt den vanskeligste delen bak treningen og med benni sÃ¥ har det vÊrt mye enklere og maten eg spiser er ikke drist og kjedelig og eg kjenner pÃ¥ progresjon hver eneste uke og det gir meg mye motivasjonð
Eneste eg kan savne litt er litt mer oppfÞlging om dagene, fÞles som det er litt lite kontakt til tider. Men ellers enn det er benni enn topp coach og eg kjenner godt pÃ¥ progresjonð
norges beste coach
benni har vert en flink coach fÞller deg opp nÞye og justere på alt du trenger, har ikke blitt coachet lenge men ser allerede mye endring på kroppen som eg ikke sku trodd ialfall så kjapt.
anbefaler benni som coach til alle som har tenkt på de fÞr men aldri har gjennomfÞrt
God oppfÞlging og gode tips til trening!
Begynte med Benni som coach i desemberâŠ
Begynte med Benni som coach i desember og til nå gått ned ekstremt mye og blitt enda sterkere på den korte tiden. Legger opp treningene og maten AKKURAT som du vil ha det, han gir også veldig gode tilbakemeldinger. Gleder meg til fortsettelsen!
Benni Bravo leverte â ned i fett og opp i styrke
Jeg startet med Benni Bravo online coaching for ca 2 mÃ¥neder siden, og det har vÊrt det beste valget jeg har tatt for kroppen min pÃ¥ lenge. Jeg hadde trent pÃ¥ egenhÃ¥nd i flere Ã¥r, men sto stille â verken muskelvekst eller fettforbrenning skjedde lenger, selv om jeg trodde jeg gjorde "alt riktig".
Benni (og teamet) lagde et treningsprogram som passer perfekt til akkurat min hverdag, utstyr pÃ¥ treningssenteret og nivÃ¥et mitt â ikke noe generisk opplegg. Ãvelsene kommer med skikkelig gode videoer og forklaringer, sÃ¥ det er null tvil om utfÞrelse. Kostholdsplanen er super fleksibel, med masse oppskrifter i appen som faktisk smaker godt og er enkle Ã¥ lage â ikke kjedelig kylling og ris hver dag.
Det beste er likevel oppfÞlgingen. Benni svarer raskt i chatten (ofte samme dag), justerer programmet når noe ikke fÞles riktig, og gir motivasjon uten å vÊre "pushy".
Jeg fÞler meg sett og fulgt opp pÃ¥ en ekte mÃ¥te â ikke bare et nummer i systemet. For alle som er lei av Ã¥ gjette seg fram alene: Dette funker hvis du faktisk fÞlger planen. Sterkt anbefalt â 5 stjerner uten tvil!
HÃ¥per dette hjelper deg med drÞmmefysikken! ðª
Supert!
Alt har vÊrt veldig bra, men du må vÊre villig til å legge ned tid og innsats. Benni og teamet hans er flinke til å lage gode planer og strukturere alt slik at du har de beste forutsetningene for å lykkes. De gir deg verktÞyene du trenger, men hvis du selv ikke er fast bestemt på å gjÞre jobben, så er du kanskje ikke klar for det ennå.
Benni hjelper deg ikke bare fysisk, men ogsÃ¥ mentalt â han fÃ¥r deg til Ã¥ fÞle deg bedre med deg selv. Det har i hvert fall fungert for meg.
Jeg tenker sÃ¥nn: Hvis jeg gir alt fram til sommeren, vet jeg at jeg kommer til Ã¥ lykkes og vÊre utrolig fornÞyd. Men det handler om ett steg om gangen. Resultater kommer ikke over natta â du mÃ¥ jobbe for det ð
Det jeg er fornÞyd med er at jeg harâŠ
Det jeg er fornÞyd med er at jeg har noen jeg kan stille «dumme» spÞrsmål til uten at de får meg til å fÞle deg dum. I tillegg har jeg trengt noen til å pushe og holde meg accountable for det jeg har satt som mål.
Jeg hadde anbefalt benni som coach
Jeg hadde anbefalt benni som coach. Har hat han i 2 uken nå og har allerede begynt og få resultater. Trenings programmene er lett og fÞlge og har instruks video.
God oppfÞlging, anbefales!ðªðŸ
Fikk Benni som coach i januar og har allerede fått gode resultater på kort tid. Han er veldig flink til å fÞlge opp og gir gode treningsprogram tilpasset deg og dine behov. Han er en veldig tålmodig coach og er flink på å justerer matplanen din slik at du får tilpasset matoppskrifter til treningen samt beholde mat som du liker i kostholdet ditt.